Herfstkampen

Ga jij tijdens de herfstvakantie met ons mee? Kijk snel uit welke kampen je kan kiezen!

Al onze Herfstkampen

Snowcamps

Wil jij deze winter door de verse poedersneeuw knallen? Stap dan met Vinea en een heleboel leeftijdsgenoten in de bus mee naar het skigebied Kaprun-Zell am See.

Al onze Snowcamps

Vakanties 2019

We zijn nog druk bezig met de ontwikkeling van het aanbod, maar de ViNEA-toppers zijn al te boeken voor 2019. Meer vakanties volgen medio november.

Bekijk ons aanbod

Mis onze nieuwtjes en leuke acties niet! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

ViNEA kids- en jongerenvakanties

''De leukste week van het jaar. Dat is ViNEA.''

Al meer dan 65 jaar is ViNEA dé Nederlandse reisorganisatie voor kids en jongeren van 7 t/m 19 jaar. Met een breed aanbod aan actieve vakanties in binnen- en buitenland.

Elke ViNEA-vakantie beleef je samen met andere jongens en meiden van jouw leeftijd. Activiteiten worden onvergetelijk, feestjes ontstaan spontaan en je deelt deze superleuke ervaringen met elkaar. Hierdoor ontstaan vriendschappen voor het leven.

De kracht van Vinea zit in onze geweldige reisleiding. Zij zorgen ervoor dat geen vakantie hetzelfde is. Ze halen hiervoor alles uit de kast; Niet is te gek! Hun missie is geslaagd als iedereen terugkijkt op een onvergetelijke vakantie. Daardoor hebben de deelnemers meer heimwee naar het kamp dan naar huis. En komt 70 procent terug. Al 65 jaar lang.


Meer over vinea vakanties
  • 65 jaar ervaring
  • De leukste reisleiders en professionele instructeurs
  • Programma vol activiteiten en plezier