WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Dit mag je niet missen!

6 redenen om deze herfst op kamp te gaan

De zomer mag dan voorbij zijn, maar dat betekent niet dat het plezier en de avonturen moeten eindigen. Ook tijdens de herfst valt er genoeg te beleven. Misschien is dit juist het beste moment voor jou om op vakantie te gaan. Wij geven je 6 redenen waarom jij je koffer moet pakken voor een herfstkamp met Vinea.

#1 Je houdt niet van de hitte

Zit jij tijdens de zomermaanden het liefst binnen met de airco aan? Dan is de herfst misschien meer jouw seizoen. De hitte van de zomer maakt plaats voor koelere temperaturen, waardoor sportieve buitenactiviteiten zoals fietsen, zeilen of surfen nog aangenamer zijn. Een dik zwemvest of een strak wetsuit aantrekken, is dan toch een stuk comfortabeler.

kinderen, outdoor, tassen

#2 Je hebt de hele zomer gewerkt

Terwijl iedereen lag te bakken in de zon, heb jij tijdens de zomermaanden hard gewerkt. Je kostbare verdiende centen wil je nu besteden aan het maken van nieuwe herinneringen voor het leven. Daarvoor hoef je natuurlijk niet te wachten tot de volgende zomer! Denk bijvoorbeeld aan een kitecamp in Porto of surfkamp in Ericeira deze herfst.

#3 Je wil nieuwe vrienden maken

Na een familievakantie afgelopen zomer heb je behoefte aan een reis met mensen van je eigen leeftijd. Een kans om nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke avonturen te beleven. Tijdens een herfstkamp van Vinea ontmoet je jongeren met dezelfde interesses. Op die manier is het een stuk makkelijker om een connectie te maken.

#4 Je bent graag creatief bezig

Geen zin om thuis te zitten tijdens de herfstvakantie? Tijdens een creatief herfstkamp maak je een graffiti kunstwerk, een eigen shirt met Tie Dye en versier je Squishies! Dit kamp in Woudenberg is speciaal voor meiden tussen de 7 en 12 jaar die graag creatief bezig zijn.

zeilen, herfst

Je wil leren zeilen

Altijd al zelf een optimist, O’pen Bic of Laser Pico willen besturen? Tijdens een zeilkamp in de herfstvakantie leer je zeilen van de leukste instructeurs. De lessen worden aangepast aan jouw niveau. Voor je het weet, vaar jij zelf over het meer. Naast het zeilen organiseert de crew leuke spellen en gekke thema-avonden om er een topweek van te maken! Je kunt tijdens de herfst op zeilkamp bij De Viking in Zeeland en De Steven in Friesland.

Je wil avonturen beleven

Houd jij niet van stilzitten en ga je graag op avontuur uit? Bij het actiekamp van Vinea ga je boogschieten, crossen op een mountainbike en lasergamen in het bos. Koken doen we boven het kampvuur en alle Freek Vonk fans kunnen hun hart ophalen tijdens het uitstapje naar Dierenpark Amersfoort. Dit herfstkamp in Woudenberg is speciaal voor jonge avonturiers van 7 tot 12 jaar.

kinderen, actie

Herfstkampen van Vinea

De herfstkampen bij Vinea bieden je verschillende mogelijkheden om nieuwe herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Of je nu wil ontsnappen aan de hitte, nieuwe vrienden wil maken, je creatieve kant gaat verkennen, leert zeilen of gewoon volop avonturen wil beleven. Onze herfstkampen hebben voor elk wat wils. Dus pak je koffer, trek je hoodie aan en laat deze herfstvakantie een tijd van avontuur, vriendschappen en nieuwe ervaringen worden. Bekijk meteen het overzicht van al onze herfstkampen.