WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

Nu tot €40 vroegboekkorting!

Er staan al steeds meer zomerkampen online op de website! Boek jij vóór 1 januari 2022 een mei- of zomerkamp, dan kun je korting krijgen op je vakantie! Met de code VBZOMER2206 ontvang je €40,- korting op een kamp van 6 dagen of langer. Gebruik code VBZOMER2205 voor €25,- korting op een kamp van 5 dagen of korter.

Claim je korting

Wintersport Oud & Nieuw en Voorjaar

Nog op zoek naar een wintersportreis voor in de kerstvakantie of voorjaarsvakantie? Ga met ons mee naar Oostenrijk! Met Oud & Nieuw en in de krokusvakantie organiseren we te gekke snowcamps voor jongeren (13-18 jaar). Daarnaast zijn er in het voorjaar ook wintersportreizen voor gezinnen: lekker veel skiën of snowboarden, extra activiteiten georganiseerd door de reisleiding en veel gezelligheid met de groep!

Ik wil op wintersport

Decembertip: geef een kamp cadeau!

Een vakantie cadeau krijgen, wie wil dat nou niet? Wil jij met de feestdagen een kamp als cadeau geven, dan kunnen wij daar met leuke Vinea-goodies een speciaal pakketje van maken. Zo wordt het extra leuk om te geven en te krijgen! Let op, zorg dat je uiterlijk 4 werkdagen voordat je het cadeau wil geven, het cadeaupakketje bij ons aanvraagt. Dat kan na het boeken via de mail of telefoon.

Zomerkamp uitkiezen

Mis onze nieuwtjes en leuke acties niet! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

  • 70 jaar ervaring met zomerkampen
  • De leukste reisleiders en professionele instructeurs
  • Programma vol activiteiten en plezier
Over Vinea

''De leukste week van het jaar. Dat is Vinea.''

Al meer dan 70 jaar is Vinea dé Nederlandse reisorganisatie voor kids en jongeren van 7 t/m 18 jaar. Met een breed aanbod aan actieve vakanties en zomerkampen in binnen- en buitenland.

Elke Vinea-vakantie beleef je samen met andere jongens en meiden van jouw leeftijd. Activiteiten worden onvergetelijk, feestjes ontstaan spontaan en je deelt deze superleuke ervaringen met elkaar. Hierdoor ontstaan vriendschappen voor het leven.


Meer over VINEA VAKANTIES