WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

alle ins en outs over de treinreis

Een rondreis met de trein, Hoe werkt dat?

Stel je voor: relaxte ritten, spectaculair uitzicht en het gemak van reizen van de ene bestemming naar de andere zonder gedoe met inchecken of lange wachtrijen op de luchthaven. Een rondreis per trein is de ideale vakantie. Bij Vinea organiseren we verschillende jongeren rondreizen over het spoor. We vertellen je graag hoe zo'n rondreis per trein werkt en wat je kunt verwachten.

Vertrek vanaf Utrecht Centraal

Onze jongeren rondreizen vertrekken vanuit het midden van Nederland: het bruisende Utrecht Centraal. Vanuit dit station vertrekken de treinen naar diverse plekken in heel Europa, variërend van de betoverende Scandinavië tot het charmante Italië. Het avontuur begint al op het station, waar je groep ontmoet. Samen reizen we af naar onze eerste bestemming en onderweg heb je meteen alle tijd om medereizigers te leren kennen.

rondreis, trein

Vervoer tussen de steden

Onze reisroutes zijn zorgvuldig samengesteld om je de meest onvergetelijke ervaringen te bieden. Tussen de steden reizen we per trein of ander openbaar vervoer. Geen gehaast gedoe met inchecktijden of wachten op het vliegveld. In plaats daarvan geniet je van ontspannen treinritten, terwijl je gezellige gesprekken hebt of een spelletje speelt met je nieuwe vrienden.

Reizen met een Interrail Pass

Voor onze rondreizen met de trein ontvang je een persoonlijk Interrail Pass. Dit is een treinpas waarmee je op een bepaald aantal reisdagen zoveel kunt reizen als je wilt op deelnemende treinnetwerken in Europa. De Interrail Pass geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, zonder je zorgen te maken over het boeken van losse tickets. Gewoon instappen en genieten van de reis!

jongen, trein, rondreis

Slapen in de trein

Afhankelijk van de reisafstand zit je tijdens de treinreis in een stoel of lig je op een bedje. Voor de langere ritten raden we je aan om wat handige spullen mee te nemen, zoals oordopjes, een slaapmasker en een nekkussen. Zo kun je lekker ontspannen en zelfs een dutje doen terwijl de kilometers voorbij glijden.

Slim rondreizen doe je met een backpack

Omdat we op verschillende plekken verblijven en ook tussen steden reizen, raden we je sterk aan om een praktische backpack mee te nemen. Jouw bagage is jouw verantwoordelijkheid, dus het is belangrijk dat je het makkelijk kunt dragen en altijd in de gaten kunt houden. Bekijk ook onze andere tips wat je absoluut mee moet nemen tijdens een rondreis.

jongeren, trein, rondreis

Jongeren rondreis boeken bij Vinea

Een jongeren rondreis per trein biedt je de perfecte balans tussen avontuur en comfort. Je verkent meerdere bestemmingen, ontmoet nieuwe mensen en geniet van het gemak van reizen zonder zorgen. Dus waar wacht je nog op? Pak je backpack en boek een onvergetelijke treinreis door Europa!