ACTIVITEITEN

Tijdens elke vakantie ondernemen kinderen een heleboel gave activiteiten. Natuurlijk verschilt het per vakantie wat ze precies gaan doen. Bij een golfsurfvakantie wordt er veel gesurft en bij een ponykamp zal alles in het teken staan van pony’s. Welke activiteiten precies onderdeel van de vakanties zijn kan je lezen op de vakantie pagina’s. Naast de ‘grote’ activiteiten, zoals klimmen of zeilen organiseert de Vinea reisleiding superleuke programma’s met activiteiten, zoals estafettes, levend stratego, het grote chaos spel of het maken van tapas hapjes. Het is een van de grootste kwaliteiten van de Vinea reisleiding om elke dag weer een nieuw (en vaak onverwachts) spel of een nieuwe activiteit te bedenken. Vaak zijn het dan ook deze activiteiten die bijblijven bij onze deelnemers.

De meeste activiteiten vinden plaats op loop- of fietsafstand van onze locaties. Voor activiteiten, zoals golfsurfen, paardrijden en abseilen werken we samen met gecertificeerde instructeurs. De Vinea reisleiding is hier ook altijd bij aanwezig.

Bij Vinea ondernemen we het liefst met de gehele groep activiteiten. Activiteiten zijn echter nooit verplicht wanneer een kind dit niet durft of niet wil. Door een activiteit een beetje aan te passen en door het enthousiasme van de reisleiding doet meestal iedereen toch met veel plezier mee aan de activiteit.