WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

De beste zomerkampen

Hoe kies je het geschikte zomerkamp voor je kind?

Stel je voor dat je kind terugkomt van een zomerkamp met de grootste glimlach op het gezicht. Hij/zij kan er maar niet over ophouden hoe leuk het was en hoeveel nieuwe vrienden en vriendinnen die heeft gemaakt. Één ding is duidelijk: je kind heeft de leukste tijd van zijn/haar leven gehad!

Je kind is naar een zomerkamp jeugd (8 t/m 16 jaar) van Vinea geweest. Er waren allerlei leuke zomerkamp activiteiten in het zonnetje met tal van nieuwe vrienden en vriendinnen. Een onvergetelijke vakantiekamp, dus.

Vinea verzorgt de leukste zomerkampen voor de jeugd die ze niet snel meer zullen vergeten. Er zijn talloze keuzes uit zomerkampen voor kinderen. Zo zijn er zomerkampen in Nederland, maar ook genoeg kampen waarbij we naar het buitenland gaan.

De mogelijkheden om voor jouw kind het perfecte zomerkamp te vinden is enorm. Naast verschillende landen zijn er jeugdvakanties voor verschillende leeftijdsgroepen met verschillende thema’s. Wij helpen je een handje met het kiezen van het ideale zomerkamp voor jouw kind! Benieuwd over wat er op een zomerkamp wordt gegeten? Lees dan de blog over ''wat voor eten krijg je op zomerkamp''.

Zeilkamp, zomerkamp

Zomerkampen voor de jeugd door heel Europa!

Van meiden zomerkampen tot actiekampen, Vinea organiseert door heel Europa unieke zomerkampen jeugd (8 t/m 16 jaar). Je kind wil misschien dolgraag op zomerkamp in het warme Spanje of juist in de prachtig uitgestrekte natuur van Scandinavië. Of op een taalreis in Engeland om de taalknobbel te versterken. Van Noord-Europa tot Zuid-Europa, jouw kind heeft de keuze om er een topzomer van te maken!

Maar gewoon lekker op zomerkamp in Nederland kan natuurlijk. Helemaal in het noorden in Friesland of juist aan de Zeeuwse kust, onze zomerkampen zijn te vinden door heel Nederland.

Buiten de verschillende landen kun je ook kiezen uit verschillende soorten leeftijdsgroepen. Zo gaat je kind altijd met leeftijdsgenoten op vakantie. Het zal dus niet voorkomen dat je kind van 16 met een groep van kinderen van 8 jaar oud op vakantie zal gaan. Ons aanbod aan leeftijdscategoriën:

Strandvakantie, jongerenkampen

Welke zomerkamp kiest jouw kind?

Wil je kind graag naar een bepaald land? Of kiest hij/zij liever voor een specifiek thema (outdoor, surfen, creatief, etc. )of bepaalde zomerkampactiviteiten? Echte avonturiers kunnen gaan klimmen in de prachtige Belgische Ardennen of naar de mooiste Italiaanse steden zoals Florence en Venetië. Houdt je kind meer van water en droom hij/zij van surfen op één van de surfhotspots in Frankrijk? Kan allemaal! Zo zijn er nog veel meer zomerkampen voor jeugd in het buitenland met andere thema’s.

Naast de verschillende activiteiten tijdens een zomerkamp zijn er ook voor meiden specifiek een mogelijkheid voor leuke zomerkampen. Dan kan jouw dochter samen met haar toekomstige vriendinnen de leukste zomer van haar leven beleven op een meiden zomerkamp.

Actie en outdoor, kamp

Op zomerkamp, maar lekker in je eigen bed slapen

Lijkt zomerkampen jeugd je een unieke ervaring voor je kind, maar wil je wel dat hij/zij lekker in eigen bed kan slapen? Ook dit kan, wij hebben ook leuke en uitdagende dagkampen zonder overnachting in ons aanbod.

Zo is er een superleerzame zeilcursus, waar je kind een echte zeilexpert kan worden, een sport & spel-dagkamp waarbij allerlei uitdagende spellen worden georganiseerd. Sommige kinderen hebben meer zin om lekker creatief bezig te zijn. Hiervoor zijn onze creatieve dagkampen in het leven geroepen. Deze kampen zijn vijf dagen vol creatieve workshops en dus aan het eind van de dag lekker naar huis. Zo heeft jouw kind een topdag en kan hij/zij alsnog heerlijk in eigen bed wakker worden.

Dit zijn de belangrijkste punten waar je op kan letten om je kind het allerleukste zomerkampen jeugd (8 t/m 16 jaar) te laten beleven! Bekijk hier hoe we met jouw gegevens omgaan en de privacy waarborgen.