WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Rondreizen jongeren 18 t/m 25 jaar

Vinea rondreizen voor jongeren: dit kun je verwachten

In 2023 is het aanbod Vinea reizen uitgebreid met een nieuwe categorie: rondreizen voor jongeren van 18 tot 25 jaar. Misschien ken je Vinea al van vroeger en ben je wel eens op zomerkamp geweest. Dan vraag je je vast af: hoe doen ze dat dan precies, rondreizen voor jongeren vanaf 18 jaar? Is dat dan wel leuk met Vinea? Ook als je Vinea nog helemaal niet kent is het natuurlijk handig om een beetje te weten wat je van zo’n rondreis kunt verwachten. We vertellen erover in deze blog!

outdoor, rondreis, jongerenreis

In het kort

Voor we in detail gaan, eerste een heel korte uitleg van het concept van onze jongeren rondreizen voor 18-25 jaar. Wat houden onze rondreizen voor jongeren in? Het zijn groepsrondreizen waarbij je meerdere plaatsen bezoekt in één of meer landen. Tijdens de rondreis voor jongeren reis je samen met een groep van zo’n 10 tot 15 leeftijdsgenoten en ervaren reisleiding. De reizen zijn compleet georganiseerd, maar met veel vrijheid voor jou als deelnemer. Kortom: je hoeft niks te regelen, maar kunt wel zelf bepalen hoe je op bestemming je tijd invult.

Ideaal, toch? Inpakken maar, die backpack! Als je benieuwd bent naar hoe het er dan precies aan toe gaat op reis, lees dan vooral nog even verder.

rondreis, jongerenreis, outdoor

Zorgeloos op avontuur

Net als bij alle andere Vinea reizen, betekent een jongeren rondreis met Vinea dat je alle organisatie lekker aan ons over mag laten. Wij hebben de mooiste routes namelijk al voor je uitgestippeld, het vervoer geregeld en de beste verblijfplekken voor je gereserveerd. Bij veel rondreizen reizen we met de trein. Dit zorgt ervoor dat we duurzaam reizen in Europa.

Zelfs drie maaltijden per dag zitten al bij de reis inbegrepen. Lekker makkelijk dus, ook omdat je zo tevoren al een goed beeld hebt van de totale kosten van je vakantie. Tijdens de vakantie zal het je ook aan niks ontbreken, want de hele reis wordt begeleid door onze enthousiaste, professionele reisleiders. Zij staan de hele vakantie voor je klaar, zodat jij een zorgeloze en toch ook avontuurlijke vakantie kunt beleven.

Gezellige groepssfeer

Je vakantie begint al vanaf het moment van vertrek in Nederland. We reizen altijd gezamenlijk met de groep naar de eerste bestemming. Wel zo gezellig, en het is gelijk een mooi moment om je medereisgenoten te leren kennen. Dat zijn er meestal zo’n 10 tot 15: precies genoeg zodat er altijd wel iemand bij zit met wie je het goed kunt vinden, en tegelijkertijd overzichtelijk genoeg om in ieder geval iedereen een beetje te leren kennen. We proberen al gelijk vanaf het begin een fijne groepssfeer te creëren, met bijvoorbeeld een grappig kennismakingsspelletje om het ijs te breken. 

rondreis, outdoor, jongerenreis

Activiteiten

Eenmaal aangekomen op de eerste bestemming, kan de rondreis écht beginnen. En dan? Op onze rondreizen voor jongeren krijg je veel ruimte voor eigen invulling. De route en verblijfplaatsen liggen vast, maar wat je op elke bestemming wil zien en doen is aan jou. Wij zorgen dat er verspreid over de reis in ieder geval vast een paar activiteiten geregeld zijn. Die ondernemen we in principe gezellig met de hele groep, maar niks is verplicht. Bij sommige reizen is het ook mogelijk om extra activiteiten bij te boeken. Een goede optie als jij het fijn vindt als het programma al wat meer gevuld is.  

outdoor, rondreis, scandinavie, ijsland

Op reis met vrienden die je nog niet ontmoet hebt

Zelf vinden wij het een van de mooiste dingen van onze rondreizen voor jongeren, dat veel jongeren nieuwe vrienden maken. Juist doordat je samen bijzondere dingen meemaakt kunnen er sterke vriendschappen ontstaan. Zelfs in zo’n korte tijd! Maar als een activiteit jou niet zo leuk lijkt, of je wil je tijd liever anders besteden, dan kan dat ook gewoon. Of wil je bijvoorbeeld een keer eten in een leuk restaurantje in plaats van in het hostel? Geen probleem, ook daarin ben je vrij. We snappen maar al te goed dat het jóúw vakantie is en we willen vooral dat jij het gevoel hebt dat je alles eruit hebt gehaald wat erin zit!

Enthousiast geworden? Neem dan vooral eens een kijkje bij onze jongerenvakanties voor jongeren van 18 t/m 25 jaar. Van Rondreis Portugal 18-25 tot Rondrijs IJsland 18-25, er valt genoeg te kiezen. Voor welke bestemming ga jij?!