WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

De allerbeste series op een rijtje

De Netflix series om tijdens je vakantie naar te kijken

De vakantie komt eraan! Het perfecte moment om even lekker te bingewatchen! Bingewatchen (of marathonkijken) is het lang achter elkaar kijken van meerdere afleveringen van een serie of films. Hoe leuk is het om alleen of samen met je vrienden en vriendinnen de leukste tv- of Netflix series te bingen tijdens de vakantie?! Van komedies tot drama’s en alles daartussenin, on- of offline kijken naar de leukste series voor jou en al je vrienden en vriendinnen. Om te voorkomen dat je uren moet zoeken naar de perfecte zomerserie, hebben wij de allerleukste alvast op een rijtje gezet voor je.

jongerenkamp, jeugdkamp

Outer Banks

Dit is een nieuwe Netflix serie en is een verhaal over volwassen worden. Je volgt een groep hechte tieners in North-Carolina in de Verenigde Staten. Als door een orkaan de elektriciteit de hele zomer uitvalt, zet dit een hele boel gebeurtenissen in gang. Dit zorgt ervoor dat de groep vrienden ingrijpende beslissingen moet nemen. De zoektocht naar de vermiste vader van John B., verboden liefdes, een schattenjacht met spannende en ingrijpende conflicten tussen de groep vrienden en hun rivalen. Dit allemaal zorgt voor een zomer vol mysterie en avontuur die zij (en jij!) nooit zullen vergeten. Superspannend!

Mamma Mia

Na het overlijden van Sophie’s moeder, Donna, doet Sophie er alles aan om de droom van Donna iets prachtigs te maken; Hotel Bella Donna. Ze bouwen het op en zetten het op de kaart. De grote heropening brengt nog veel meer moois met zich mee; Sophie blijkt zwanger te zijn en Ruby wordt oma. Je gaat in Mamma Mia ook terug naar het verleden. Je komt alles te weten over de bloei van Donna’s leven, haar romances met Sophie haar potentiële vaders, vriendschappen, muzikale hoogtepunten en heel veel flashbacks. Een echte feel good-serie! En wie weet kom je tijdens onze rondreis in Griekenland nog plekken tegen uit de serie!

jongerenkamp, jeugdkamp

H2O

Wanneer de drie vriendinnen Emma, Cleo en Rikki door een ongelukje op het eiland Mako belanden, vinden ze een mooie en mysterieuze grot met daarin een poel. Door een bijzondere inval van het maanlicht tijdens volle maan, gebeurt er iets magisch: elke keer als de meiden in contact komen met water, veranderen ze in zeemeerminnen. Ook hebben ze allemaal een bijzondere gave gekregen. Emma kan water bevriezen, Cleo kan het water manipuleren en Rikki kan het water laten koken. Lewis, hun beste vriend, wil graag helpen met hun ‘zeemeerminnenprobleem’ maar dat gaat vaak samen met zinloze acties. Een echte meeslepende serie, waarmee je de hele vakantie zoet bent. Enne, wie weet zie jij een zeemeermin zoals deze meiden tijdens een surfkamp!

Zonder ouders op vakantie

Een supercoole realityserie die je eigenlijk niet mag missen. Zes jongeren tussen de dertien en de vijftien jaar gaan voor het eerst alleen op vakantie. Zonder ouders, naar een onbekende en zonnige bestemming. Ze leren elkaar kennen, gaan op avontuur en leren voor zichzelf te zorgen. Ze krijgen een spoedcursus met geld omgaan, budgetteren, koken en schoonmaken. Maar er is geen ouder die het in de gaten houdt… Dit klinkt natuurlijk hemels, maar de jongeren moeten hard werken om de boel niet helemaal te laten ontsporen. Want met een beperkt budget is er geen geld om alles te doen waar ze zin in hebben. Ook moeten ze zelf al hun eigen troep opruimen. En dat kan erg tegenvallen. Soms kom je echt niet meet bij van het lachen. Een heel verschil met als je met ons op zomervakantie gaat, waar heel veel voor je wordt gedaan en geregeld!

jongerenkamp, jeugdkamp,

Netflix vakantie serie: Brugklas naar Curaçao

Stel je voor: je verhuist naar de andere kant van de wereld. Je laat al je vrienden achter en je vindt maar moeilijk je draai op je nieuwe school. En dan heb je ook nog de pech dat je prille liefde flink op de proef wordt gesteld door 7800 km afstand. Dat is precies wat er gebeurt met Romy als zij verhuist naar Curacao. Hoe bouwt ze nou een nieuw leven op aan de andere kant van de wereld? En hoe vind je daar je plek? Deze meeslepende serie laat jou misschien ook wel nadenken hoe het is om zo 'in je eentje' in het buitenland te zijn. En wie weet inspireert het je wel om in je eentje op jongerenreis te gaan! (Waar je eigenlijk nooit alleen bent!)

Naast deze series zijn er nog zoveel andere geweldige series te vinden die jouw zomer extra leuk maken. Maar hoe zorg je er nou voor dat je altijd de leukste series kan blijven kijken zonder gestoord te worden? Wij hebben nog even een aantal tips voor je op een rijtje gezet, zodat je eindeloos door kan blijven kijken!

  • Ga naar een rustige plek. Kies voor een stille of afgesloten ruimte. Hier kan je ongestoord uren bingen!
  • Download van te voren je series. Superhandig voor als je op reis gaat. Je hebt dan geen wifi nodig en kan ongestoord kijken. Zelfs in het vliegveld, in het auto of op het strand!
  • Gebruik een koptelefoon. Handig voor als je onderweg of in een rumoerige plek bent. Hierdoor kun je je volledig concentreren op wat er gebeurt.
  • Zorg voor snacks en drankjes. Ook belangrijk; zorg dat ze allemaal binnen handbereik zijn, zodat je zeker weet dat je plek niet hoeft te verlaten!
jongerenkamp, jeugdkamp

Genoeg tips om je vakantie mee door te komen, dus. Of je dit nu doet op het strand, in je kamer, alleen thuis óf met je nieuwe vrienden en vriendinnen. Wij kunnen je garanderen dat elke serie in dit lijstje, je op een heel eigen manier je een pauze kunnen geven van je dagelijkse routine, een glimlach op je gezicht toveren en je in een heerlijke summermood laten komen!