WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Hoe overleef je de meest deprimerende dag van het jaar?

Boek jouw zomervakantie op Blue Monday!

Ja, we weten het. Januari is grijs, grauw en vaak ook nog eens heel nat. Niet ‘the most wonderful time of the year’, toch? Niet voor niks valt de meest deprimerende dag van het jaar in deze maand. 'Blue Monday', wordt deze dag ook wel genoemd. Op deze derde maandag van januari voelen veel mensen zich extra neerslachtig, omdat de kerstvakantie achter de rug is, het vroeg donker wordt en alle goede voornemens vaak alweer in duigen liggen. Tijd om jezelf even happy te maken, dus. En hoe doe je dat beter door iets leuks te hebben om naar uit te kijken? Bekijk de reisbestemmingen van 2023 zoals een zomerkamp bijvoorbeeld. Dan voelt de winter toch net even een stukje warmer. Wij geven jou vijf redenen waarom het boeken van jouw zomervakantie op Blue Monday jou instant happy zal maken. Doei, Blue Monday!


Vijf redenen waarom het boeken van jouw zomervakantie op Blue Monday jou instant happy zal maken

zeilen tijdens je zomervakantie

Verheug je op een nieuw avontuur

Hoe leuk is het als je je op Blue Monday al kan verheugen op het ontdekken van nieuwe plekken tijdens jouw zomervakantie? Een vakantie, en dan met name rondreizen, is de perfecte manier om een land écht te leren kennen. Misschien zie je landschappen die je nooit eerder zag, eet je een gerecht waarvan je niet eens wist dat het bestond of leer je mensen kennen die je allerlei interessante weetjes over hun land vertellen.


Relax tot je niet meer kunt

Een zomervakantie is ook de perfecte gelegenheid om eens he-le-maal niks te doen. Maak een lange strandwandeling, peddel superrelaxed over het water in een zeekajak of struin eindeloos door een pittoresk dorpje. Een goed vooruitzicht dus op Blue Monday. Onze familie strandvakanties in Frankrijk is het perfecte recept voor een ontspannen vakantie.

blue monday vakantie surfen

Óf doe juist nieuwe energie op

Misschien is een vakantie voor jou juist niet compleet met een goede dosis actie. Outdooractiviteiten zoals mountainbiken of surfen kunnen helpen om stress te verminderen en lekker in de natuur te zijn. Lekker die adrenaline door je lichaam laten gieren en je grenzen verleggen.

Maak nieuwe herinneringen

Een toffe vakantie vergeet je niet zomaar. Hoe leuk is het om later in het jaar (tijdens Blue Monday bijvoorbeeld!) nog even terug te denken aan die waanzinnig leuke zomervakantie en die groep supergezellige mensen die je ontmoette? Dat tovert toch echt meteen een lach op je gezicht!

zwemmen blue monday vakantie

Reizen maakt gewoon blij!

De perfecte manier om aan de Blue Monday Blues te ontsnappen is om gewoon nu al jouw zomervakantie te boeken zodat je kan uitkijken naar al die mooie belevenissen die in het verschiet liggen. Want wie wordt er nou niet blij van prachtige natuur, een gezellige stad, lekker eten en leuke mensen ontmoeten?

Feesten tijdens blue monday vakantie

Eerlijk is eerlijk, voor de meesten is Blue Monday helemaal niet zo deprimerend en is het gewoon een dag zoals alle andere. Ook zorgt het zoeken van een vakantie niet gelijk dat de Blue Monday Blues weg gaan. Maar het is natuurlijk echt áltijd leuk om iets te hebben om naartoe te leven. En wat is leuker dan nu al uit te kijken naar een supertoffe zomervakantie?

Andere blogs