WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

Snowcamps Oud & Nieuw en Voorjaar

Op zoek naar een toffe wintersportreis voor in de kerstvakantie of voorjaarsvakantie? Ga met ons mee naar Oostenrijk! Op snowcamp ga jij samen met andere jongeren (13-18 jaar) lekker veel skiën of snowboarden en daaromheen organiseert de reisleiding nog meer leuke activiteiten! En hoe relaxed: van de busreis tot je skipas, alles wordt voor je geregeld.

Ik wil op snowcamp!

Family Wintersport

Onze kleinschalige wintersport familiegroepsreis: speciaal voor gezinnen die een zorgeloze en éxtra leuke wintersportvakantie willen! Met les van Nederlandse instructeurs en begeleiding van de gezelligste Vinea-reisleiders, die zorgen voor nog meer sneeuwpret met extra (kids)activiteiten. Kunnen de ouders ondertussen genieten van de après-ski!

Alles over Family Wintersport

9x Waarom wintersport in Oostenrijk fantastisch is

Bij veel wintersporters staat Oostenrijk als bestemming op nummer 1. Bij ons ook! Maar wat maakt dit nou eigenlijk dé place to be voor een wintersportvakantie? Wij geven in deze blog 9 redenen!

Lees de blog

Mis onze nieuwtjes en leuke acties niet! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

  • 70 jaar ervaring met zomerkampen
  • De leukste reisleiders en professionele instructeurs
  • Programma vol activiteiten en plezier
Over Vinea

''De leukste week van het jaar. Dat is Vinea.''

Al meer dan 70 jaar is Vinea dé Nederlandse reisorganisatie voor kids en jongeren van 7 t/m 18 jaar. Met een breed aanbod aan actieve vakanties en zomerkampen in binnen- en buitenland.

Elke Vinea-vakantie beleef je samen met andere jongens en meiden van jouw leeftijd. Activiteiten worden onvergetelijk, feestjes ontstaan spontaan en je deelt deze superleuke ervaringen met elkaar. Hierdoor ontstaan vriendschappen voor het leven.


Meer over VINEA VAKANTIES