WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Waar kun je heen met Vinea in 2022?

Onze nieuwste locaties en leuke bestemmingen in Europa

Yes, het lijkt erop dat het deze zomer weer kan: vakanties in het buitenland! Daarom hebben we een heleboel nieuwe leuke bestemmingen in Europa toegevoegd aan ons aanbod. Maar ook voor de jongere kids, die in Nederland op kamp willen, hebben we gave nieuwe locaties gevonden. In deze blog zetten we alles wat nieuw is dit jaar op een rijtje!

Meikampen Utrechtse Heuvelrug

Voor we het gaan hebben over onze nieuwe leuke bestemmingen in Europa, eerst even naar ons eigen land. We hebben niet alleen gave nieuwe locaties voor de zomer, maar ook voor de meivakantie. Deze meivakantie organiseren we een Actiekamp en een Meidenkamp in Woudenberg, op de Utrechtse Heuvelrug. Een omgeving met veel mooie natuur dus! Extra leuk: de groepsaccommodatie waar we verblijven hoort bij een boerencamping, dus op het terrein vind je dierenweides met paarden, ezels en schapen. Gezellig hè?

Actiekamp in Bladel

Bladel klinkt misschien niet voor iedereen nieuw, en dat klopt: in het verleden hebben we hier ook al te gekke kampen georganiseerd. Daarom vinden we het superleuk om terug te zijn! In Bladel hebben we namelijk een fijne ruime accommodatie in de Brabantse Kempen. Een mooi gebied met veel natuur, de perfecte omgeving om lekker actief buiten te zijn! Het Actiekamp is voor 7-12 jaar en zit bomvol gave activiteiten als van Archery tag, freerunnen, en mountainbiken.

Kampen bij Duinrell

Op zomerkamp bij een attractiepark, hoe gaaf is dat? Duinrell heeft een eigen vakantiepark, en dit is waar wij komende zomer een gloednieuw Meidenkamp en Avonturenkamp organiseren voor 7-12 jaar. Natúúrlijk ga je tijdens deze kampen het attractiepark in en mag je splashen en plonzen in waterparadijs het Tikibad. Daarnaast staan er nog andere toffe activiteiten op het programma. We verblijven in het Duinhostel, een voormalig koetshuis dat is omgebouwd tot mooie groepsaccommodatie. Je zit hier heel dichtbij Duinrell. Bovendien ligt het park midden in een natuurgebied, waardoor je bos, duinen en het strand in de buurt hebt. Een topplek voor een zomerkamp!

4-daagse kampen in Brabant en Overijssel

Ook nieuw dit jaar: we bieden op nog maar enkele van de terugkerende kampen de optie om een halve week te komen. Maar geen zorgen, speciaal voor kinderen die een hele week te lang vinden hebben we nieuwe kampen ontwikkeld, op hele toffe locaties. Kids van 7-10 kunnen 4 dagen op Meidenkamp of Avonturenkamp bij de Loonse en Drunense duinen. Voor 10-12 jaar zijn er een Avonturenkamp en Meidenkamp in Heino, op een vakantiepark met o.a. een zwembad, coole disco én glow-in-the-dark minigolf!

Familievakanties Waddenzee en Zuid-Frankrijk

Ook voor families hebben we deze zomer 2 nieuwe bestemmingen. Of nouja, bestemmingen… De eerste is eigenlijk meer een rondreis! Met onze allereerste zeilvakantie voor gezinnen ga je namelijk op een 19e-eeuwse klipper een week lang zeilen op de Waddenzee. Gaan waar de wind je brengt en genieten van het mooiste stukje Nederland. Echt een uniek familieavontuur.

Daarnaast zijn we op zoek gegaan naar leuke bestemmingen in Europa voor een actieve zonvakantie met het gezin. We zijn uitgekomen in Montalivet, Zuid-Frankrijk, waar we een heerlijk familycamp hebben vlakbij het strand. Met leuke watersportactiviteiten en onder meer een wijnproeverij speciaal voor de ouders (oui, oui!) weten we zeker dat het hele gezin zich hier op en top gaat vermaken. 

Zweden: Outdoorkamp en kanovakantie

Als je op zoek gaat naar leuke bestemmingen in Europa voor je zomervakantie, denk je misschien als eerste aan Zuid-Europa. Maar Scandinavië is ook onwijs mooi om te ontdekken! Daarom hadden we al onze rondreis door Scandinavië, die we dit jaar organiseren in een actieve én een culturele vorm. Maar nu kun je ook kiezen om in Zweden op vakantie te gaan, een land met prachtige natuur en oneindig veel outdoor-mogelijkheden. Onze nieuwe Outdoorvakantie in Zweden zit vol stoere activiteiten als een bivak, bijlwerpen en kanoën. Lijkt vooral het kanoën op de uitgestrekte meren van Zweden jou heel vet? Dan is de kanovakantie wat voor jou! We maken een 6-daagse kanotrektocht en slapen in de natuur; als dat geen outdoor-avontuur is?! Je kunt vanaf 13 jaar met Vinea mee naar Zweden.

Rondreis Italië

In een lijstje met leuke bestemmingen in Europa mag Italië toch eigenlijk echt niet ontbreken. Want wie houdt er nou niet van pizza, pasta, ijs, zon en sfeervolle historische steden die zó mooi zijn dat het net een openluchtmuseum lijkt? Wij konden in ieder geval niet kiezen of we nou naar Rome, Venetië, Milaan of toch Florence wilden, dus stopten we ze allemaal in één ultieme Italië Rondreis! Zo kun jij in 2 weken langs alle hoogtepunten van Italië die je echt een keer gezien moet hebben in je leven. #goals! Deze jongerenreis is voor de leeftijdsgroep 15 t/m 18 jaar.

Rondreis Portugal

Ook helemaal nieuw in ons aanbod is de rondreis voor jongeren door Portugal, met een Te. Gekke. Route. We gaan namelijk naar Porto, Lissabon en Portimão: een supercombinatie van én mooie steden, én chillen aan het strand, én lekker actief in de buitenlucht. Deze rondreis heeft geen volgepland programma, maar kun je voor een groot deel invullen zoals jij dat wil. Alleen de route staat vast en een paar toffe activiteiten die we met de hele groep doen. Verder krijg je dus veel vrijheid! Wie liever heeft dat er wat meer georganiseerd wordt, kan kiezen voor een extra activiteitenpakket (dat geldt trouwens voor de meeste van onze rondreizen!). 

There's more to come...

Het vakantieaanbod voor de zomer is nog niet helemaal compleet. We zijn nog steeds bezig met het ontwikkelen van kampen, dus er komen nog meer nieuwe locaties bij. Zowel leuke bestemmingen in Europa als kamplocaties in Nederland. Daarom zullen we deze pagina regelmatig aanvullen met het laatste nieuws om je op de hoogte te houden! Zelf alvast rondneuzen tussen alles wat er nu online staat? Bekijk al onzezomerkampen voor kids (7-12 jaar) of rondreizen door Europa.

Andere blogs