WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Beach Fun Spanje 16-18

Platja d'Aro - SP

None
€ 821,50

Selecteer aub een beschikbare periode

Beach Fun Spanje 16-18

​​Strand, uitgaan, toffe activiteiten en veel gezelligheid. Ga deze zomer mee naar de zonnige Costa Brava in Spanje! Naast feesten en chillen op het strand maak je ook een citytrip naar Barcelona. Dit wordt de vakantie van je leven.

We verblijven op een camping direct aan het strand en vlakbij het centrum van de populaire badplaats Platja d’Aro. Perfect voor een stapvakantie, want de clubs en kroegen zijn gewoon op loopafstand. Relax overdag op het strand en ga 's avonds gezellig op stap met de groep. Daarnaast hebben we vette activiteiten geregeld zoals een citytrip naar Barcelona en over het water scheuren op een banaan. Voor nog meer actie kun je los in het grootste waterpark van de Costa Brava.

Of je nou alleen komt of samen, met een zonvakantie met Vinea weet je zeker dat er een gezellige groep is die er een feestje van wil maken. Let's go en beleef een topvakantie!

TIP: Wil jij langer in Spanje blijven, of twijfel je tussen chillen aan het strand en een vette outdoorvakantie? Kijk dan eens bij Beach Action Spanje!

Stappen en zonnen aan de Costa Brava
Dagtrip naar Barcelona
Camping aan de Middellandse Zee