WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Avonturenkamp 7-12 Zeewolde

Zeewolde - NL

None

Selecteer aub een beschikbare periode

Avonturenkamp 7-12

Voorzichtig stap je vanaf de kant op het vlot. Het is een beetje wiebelig maar… het blijft drijven! Wat gaaf, het is gelukt jullie eigen vlot te bouwen! En met Archery Tag ging het gisteren ook al zo goed. Je krijgt nu alweer zin in de volgende activiteit, wat een topvakantie!

Ben jij graag buiten en ben je gek op avontuur? Kun je eigenlijk nooit kiezen wat je wil doen, omdat je van alles leuk vindt? Dan ga je dit Avonturenkamp te gek vinden! Het bos in, het water op, actie en spanning tijdens gave spellen... Je gaat het deze vakantie allemaal meemaken. Cross op je mountainbike over hobbelige bospaadjes en gooi alles in de strijd met Archery Tag. Je gaat ook het meer op, in een kano en jazeker, op je zelfgemaakte vlot!

Ons gezellige kampement is midden in de natuur en ligt aan een meer. Hier kan je met mooi weer lekker zwemmen. Er is ook een klimtoren op het terrein, hoe gaaf! Verder is er alle plek voor leuke buitenspellen en avondactiviteiten. De reisleiders zitten vol goede ideeën om te zorgen dat jij het super naar je zin krijgt!

Stoere activiteiten in de natuur
Archery Tag, vlotbouwen, klimmen en meer
Kampement vlakbij het water