WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Beach Action Zeeland 12-15

Kamperland - NL

None
€ 579,00

Selecteer aub een beschikbare periode

Beach Action Zeeland 12-15

Hou jij van zon, zee, strand en een flinke portie actie? Sjees jij het liefst op waterski’s over het water, of toch op een windsurfboard? Tijdens deze vakantie hoef je niet te kiezen, want je gaat allemaal verschillende wateractiviteiten doen! Daarnaast is er ook tijd om te chillen op het strand. De perfecte vakantie, toch?

Beach Action Zeeland is de ultieme combinatie van actie op het water en ontspanning. Je verblijft super dichtbij het strand, dus daar ben je deze vakantie veel te vinden. Voel de kracht van de zeewind met powerkiten en laat de wind je vooruit blazen tijdens het windsurfen. Of glij razendsnel over het water met waterskiën. Als je tenminste kan blijven staan! verder gaan we ook nog suppen, kanoën, battelen tegen elkaar met Archery Tag én kun je je uitleven in het Aqua Park. Tussen alle actie door plof je lekker neer op je handdoek in het zand.

Op de camping kun je nog een duik nemen in het subtropisch zwembad. De dag sluiten we af met een gezellige avondactiviteit. Bijvoorbeeld een tapasavond of hilarisch groepsspel!

Veel actie op het water
Luxe camping met zwembad aan het strand
Windsurfen, waterskiën en veel meer