WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Voordelen van Interrailen

Met de trein door Europa

Met de trein rondreizen, dit is een ontspannende manier om de mooiste en bijzonderste plekken van Europa te zien. Iets wat je ooit gedaan moet hebben. Met de Vinea rondreizen door Scandinavië, IJsland, Slovenië, Engeland en zuid Europa maak je de avontuurlijkste en onvergetelijke interrail reizen mee. En vergeet niet, met de trein op vakantie gaan heeft talloze voordelen.

Rondreizen, jongerenvakantie

Milieu bewust

Maar waarom zou je eigenlijk voor de trein kiezen als je met vliegen er veel sneller bent? Met de trein is de reis natuurlijk een stuk langer. In die tijd kan je uren naar veranderingen van landschappen staren en ervaart de meest uitzonderlijke plekken die voorbij komen. Deze unieke treinreis stoot 80% minder CO2 af in vergelijking met het vliegtuig. Een unieke ervaring en duurzaam, daar kan een vliegreis ook helemaal niet tegenop.

zomervakantie, jongerenreis, rondreizen,

Luxe en comfortable treinen

In Nederland hoor je dat de treinen altijd vertraging hebben, te druk en te duur zijn. De treinen in het buitenland zijn luxer en aangepast op lange reizen. De kaartjes zijn ook een stuk goedkoper doordat de steden verder uit elkaar zitten. De zitplaatsen zijn ook van te voren geboekt, dus ben je altijd van een verzekerd. Je zitplek is een stuk groter en ruimer, zodat genoeg ruimte voor je bagage is en je comfortable bent voor de lange rondreis.

Actie en outdoor, jongerenreis, rondreizen

Onvergetelijke ervaring

De grote en een deel van de kleine steden in Europa zijn goed bereikbaar met de trein. Hierdoor ben je vaak in een paar uur bij de mooiste landschappen en steden. Waar je de hele dag kan struinen door de kleine straten, de meest beroemde gebouwen bezoeken, vetste activiteiten uitvoeren en de meest unieke omgevingen kan bewonderen. En natuurlijk duik je s’avonds met iedereen in de gezelligste kroegen waar je van bij komt in de adembenemende treinreizen.