WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Beach Fun Spanje 13-16

Platja d'Aro - SP

None
€ 821,50

Selecteer aub een beschikbare periode

Beach Fun Spanje 13-16

Als het schooljaar er weer op zit, is het tijd voor maar één ding: ultiem genieten tijdens een welverdiende vakantie! Waar kan dat beter dan in het zonnetje aan Costa Brava? Met prachtige stranden, veel watersportmogelijkheden en ook nog een citytrip naar Barcelona. Yes, dat is onze Beach Fun vakantie in Platja d'Aro!

Platja d’Aro is een van de populairste badplaatsen van de Spaanse Costa Brava. Door de mooie stranden en Spaanse temperaturen kom je vanzelf in de relaxmodus. Terwijl jij chillt op je handdoekje of het water op gaat met een kano of sup kun je gelijk lekker bijkleuren. Voor actie en fun maken we een ritje op de banaan en gaan we naar een tof waterpark. De grootste van de Costa Brava, dus daar valt sowieso genoeg te beleven! Om de week compleet te maken gaan we ook een dag naar Barcelona. Lekker shoppen of mooie foto's schieten voor je Insta; in Barcelona kan het allemaal.

Of je nou alleen komt of samen, met een Vinea-zonvakantie weet je zeker dat je een superleuke vakantie gaat beleven. Je bent met allemaal leeftijdsgenoten dus dat kan niet anders dan gezellig worden!

TIP: Wil jij langer in Spanje blijven, of twijfel je tussen chillen aan het strand en een vette outdoorvakantie? Je kunt ook kiezen voor Beach Action Spanje, dan combineer je in 2 weken strand én outdoor. 

Camping aan het strand
Zonnen, chillen, stappen aan de Costa Brava
Citytrip naar Barcelona