WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

BASISONDERWIJS

Een schoolkamp is iets waar kinderen echt naar kunnen uitkijken. Samen met klasgenootjes in een nieuwe omgeving zijn, nieuwe avonturen beleven en terugkomen met een onvergetelijke ervaring. Ook biedt een schoolkamp de gelegenheid tot een (hernieuwde) kennismaking, versterking van de groepsband en individuele ontplooiing. Vinea organiseert schoolkampen voor kinderen van groep 3 t/m 8.


Voorafgaand aan het schoolkamp hebben de leerlingen vaak gezonde spanning. Leerlingen zijn bezig met vragen als 'wat neem ik mee', 'bij wie lig ik op een kamer' of 'hoe zal het zijn om een nachtje niet thuis te slapen'? Voor u als organisator ligt er ondertussen een grote verantwoordelijkheid. Bij het organiseren van het schoolkamp komt heel wat kijken. Het ontbreekt vaak niet aan enthousiasme, maar wel aan tijd en middelen. De verwachtingen van leerlingen en hun ouders liggen hoog. Wij kunnen u daarbij helpen.

U bent op zoek naar een leerzaam, uitdagend en leuk reisprogramma binnen een bepaald budget. Daarnaast wilt u dat de schoolreis goed geregeld is en leerlingen in een veilige (sociale) omgeving zijn. Vinea kan u ondersteunen in de organisatie van de schoolreizen, voor zowel onder- als bovenbouw.  

Vinea kan voor u organiseren:

  • Verblijf: in een mooie groepsaccommodatie of een volledig ingericht tentenkampement. Vinea heeft vele mogelijkheden en contacten om voor u het juiste verblijf te vinden, in een regio naar u keuze.
  • Activiteitenprogramma: Wij bieden verschillende activiteitenprogramma’s in de thema’s strand & actie, outdoor & avontuur, zeilen & surfen en taal & cultuur. Uiteraard is er de mogelijkheid om de activiteiten naar wens aan te passen.
  • Begeleiding: Een team van onze reisleiders is aanwezig om de docenten te ontlasten in alle organisatorische werkzaamheden. Onder leiding van een ervaren locatiecoördinator zorgt het team dat de activiteiten worden uitgevoerd, de maaltijden zijn verzorgd en iedereen weet wat er verwacht wordt. Onze reisleiding is intern opgeleid en is in bezit van een VOG.
  • Vervoer: Indien gewenst verzorgen wij voor u het vervoer via onze vaste samenwerkingspartners. Wij werken uitsluitend met busmaatschappijen die in het bezit zijn van het Keurmerk Touringcarbedrijf óf het ISO 9001 keurmerk.
  • Maaltijden: Wij verzorgen de maaltijden op basis van self-catering, ontbijt, half pension óf volledig verzorgd, inclusief tussendoortjes en vers fruit.

Ons aanbod

Wij hebben een aantal programma’s uitgewerkt in verschillende thema’s. Bekijk hier ons aanbod.

 


Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder!

Vinea Schoolcamps
Email: groepen@vinea.nl
Telefoon: 030-2270680
Contactpersoon: Suzanne of Iris