WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Dit wil je niet missen

8 redenen om mee te gaan op jongerenreis

8 redenen om mee te gaan op jongerenreis

Je wilt op vakantie maar liever niet meer met je ouders. Vervolgens kom je erachter dat je vrienden al andere plannen hebben, maar jij wilt alsnog even lekker weg. Dit zijn de perfecte redenen om mee te gaan op een jongerenreis.
Je gaat met een club leeftijdsgenoten op reis, onder begeleiding van een ervaren Vinea-reisleiders.

Maar waarom is het dan zo leuk om op jongerenvakantie te gaan? In deze blog geven we je 8 redenen waarom jij een jongerenreis op je to-do list moet zetten!

zomerkamp, rondreis

Reden #1: Je leert nieuwe mensen kennen

Je bent zeker weten niet de enige die in zijn eentje meegaat met de jongerenreis. Hierdoor is het supermakkelijk en leuk om andere mensen te leren kennen, helemaal omdat ze ook van jouw leeftijd zijn. Je gaat flink wat dagen met elkaar op vakantie, dus je gaat ongetwijfeld nieuwe vrienden maken. En hey, misschien maak je voor het leven ;)

Reden #2: Je hoeft niets zelf te regelen

Onze jongerenreizen worden georganiseerd door ervaren reisleiders. Zij hebben de reis tot in de puntjes voorbereid, waardoor jij lekker kan genieten en je nergens zorgen over hoeft te maken. Go with the flow!

jongerenreis

Reden #3: Verboden voor ouders!

Een ander voordeel van op reis gaan met leeftijdsgenoten is dat je ouders lekker thuis kunnen blijven. Niks mis met ouders hoor, maar vaak kun je zonder je ouders erbij net even iets meer uit je dak gaan en lekker doen waar je zin hebt.

Reden #4: Je gaat nieuwe plekken ontdekken

Waarschijnlijk kies je voor een vakantie naar een land waar jij nog nooit geweest bent. Hoe leuk is het om nieuwe plekken te ontdekken? Bijvoorbeeld: leer een paar woorden of zinnen Spaans, ontdek wat er allemaal te beleven valt in Kopenhagen of Athene en of ga op avontuur in de Ierse natuur.

jongerenreis

Reden #5: Het is goed voor je zelfvertrouwen

In je eentje mee met een reis waar je allemaal nieuwe mensen leert kennen en allemaal nieuwe dingen gaat doen is goed voor je zelfvertrouwen. In het begin ben je misschien nog een beetje onzeker, maar je komt er vanzelf achter hoe leuk het eigen is. En ja, in je eentje jouw jongerenreis boeken is dus echt wel iets om trots op te zijn!

Reden #6: Hup, uit je comfortzone

De kans is erg groot dat er activiteiten in jouw reis zitten die jij nooit gedaan hebt, of nooit aan zou denken om dat te doen. Door mee te doen met deze activiteiten stap je uit je comfortzone en verleg jij je grenzen.

jongeren, jongerenreis

Reden #7: Nieuwe reismaatjes

Aan het einde van de reis zijn jullie als groep waarschijnlijk heel hecht geworden. Niet gek, als je zoveel tijd met elkaar doorbrengt. En misschien willen jullie als groep volgend jaar weer met z’n allen op vakantie. En zo niet? Dan kan je altijd weer meegaan met een nieuwe jongerenreis!

Reden #8: Je hebt genoeg avonturen beleefd om te vertellen aan je ouders en je vrienden.

Doordat jouw ouders en vrienden niet mee waren tijdens je fantastische jongerenreis, kun je ze extra veel vertellen over de avonturen die jij beleefd hebt. Wie weet gaan ze volgend jaar wel met je mee! (Uhm, behalve je ouders dan...)

Superveel zin gekregen om met ons op rondreis te gaan?! Lees dan ook even deze blog met tips voor het kiezen van de jongerenreis die bij jou past of deze over waarom een jongerenreis altijd een goed idee is.