WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Lekker bingen!

De leukste vakantie films om alvast in de vakantiestemming te komen

Of je nu al zomervibes voelt of gewoon een beetje extra avontuur en ontspanning wilt toevoegen aan je vrije tijd, we hebben de perfecte oplossing voor je: films! Vakantie films kunnen je meenemen naar betoverende werelden, spannende avonturen en zelfs tropische paradijzen. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je volgende vakantiebestemming, wilt wegdromen bij tropische landschappen of gewoon wat plezier wilt hebben met vrienden, onze filmaanbevelingen zullen je helpen je vakantiestemming te bereiken. Dus pak je favoriete snacks, zet je telefoon op stil en maak je klaar om te genieten van de magie van film. Laat je fantasie de vrije loop terwijl we je meenemen op een onvergetelijke filmreis die je vakantiegevoel sowieso zal versterken!

jongerenkamp, jeugdkamp

Teen Beach Movie

Mckenzie is een echte surfer, maar ze wordt gedwongen om alles achter zich te laten en een opleiding te volgen. Zelfs haar vriendje Brady. Samen nemen ze het besluit om nog een allerlaatste keer te surfen en de laatste golf van de zomer te pakken. Maar deze golf is niet zomaar een golf, op een of andere mysterieuze wijze komen Brady en Mckenzie terecht in Brady’s favoriete film aller tijden uit 1960: West Side Story. Surfers strijden tegen de bikers om het bezit van een strandtent. Brady en McKenzie doen er alles aan om terug te keren, maar dat blijkt niet zo eenvoudig te zijn. Ze mogen geen aandacht trekken, want anders verandert de hele film. Maar dit blijkt niet zo makkelijk te zijn…. Een echte Disney zomerfilm, dit. En, misschien word je wel geïnspireerd door alle de trucs die Mckenzie kan op haar surfboard en besluit je mee te gaan op één van onze supervette surfkampen!

Baywatch

Eén van de spannendste en leukste feel good-films van Netflix. In Baywatch volg je het verhaal van de strandwachter Mitch Buchannon. Mitch maakt kennis met de nieuwe rekruut Matt Brody, een winnaar van Olympisch goud die zichzelf én zijn reputatie steeds weer opnieuw op het spel zet. Terwijl het Baywatch-team het strand veilig probeert te houden, krijgen ze te maken met moord, drugs en corruptie. Als ze op het spoor komen van een crimineel komt het strand in gevaar. Om dat te voorkomen gaan ze samen de strijd aan, wat leidt tot hilarische situaties en momenten. Een spannende en hilarische film, die zeker een lach op je gezicht zal toveren.

jongerenkamp, jeugdkamp

Yes Day

Het antwoord lijkt zo simpel; gewoon ‘ja’ zeggen. Maar zo eenvoudig blijkt het in dit geval niet te zijn. Na een tip van school besluiten een moeder en een vader die meestal nee zeggen, ja te zeggen tegen de gekste wensen van hun kinderen. Een Yes Day, dus. Dit wordt een krankzinnige dag met een aaneenschakeling van avonturen. Door de vijf verschillende persoonlijkheden en koppigheid, van pubers, jong en oud bij elkaar, blijkt de humor in deze familiekomedie de meubels ook niet te redden. Het is heerlijk flauw, voorspelbaar, hilarisch, gieren en brullen en voor oud en jong. En, met een beetje geluk krijg je na deze film je ouders ook zo ver om een Yes Day te houden!

Vaiana

Drieduizenden jaren geleden trokken de grootste zeevaarders ter wereld over de Stille Oceaan om de vele eilanden van Oceanië te ontdekken. Tot daar op een dag een eind aan kwam. Nog steeds weet niemand hoe dit ooit had kunnen gebeuren. De avontuurlijke en dappere Vaiana heeft een grote en duidelijke missie: de oceaan over zeilen en dit met begeleiding van de eeuwenoude Vaiana halfgod, Maui. Samen zeilen ze de oceaan over, op weg naar een waanzinnig avontuur. Onderweg nemen ze het op tegen zeemonsters en piraten die hun missie willen proberen te laten mislukken. Ook komt Vaiana tot een bijzondere ontdekking, waar ze haar hele leven al naar heeft gezocht: haar eigen identiteit. Een bijzonder mooi en spannend avontuur. Hierna heb je zeker zin om ook het water op te gaan en te leren zeilen!

jongerenkamp, jeugdkamp,

Hotel Transylvania 3

Ken je deel 1 en 2 al? Dan ga je deze film sowieso heel erg leuk vinden. Deel 3 gaat gaat verder bij het verhaal van Dracula. Mavis verrast Dracula met een reis voor de familie op een luxueus cruiseschip. Zo kunnen ze er tijdens de zomer even tussenuit knijpen. Alles verloopt goed totdat Dracula verliefd wordt op Ericka, de kapitein van het schip. Maar Abraham van Helsing, een oude vijand van Dracula, heeft zich hier ook verstopt. En wat blijkt: Ericka is de achterkleindochter van deze Abraham. Dit resulteert in een spannend en meesleepend avontuur. Een lekker vrolijke maar spannende, avontuurlijke film, die je echt gezien moet hebben.

Lizzy McGuire

Lizzy McGuire is terug! Ze krijgt aar diploma en gaat met haar hele klas naar Rome in Italië. Eenmaal daar aangekomen blijkt ze enorm op de beroemde Isabella te lijken. Maar Isabella is op een ver eiland, terwijl ze de Music Video Awards moet presenteren. Op het nippertje treft Paolo, de andere zanger, Lizzy en weet hij haar te overtuigen om Isabella te vervangen. Lizzy gaat het avontuur aan, ook al moet ze daar de prijzen gaan uitreiken en moet zingen. Paolo leert Lizzy alle kneepjes van het vak. Ze leert dansen en zingen voor een groot publiek. Maar, Isabella komt eerder terug dan verwacht en wilt graag weten wie de andere ‘Isabella’ is. Ook weer een meeslepend verhaal vol verrassingen. Zeker één om te kijken deze zomer en te genieten van het prachtige Italië. Heel waarschijnlijk krijg je het verlangen om met ons mee de rondreis te maken door Italië en zelf het land te bewonderen!

jongerenkamp, jeugdkamp

Nu je hebt genoten van onze selectie films om in de vakantiestemming te komen, hopen we dat je geïnspireerd bent en klaar bent om je eigen avonturen te beleven. Neem die inspiratie en ga op zoek naar avontuur! Plan een reis naar een exotische bestemming die je in die ene film hebt gezien. Of organiseer een filmavond onder de sterrenhemel in je eigen achtertuin, waar je je favoriete zomerfilms kunt kijken en kunt genieten van de gezelligheid met je vrienden en vriendinnen. Maar vergeet niet dat vakantie niet altijd draait om exotische locaties of verre reizen. Soms kunnen de beste vakanties plaatsvinden in de buurt van huis, waar je nieuwe plekken ontdekt, nieuwe hobby's uitprobeert en nieuwe vriendschappen sluit.

Dus ga eropuit, omarm de vrijheid van de vakantie en creëer je eigen verhaal. En wanneer je terugkomt, wacht de wereld van films altijd op je om je weer in de vakantiestemming te brengen.