WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Beach Action Zeeland 7-12

Kamperland - NL

None
€ 579,00

Selecteer aub een beschikbare periode

Beach Action Zeeland 7-12

Een strandvakantie waarbij je meer doet dan relaxen in de zon. Véél meer! Wat dacht je van windsurfen, mega-suppen en een enorm bommetje maken vanaf de waterblob? Deze week zit vol actie op het strand en in de zee. En je kunt je ook nog lekker uitleven in het subtropisch zwemparadijs. Wat wil je nog meer?! 

Dit is dé perfecte vakantie voor waterratten en wiebelkonten. Voor wie gek is op het strand en de zee, maar niet stil kan blijven liggen op een handdoek. We gaan namelijk lekker actief bezig zijn! Leer hoe je over het water sjeest met windsurfen, ga de strijd aan met de wind tijdens het powerkiten en vlieg zelf door de lucht met waterblobben. Rol, stuiter en bots erop los tijdens het bubblevoetbal en glij over de golven met een bodyboard. En lukt het om samen te blijven staan op de mega sup?

Na een dag vol actie kun je lekker neerploffen in een van de zitzakken op het kamp. Op de achtergrond hoor je de geluiden van de zee, heerlijk relaxed… En dan roept de reisleiding iedereen bij elkaar: tijd om te Weerwolven, yes!

Actie op het water en het strand
Windsurfen, mega-suppen en nog veel meer
Luxe camping met zwembad, vlakbij zee