WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Leer de leukste dansjes

TikTok dansjes leren op zomerkamp

Dansen op zomerkamp

Sta je op zomerkamp te springen om tijdens de disco (en daarbuiten) lekker te bewegen en te dansen? TikTok kan je daar een handje mee helpen. De app staat bekend om de talloze dansjes die jij na kan doen. Perfect om met de hele groep op zomerkamp te doen! Wij hebben alvast de leukste TikTok-dansjes voor je uitgezocht. Dance, dance, dance!

zomerkamp, dagkamp, meiden

1 - De Hit every beat-challenge

Laten we beginnen met het makkelijkste dansje om te leren, de 'Hit very beat-challenge'. Het liedje de Macarena, die heb je vast en zeker wel een keer gedanst. De 'Hit very beat-challenge' is bijna het zelfde, alleen dan versneld met een extra coole move! Makkelijker kan toch niet?

2 - De Renegate

Van de 'Renegate' heb je vast en zeker al een keer gehoord. Dit is een van de populairste TikTok-dansjes. Daarom kon deze echt niet ontbreken in het rijtje! Maar dit dansje ken je vast al uit je hoofd. Maak er daarom een wedstrijd van, wie het beste de 'Renegate' kan.

zomerkamp, dagkamp, meiden

3 - American boy

Sta jij uren in de woonkamer thuis om allemaal dansjes te oefenen? Dan heb je misschien wel van het liedje, 'American Boy' gehoord. Als je het dansje bekijkt, lijkt het niet heel moeilijk. Daar vergis je je dus in. Daarom zeggen wij, oefenen maar! Perfect voor op zomerkamp!

4 -De Cannibal

Net zoals de 'Renegate' is het dansje de 'Cannibal' erg populair. Ook jij hebt dit dansje vast al honderd keer gedaan. Daarom stellen wij voor om de eerste moves tijdens het eten op zomerkamp te doen. Zo wordt het dansje een stuk leuker. Geef er lekker je eigen unieke draai aan!

5 - Say so

Als echte TikTok-fan moet je van het dansje 'Say So' gehoord hebben. Het is een creatief en niet heel ingewikkeld dansje. En wist je dat het dansje is bedacht door een stadsmeisje? Nu is het dansje zelfs verwerkt in de officiële videoclip van het liedje. Hoe gaaf!

zomerkamp, dagkampen, strandvakantie

6 - Relationship

Heb jij op kamp leuke nieuwe vrienden gemaakt of een leuk vriendje aan de haak geslagen die van TikTok dansjes houdt? Dan moet je dit dansje echt dansen! Het dansje 'Relationship' is niet de lastigste. Je beeld uit wat je hoort. En geef je eigen spin eraan met een paar extra moves!

7 - Oh na na na

Kun je goed bewegen met je voeten? Dit is dit de ultieme test! Het dansje 'Oh na na na' is een echte challenge. Op de beat van het liedje raak je elkaars voeten aan. Maar dan met een twist! Iedere keer raak je elkaars voeten op een andere manier.

8 - Get up

Herinner jij je het dansje 'Get up' nog? Dit dansje komt uit 2019, alweer vier jaar geleden, dus. Maar nog steeds populair! Dit is dus een leuke opfrisser die je misschien even opnieuw moet oefenen. En het is het leukst om dit samen te doen, daarom kan je eerst vakantievrienden maken om daarna samen het dansje te doen. Wij zijn erg benieuwd of jij dit dansje nog herinnert!

Meiden, vakantiekamp, zomerkamp

9 - Hold up wait a minute

Bij het opnemen van het dansje 'Hold up wait a minute', garanderen wij 100% dat je gaat lachen. Het dansje is simpel. Een aanrader is om het niet alleen te doen en het TikTok-filter waar je hoofd vergroot wordt te gebruiken. Zeker weten dat je na het opnemen van dit dansje staat te brullen en gieren van het lachen!

10 - Big boy

Als allerlaatste een bekend TikTok-dansje die je zeker moet opnemen op zomerkamp. De 'Big boy'. Het dansje wordt steeds meer bekend en zeker niet de makkelijkste. Maar na al die andere dansjes kan jij dit dansje vast ook. En aan het eind van het dansje bepaal jij jouw eind move.

Helemaal zin gekregen om met ons te dansen op zomerkamp? Lees dan alles over onze zomerkampen of lees in deze blog waarom op zomerkamp met Vinea zo een goed idee is. Want we doen nog veel meer leuke dingen dan een dansje hier en daar!