WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Jeugdkampen zomer 2023

De leukste jeugdkampen op een rij

Vinea is een van de grootste aanbieders van jeugdkampen in Nederland. Dat betekent dat je keus hebt uit heel veel verschillende kampen. Of je nou 7 of 18 bent, van zeilen houdt of van knutselen, er is voor iedereen een jeugdkamp dat past. En elk jaar komen er weer nieuwe kampen bij om uit te kiezen. Benieuwd naar de leukste jeugdkampen voor zomer 2023? In deze blog zetten we de soorten kampen op een rij!


Zeilkamp

Denk je aan een Vinea jeugdkamp, dan denk je misschien al snel aan zeilen. Al vanaf het hele begin (1951!) kun je met ons op zeilkamp. Dit waren de kampen waar Vinea groot mee is geworden, en waar we dus héél veel ervaring mee hebben. Zo leiden we onze eigen instructeurs op en hebben we een grote vloot met verschillende soorten boten. Onze zeilkampen zijn geschikt voor beginnende én meer ervaren zeilers, van 7 tot en met 18 jaar. Al heel veel kinderen hebben bij ons hun zeildiploma’s gehaald!

Leren zeilen tijdens Jeugdkampen zomer 2023

Surfkamp

Omdat we zo gek zijn op watersport, kun je ook met ons op jeugdkamp om te leren surfen. Of je nou wil leren windsurfen, golfsurfen of kitesurfen: we hebben voor alles een surfkamp! Hierbij krijg je een week lang veel surflessen zodat je in korte tijd zoveel mogelijk kunt leren. Het maakt niet of je nog nooit of al vaker gesurft hebt, iedereen kan mee. Ook onze surfkampen zijn geschikt voor verschillende leeftijden. We hebben de leukste surfspots voor je uitgezocht, in Nederland én daarbuiten.

Actie & outdoor

Ben je meer geïnteresseerd in activiteiten in het bos en andere mooie natuur? Dan zijn de actie- en outdoorkampen wat voor jou. Op deze jeugdkampen beleef je een vakantie vol actie en avontuur. Denk aan activiteiten als klimmen, kanoën, ziplinen en bivak. Voor elke leeftijdsgroep hebben we weer een ander passend programma – allemaal even gaaf!

Kanoën een outdoor jeugdkamp

Jeugdkamp aan het strand

Hou jij van de zee en het strand? Maar vind je het dan weer te saai om alleen maar te liggen zonnen? Met een zomerkamp aan het strand beleef je een strandvakantie met een flinke portie actie. Je gaat allerlei leuke activiteiten doen op het strand en in het water. Natuurlijk verblijf je superdicht bij de zee, zodat je lekker vaak een frisse duik kunt nemen of kunt chillen op het zand. Ook deze strandkampen organiseren we voor alle leeftijdsgroepen en op verschillende locaties in Nederland en het buitenland.

Ponykamp

Wil jij het liefst elke dag op de manege doorbrengen tijdens je vakantie? Ook daar hebben we bij Vinea aan gedacht! Op ponykamp slaap je vlakbij een manege en ga je elke dag naar de paarden toe. Je krijgt rijles, gaat mooie buitenritten maken en doet nog veel meer leuke paardendingen. Er zijn ponykampen voor beginnende en gevorderde ruiters.

Paardrijden tijdens een ponykamp jeugdkamp

Meidenkamp

Een jeugdkamp met één grote groep (nieuwe) vriendinnen: hoe gezellig klinkt dat?! Meidenkamp is dé manier om vriendinnen te maken. We doen de leukste crea-activiteiten, gaan samen dansen, zwemmen, en in een deuk liggen van het lachen. We houden knusse meidenavondjes en maken er een supergezellige boel van!

Taalreis

Een taal leren tijdens je vakantie, dat kan met onze taalreizen. Je combineert een taalcursus Engels of Spaans met leuke activiteiten in Canterbury of Valencia. Na de lessen in de ochtend neemt de reisleiding de groep mee op pad. Lekker shoppen in het gezellige centrum, de hoogte in voor een mooi uitzicht over de stad of chillen op het strand.

Jeugdkampen zomer 2023: op taalreis naar Engeland

Rondreizen

Wil jij graag zoveel mogelijk zien en doen tijdens je zomervakantie? Dan is een jeugdkamp waarbij je samen rondreist wat je zoekt. Met onze rondreizen bezoek je onder leiding van onze ervaren reisleiders verschillende gave plaatsen in één of meer landen. In elk reisprogramma hebben we vast wat activiteiten voor je geregeld. Verder heb je veel ruimte om je eigen gang te gaan. Echt een geweldige ervaring voor het leven, niet voor niets zijn onze rondreizen zo razend populair!

Dagkampen

Op zoek naar een kamp zonder overnachting? Daar heeft Vinea dagkampen voor. Daarbij beleef je vijf dagen vol leuke activiteiten, maar eet en slaap je aan het eind van elke dag lekker thuis. Er zijn dagkampen in verschillende thema’s, zoals creatief, sport, zeilen en wetenschap.

Samen surfen tijdens een familiekamp familievakantie

Jeugdkamp mét ouders

Wist je dat Vinea ook familievakanties heeft? Eigenlijk is dat net als een jeugdkamp, maar dan voor het hele gezin. Samen beleven jullie een vakantie vol leuke activiteiten, verzorgd door onze vertrouwde enthousiaste reisleiders. Zo kun je als ouder óók meegenieten van al die leuke kampverhalen!


Hopelijk heb je na het lezen van deze blog een goed idee van de jeugdkampen waar je deze zomer uit kunt kiezen. Ook in de herfstvakantie, meivakantie en voorjaarsvakantie kun je trouwens met Vinea op jeugdkamp!