BASISONDERWIJS

Op schoolkamp met Vinea is Serious Fun!
Een schoolkamp is iets waar kinderen echt naar kunnen uitkijken. Samen met klasgenootjes in een andere omgeving zijn, nieuwe avonturen beleven en terugkomen met een onvergetelijke ervaring. Ook biedt een schoolkamp de gelegenheid tot een hernieuwde kennismaking, versterking van de groepsband en individuele ontplooing. Een schoolkamp is 'Serious Fun'! Vinea organiseert schoolkampen voor kinderen van groep 5 t/m 8. 


Laat Vinea uw schoolkamp (mee)organiseren
Voorafgaand aan het schoolkamp komt er een gezonde spanning op. Leerlingen zijn bezig met vragen als 'wat neem ik mee', 'bij wie lig ik op een kamer' of 'hoe zal het zijn om een nachtje niet thuis te slapen'? Voor u als organisator ligt er ondertussen een grote verantwoordelijkheid. Bij het organiseren van het schoolkamp komt heel wat kijken. Het ontbreekt vaak niet aan uw enthousiasme maar wel aan tijd en middelen. Vinea ondersteunt u daarom graag in de organisatie ervan.  

Vinea kan voor u organiseren:

  • Verblijf op een Vinea-locatie of een bestemming naar wens (al vanaf 1 nachtje slapen);
  • Verblijf in (groeps)accommodatie of volledig ingericht tentenkampement, van basis tot luxe;
  • Eigen kamers of tenten (met echte bedden) voor docenten;
  • Activiteitenprogramma op maat en naar wens, voor ieder budget;
  • 24/7 (aanvullende) begeleiding van onze eigen goed opgeleide en ervaren reisleiders;
  • Vervoer van en naar de locatie van het schoolkamp;
  • Spelmaterialen (binnen-en buiten) op locatie;
  • Extra aankleding op locatie met Fatboys, hangmatten of een relaxhoek;
  • Verzorging op basis van self-catering, ontbijt, half pension of volledig verzorgd, inclusief tussendoortjes.

Ons aanbod

 

      
     
    

  


Activiteitenprogramma op maat en naar wens
Wij hebben een aantal standaardprogramma's voor u uitgewerkt: outdoor & avontuur, strand & actie en taal & cultuur. Deze programma's geven u een idee van wat wij onder anderen kunnen aanbieden. Maar laat u niet beperken: Vinea is de grootste jeugdreisorganisatie van Nederland. Thema's als taal, science, watersport, creatief, dieren of natuur... niets is ons te gek! 

Natuurlijk kunnen wij een programma geheel aan uw wensen aanpassen. Een dag langer of korter, een andere plek, een extra of ander activiteitenaanbod, self-catering in plaats van volledige verzorging; wij zijn flexibel.

Lengte van het schoolkamp
Wilt u wat langer of korter verblijven dan het standaardprogramma? Geen probleem! Van 1 nachtje tot 1 week, alles is mogelijk.

Self-catering of volledige verzorging
Onze standaardprogramma’s zijn op basis van volledige verzorging. Self-catering, of gedeeltelijke verzorging is natuurlijk ook mogelijk. Kiest u voor volledige verzorging dan zorgen wij voor gevarieerde, gezonde en lekkere maaltijden. Zo bestaan ontbijt en lunch uit brood, beschuit, crackers en een ruime keuze uit veel verschillende soorten broodbeleg. Bij de lunch zorgen we ook altijd voor een extraatje, zoals soep of een broodje knakworst. Het diner bestaat altijd uit een hoofdgerecht en een toetje. Het hoofdgerecht kan zijn aardappels, pasta, rijst, wraps of friet en bevat altijd voldoende warme en/of koude groenten. Ook is er gedurende de hele dag drinken en fruit aanwezig. Uiteraard kunnen we hierbij rekening houden met uw wensen. En heeft u leerlingen (of leerkrachten) die een dieet volgen of een allergie hebben? Ook dat is geen probleem: we zorgen ervoor dat ook zij lekker en gezond kunnen eten.

Vervoer
Onze standaardprogramma’s zijn op basis van eigen vervoer. Komt u liever met de bus, dan regelen wij dit graag voor u. Wij werken uitsluitend met busmaatschappijen die in het bezit zijn van het Keurmerk Touringcarbedrijf óf het ISO 9001 keurmerk. Vinea is aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Uw leerlingen gaan met ons veilig op reis. 

Begeleiding
Standaard is er één Vinea-coördinator op de locatie aanwezig. Deze zorgt ervoor dat alles ter plekke goed verloopt en dat de juiste materialen en boodschappen aanwezig zijn. Tevens is hij/zij uw aanspreekpunt bij vragen of opmerkingen. Ook weet de coördinator vaak leuke ideëen aan te reiken op het moment dat u plots een extra tijdvak in te vullen heeft.  

Wilt u meer begeleiding, zodat ook alle activiteiten en spellen volledig door ons begeleid worden? Geen probleem! We hebben een groot team met enthousiaste, goed opgeleide en ervaren begeleiders die er graag voor zorgen dat uw schoolkamp of werkweek een groot succes wordt. U kunt zich richten op het welzijn van de deelnemers en neemt zelf deel aan het programma, onze begeleiders regelen de rest! 


Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken of vraag hier vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder!