WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Ga jij zeilen of mountainbiken?

Waar kun je op kamp in de meivakantie?

None

De meivakantie, wij kijken er vanaf het begin van het jaar altijd alweer naar uit. Want, het wordt weer warmer, alles begint mooi groen te worden, de bloemetjes bloeien, de vogeltjes fluiten... het perfecte moment om op kamp te gaan, toch? Wij zetten voor jou alvast op een rijtje waar je deze meivakantie allemaal heen kunt.

meivakantie, kamp, kampen, zeilkamp

Zeilen over de Friese wateren

Begin het seizoen goed met een zeilkamp bij zeilschool De Steven. Tijdens dit zeilkamp meivakantie ga je elke dag het water op in de buurt van Sneek. Dit is écht de perfecte plek om te leren zeilen. Je begint met alle basics om veilig het water op te gaan. Van hoe je moet optuigen, sturen en aanleggen, tot de verkeersregels op het water. Kun jij al (een beetje) zeilen? Dan leer je nieuwe technieken en manoeuvres. En voor de liefhebbers is er ook de mogelijkheid om te windsurfen. Tof toch?!

Ben je dan echt een week lang alléén maar aan het zeilen of windsurfen? Zeker niet, want een zeilkamp betekent ook veel gezelligheid. In de avonden organiseert de Vinea-staf allerlei activiteiten en spellen. Als je meer zin hebt om te chillen kan dat ook. Bij het kampvuur bijvoorbeeld, met je nieuwe zeilvrienden.

meivakantie, kamp, kampen, zeilkamp

Zeiland, uhhh Zeeland

Zeeland is ook een héle fijne plek om te leren zeilen. Vooral rond het Veerse Meer, een van onze favoriete zeilplekken. Want de Zeeuwse natuur is ook nog eens supermooi. Zeilschool de Viking aan het Veerse Meer is dé plek in Zeeland om te beginnen met zeilen, of om door te groeien als je al ervaring hebt. Met verschillende boten in de vloot is er altijd eentje die bij je past. Wordt het een catamaran, zwaardboot of ga jij voor extra gezelligheid in de kielboot? Waar je ook voor gaat, onze instructeurs zorgen voor uitdagende lessen passend bij jouw niveau. Zo kan jij dit zeilkamp een CWO-diploma of vorderingenstaat halen. Ook hier is het niet alleen zeilen wat de klok slaat. De staf bedenkt allerlei spellen en avondprogramma’s zodat jij je geen moment hoeft te vervelen. Zo beleef jij sowieso een onvergetelijke meivakantie.

meivakantie, kamp, kampen, zeilkamp

Hoe creatief kan een meivakantie zijn?

Nou, héél creatief! Als je meer zin hebt om lekker creatief bezig te zijn dan je op het water te begeven, lees dan vooral verder. Het meivakantie kamp ‘Creatief’ zit bomvol knutselen, creativiteit en gezelligheid. Zelf badzout of bodyscrub maken, een graffiti-workshop of wat dacht je van fotomodel zijn voor een dag? Om het helemaal compleet te maken bakken we tijdens de Pizza Party onze eigen minipizza’s. Dit kamp vindt plaats op Camping ‘t Boerenerf. Hier is zeeën van ruimte (zowel binnen als buiten) voor de leukste activiteiten. Zo is er buiten een groot grasveld waar toffe groepsspellen georganiseerd worden. Ook kunnen we hier ons eigen kampvuur maken en lekker cosy met een kop warme chocolademelk en marshmallows de avond doorbrengen. Omdat de accommodatie hoort bij een boerencamping, zijn er verder ook nog dierenweides met paarden, pony’s, ezels en schapen. Alleen maar gezelligheid tijdens dit meivakantie kamp.

meivakantie, kamp, kampen, creatief, dagkamp

Actie in de meivakantie

Stel je even voor: schieten met een pijl en boog, lasergamen in het bos of crossen op een mountainbiken. Als jouw hart hier sneller van gaat kloppen moet je zeker op een meivakantie kamp waar de nodige actie en avontuur plaatsvindt. Een actiekamp meivakantie betekent rennen, springen, klimmen, klauteren en nog veel meer. Allemaal in de buitenlucht. Denk aan een bootcamp, onder leiding van een echte bootcamp-coach of archery tag. Archery wát?! Archery tag, dus. Met een speciale pijl en boog ga je de strijd aan met het andere team. Iedereen krijgt een masker, een boog en een pijl. Je moet proberen om de doelen van het andere team om te schieten en zelf niet geraakt worden. En alsof dat nog niet genoeg avontuur is staat er ook nog onze eigen versie van Expeditie Robinson op het programma. Je gaat de strijd aan tegen de andere teams en laat zien wie de allersterkste is. Er komen allerlei verschillende onderdelen aan bod, zoals bijvoorbeeld een eetproef. Hier blijkt wie de dapperste strijder is!

Zin gekregen om jouw meivakantie te boeken? Wees er snel bij, want we hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Kijk hier voor al onze meivakantie kampen.

meivakantie, kamp, kampen, actiekamp, dagkamp

Zin gekregen om jouw meivakantie te boeken? Wees er snel bij, want we hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Kijk hier voor al onze meivakantie kampen.