WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Ga jij deze vakantie op zomerkamp?

De leukste kampen voor de jeugd!

De leukste kampen voor de jeugd!

Wil jij aankomende vakantie dolgraag op jongerenvakantie of zomerkamp? Maar weet je niet zo goed welke je moet kiezen? Geen nood, wij hebben de allerleukste jeugdkampen voor jou op een rijtje gezet!

crew, zomerkamp, jongerenkamp

Welke avontuurlijke outdoorkampen zijn er?

Hou jij ervan om lekker actief bezig te zijn op jouw vakantie, dan is een actie- en outdoor kamp zeker wat voor jou! Een actie- en outdoor kamp zal een geweldige ervaring zijn. Je doet hier superspannende dingen zoals een highrope-parcours, klimmen, bivak, mountainbiken, lasergamen en meer dingen waardoor de adrenaline door je lichaam zal stromen. Onze actie kampen vinden plaats op verschillende plekken en zijn geschikt voor verschillende leeftijden.

Ben jij tussen de 7 en 12 jaar oud dan hebben we verschillende kampen in Nederland, waaronder ons Avonturenkamp Heino (hier ga je op fotospeurtocht, doe je een klimparcours en bouw je je eigen vlot) en die in Bladel, waarbij je gaat mountainbiken, klimmen, boogschieten en op bivak gaat.

Ben jij tussen de 12 en 15 jaar, dan hebben we een supervet outdoorkamp in de Ardennen (een week vol stoere activiteiten, van racen door de bossen tot klimmen en ziplinen tussen de boomtoppen terwijl je verblijft in superluxe chalets), .maar ook een actieve vakantie vol gave activiteiten in de ruige Spaanse natuur. Ben je iets ouder, tussen 15 en 18 jaar oud, dan kun je op rondreis naar het buitenland. Wat dacht je van Scandinavië of Slovenië?

crew, zomerkamp, jongerenkamp

Of toch liever op zeilkamp?

Vind jij het supergaaf om te leren zeilen of zou je graag beter willen leren zeilen? Dan kan dat zeker op één van onze zeilkampen. Hoe leuk is het om met mensen van je eigen leeftijd op zeilavontuur te gaan? Zeilen is een supertoffe uitdaging, ook omdat je heel erg afhankelijk bent van de wind en het weer. Elk zeilkamp is dan ook anders. Onze zeilkampen zijn in Nederland op verschillende locaties, zoals : Zeilkamp de Steven Meivakantie 10-16 in Langweer, Zeilkamp Us Hiem 12-15 in Oudega of Zeilkamp De Viking 7-12 in Wolphaartsdijk.

crew, zomerkamp, jongerenkamp

Mee op surfcamp dit jaar?

Ben jij helemaal weg van surfen, dan is een van onze surfkampen echt iets voor jou is. Lekker in Nederland of in het buitenland. Normaalgesproken surf je zo een 2 uur per dag, maar ben jij ouder dan 15 , dan heb jij ook tijd om vrij te surfen. Zonder begeleiding, dus. Klinkt dit jou goed in de oren, maar kan jij nog niet surfen? No problemo! Je krijgt bij onze surfcamps les van ervaren en professionele surfleraren. Lekker surfen en je vrij voelen. En, supergezellig met mensen van jouw leeftijd. We weten bijna zeker dat jij hier hele leuke vriendschappen aan overhoudt!

zomerkamp, crew

Strandvakantie, here I come!

Ben jij meer van de chillvakanties? Ook heel begrijpelijk. Hoe fijn om dat te doen zonder je ouders en alleen maar met leeftijdsgenootjes. Denk; lekker op het strand liggen afgewisseld met toffe groepsactiviteiten. Klinkt als muziek in de oren, toch? Voor onze strandvakanties hebben we een breed aanbod, wie weet zijn deze jeugdkampen in de zomer wel precies wat jij zoekt!

De coolste rondreizen in Europa

Als je 15 jaar of ouder bent hebben we een type vakantie waar jij misschien wel voor te porren bent. We hebben namelijk de allerleukste rondreizen aller tijden online staan! Lekker op avontuur in Engeland of wat dacht je van onze rondreis Portugal 16-18? Deze rondreizen zijn wat voor jou als het jou vet lijkt om te backpacken langs leuke steden in Europa, maar geen zin om zelf alles uit te zoeken en te regelen. We hebben een aantal fantastische routes samengesteld. Het enige wat jij hoeft te doen is je tas inpakken en instappen.

crew, zomerkamp

Mee op taalreis?

Ben jij van plan om dit jaar een nieuwe taal te leren of beter te leren spreken? Zou jij graag Engels willen leren dan kan dat tijdens onze taalreis Engels in Canterbury. (Beter) Spaans leren kan in het bruisende Valencia tijdens onze taalreis Spaans. Het is natuurlijk niet zo dat je alleen maar aan het leren bent deze vakantie. Je krijgt 20 uur les in een week, de rest van de tijd zijn er tal van leuke groepsactiviteiten gepland. Ook krijg je een stukje vrije tijd. Op deze manier is een taal leren toch harstikke leuk! Bij onze taalreizen zit wel een minimale en een maximale leeftijd, dus check eerst of jij in deze leeftijdscategorie hoort.

Knuffelen met paarden op een paardenkamp

Misschien wist je dit nog niet, maar Vinea organiseert ook ponykampen? Hou jij lekker van buiten zijn en de interactie met paarden dan vind je dit zeker wel leuk. We hebben paardenkampen voor beginners, maar ook voor gevorderden. Een week lang elke dag tijd doorbrengen op de manege, leren paardrijden, de pony’s verzorgen en leuke dingen doen met andere paardenliefhebbers. Klinkt fantastisch, toch?! Ook leuk, je verblijft tijdens ons Ponykamp Strand niet alleen vlakbij de manege, maar ook dichtbij het strand. Wie weet kun jij aan het eind van de week zelfs een duinrit maken. Zo gaaf!

crew, zomerkamp

En last but not least: onze snowcamps!

Wintersport, een hele populaire jongerenvakantie. We hebben een aantal verschillende wintersportvakanties op verschillende momenten in het jaar. Ben jij gek op de sneeuw en van skiën of snowboarden, dan moet je echt een keer op snowcamp zijn geweest. Supergezellig met leeftijdsgenoten, bucktlist material! Nog nooit op wintersport geweest dus nog een echte beginner? Totaal geen probleem! We bieden ook lessen voor beginners aan, helemaal op jou niveau. Zet deze vakantie alvast voor volgend jaar in je agenda!

crew, zomerkamp