WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Op groepsvakantie met Vinea, gezelligheid gegarandeerd!

In je eentje op vakantie? Waarom een jongerenreis altijd een goed idee is!

Reden #1 - You're never alone!

Een jongerenreis, dus met een groep op vakantie gaan, is weer eens wat anders dan dat wat jij bent gewend. De wereld ontdekken met leeftijdsgenoten in plaats van met je ouders. Hoe leuk is dat? Gezellig met je leeftijdsgenoten op rondreis door Griekenland, Portugal of Italië. Vind je het toch ergens een beetje spannend? Onthou dan dat iedereen iedereen die zich aanmeldt voor een groepsreis dit met dezelfde reden doet: gezelligheid!

rondreis, jongerenvakantie

Reden #2 - Vrienden maken voor het leven

Hoe leuk is het om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken op een jongerenreis? Jullie delen namelijk al gauw dezelfde interesse en dezelfde leeftijd.  Ook heb je hebt het vast al wel eerder gehoord, maar veel mensen die mee zijn gegaan met Vinea hebben jaren later nog steeds contact met andere deelnemers. Wie wil dat nou niet? Vrienden voor het leven door een fantastische jongerenreis.

rondreis, jongerenvakantie

Reden #3 - Verleg je grenzen

Op een jongerenreis doe je de leukste activiteiten, die jezelf wellicht zelf niet zou bedenken. Wat denk je van kajakken rondom Stockholm, paintballen in Liverpool, een Escape game in Rome of waterskieën in Hamburg?! Zo beleef je de leukste momenten. Al onze jongerenreizen hebben hun eigen activiteitenprogramma. Zo leer je tijdens jouw reis ook het land waar je verblijft supergoed kennen. En heb je dus onvergetelijke dagen!

rondreis, jongerenvakantie

Reden #4 - Adventure awaits!

Last but not least, het is echt een avontuur (helemaal voor jou alleen) om op jongerenreis te gaan. Lekker in je uppie (maar niet echt natuurlijk!), zonder je ouders en in een ander land. Nieuwe culturen, onbekend eten, prachtige landschappen... als dat geen avontuur is! Ben je er nog niet over uit met welke jongerenreis je mee wil? Bekijk dan onze blog met tips voor het kiezen van een actieve jongeren vakantie.

Meer lezen over onze jongerenreizen? In deze blog leggen we alles uit over over de voordelen van op wintersport gaan met een groepsreis en ook hebben we blogs die jou precies vertellen waarom jij deze zomer op jongeren rondreis moet.