WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Groepsgrootte en -samenstelling

Groepsgrootte

Bij Vinea ga je op reis met een groep leeftijdsgenoten. Om de kwaliteit te garanderen die we beloven en je een zo leuk mogelijke tijd te bieden, hebben we voor elke vakantie een bepaald minimum en maximum aantal deelnemers. Dit aantal deelnemers hebben we bepaald op basis van onze jarenlange ervaring. Over het algemeen geldt er een minimum van 6 tot 8 deelnemers  en een maximum van 25 deelnemers per vakantie.

Op een aantal locaties vinden meerdere soorten vakanties plaats. Dit kan betekenen dat er bijvoorbeeld 3 vakantiegroepen zijn van elk 12 deelnemers. Het maximum aantal deelnemers per locatie varieert enigszins per locatie, maar ligt meestal rond de 35-45.

Het kan bij uitzondering voorkomen dat het minimum aantal deelnemers niet wordt gehaald van jouw vakantie. Mocht dit gebeuren dan zal Vinea je uiterlijk 2 weken voor vertrek hierover informeren. Je kunt dan (gratis) omboeken naar een (gelijkwaardig) alternatief of kosteloos annuleren.

Soms besluiten we om jouw vakantie met een andere leeftijdsgroep te combineren, zodat doorgang van de vakantie dan wel mogelijk is. 


Minimaal aantal deelnemers zeilkampen

Binnen de zeil- en surfkampen worden de deelnemers ingedeeld in cursusgroepen per bootsoort en niveau. Deze groepjes bestaan uit maximaal 6 cursisten per instructeur. Soms zijn de deelnemers zodanig verspreid over verschillende bootsoorten en niveaus, dat de groepjes kleiner zijn. Hierdoor kan het in een enkel geval voorkomen dat het minimaal aantal deelnemers dat voor een kamp staat, toch niet genoeg is om het kamp door te kunnen laten gaan.


Samenstelling groep

Sommige vakanties zijn populairder bij meisjes dan bij jongens (en andersom). Wij proberen deze verhouding zo goed mogelijk in de gaten te houden. Wanneer wij denken dat het vakantieplezier in het geding komt dan zullen we jou uiterlijk 2 weken voor vertrek hierover informeren. Je kunt dan (gratis) omboeken naar een (gelijkwaardig) alternatief of kosteloos annuleren.


Aantal reisleiders

Voor de jongste leeftijdsgroep geldt een ratio van ongeveer 6 tot 8 deelnemers per reisleider. Dit loopt op naar ongeveer 8 tot 10 deelnemers per reisleider bij deelnemers vanaf 14 jaar.