WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Leer binnen no-time kiten

Waarom een kitesurfvakantie een supergoed idee is

Heeft leren kitesurfen altijd op jouw bucketlist gestaan? Of wil je juist beter leren kiten? Dan is een kitesurfkamp the way to go! Elke dag kitesurfles van ervaren instructeurs, maar je doet ook andere leuke surfgerelateerde activiteiten. En niet te vergeten die heerlijke surfvibe!

kitesurfen, kitesurfkamp, kiten

Adrenaline!

Kitesurfen is een sport die de laatste jaren super populair is geworden. Eigenlijk kun je het zien als een combinatie van windsurfen, wakeboarden en vliegeren. Hoe tof?! De adrenalinekick die het oplevert maakt het een van de meest opwindende watersporten die er zijn én is de reden waarom zoveel mensen helemaal hooked zijn na een keer te hebben gekitesurfd. Maar net als bij elke andere sport, kan het zijn dat je niet meteen de techniek onder de knie krijgt. Een kitesurfkamp kan daarom de perfecte manier zijn om te leren kitesurfen. Wij vertellen je precies waarom je een keer op kitesurfkamp moet.

kitesurfen, kitesurfkamp, kiten

Professionele begeleiding

Een van de grootste voordelen van een kitesurfkamp is de professionele begeleiding die je krijgt. De beste kitesurfers leren jou alle ins & outs over kiten. Zij weten precies hoe ze jou de techniek van het kitesurfen moeten bijbrengen. De instructeurs die lesgeven op kitesurfkampen hebben vaak jarenlange ervaring en zijn gecertificeerd door internationale organisaties zoals de International Kiteboarding Organization (IKO). Ze weten precies hoe ze je moeten helpen om veilig te kitesurfen en hoe je elke dag een stukje beter wordt in kiten.

kitesurfen, kitesurfkamp, kiten

Ideale omstandigheden

Een ander voordeel van een kitesurfkamp is dat je onder ideale omstandigheden kunt leren kitesurfen. Kitesurfkampen worden vaak op locaties gehouden waar de omstandigheden perfect zijn om te leren kitesurfen. Zo ook ons Kitesurfkamp 13-16. Daar krijg je les in Monster, een van de allerbeste kitesurfspots van Nederland. Dit betekent meestal ondiep water, weinig golven en een stabiele wind. Dit zijn de ideale omstandigheden om de techniek van het kitesurfen onder de knie te krijgen.

kitesurfen, kitesurfkamp, kiten

Complete surfuitrusting

Een ander voordeel van een kitesurfkamp is dat je geen eigen surfmaterialen. De meeste kitesurfkampen bieden complete uitrusting aan voor de deelnemers. Ook bij onze kitesurfkampen zijn alle materialen inclusief. (Zelf de fietshuur!) Dit betekent dat je geen eigen kitesurfboard, kite of wetsuit hoeft aan te schaffen. Dit is niet alleen handig, maar ook kostenbesparend.

kitesurfen, kitesurfkamp, kiten

Véél gezelligheid en nieuwe surfbuddies

Een kitesurfkamp is niet alleen een plek om te leren kitesurfen, het is ook een plek om nieuwe mensen te ontmoeten. Tijdens het kamp zul je deelnemen aan groepsactiviteiten en gezamenlijke maaltijden. Hierdoor leer je snel nieuwe mensen kennen en ontstaan er vaak vriendschappen voor het leven. In je eentje op kitesurfkamp is dus helemaal niet zo spannend, want eigenlijk ben je nooit alleen!

kiten, kitesurfkamp, kitesurfen

Een onvergetelijke ervaring

Tot slot is een kitesurfkamp gewoon een onvergetelijke ervaring. Je zult nieuwe vaardigheden leren, nieuwe mensen ontmoeten en een geweldige tijd hebben. Het is een geweldige manier om uit je comfortzone te stappen en iets nieuws te proberen. Kitesurfen kan een uitdaging zijn, maar het is een uitdaging die het absoluut waard is om aan te gaan.

kitesurfen, kitesurfkamp, kiten

Helemaal zin gekregen om op kitesurfkamp te gaan? Deze zomer organiseren wij kitesurfkampen op één van de beste surfspots van ons land: Monster. Tijdens dit kitesurfkamp verblijf je in ’s-Gravenzande op een camping net achter de duinen. Je slaapt in een 5-persoons tent met veldbedden. Met hangmatten en zitzakken maken we op het veld een relaxte chillspot. Verder is er op de camping een tafeltennistafel en een groot veld waar we buitenspellen kunnen doen.​ Camping Vlugtenburg is een kwartiertje fietsen van onze kitesurfspot in Monster. Elke dag krijg je 2,5 uur kitesurfles van de beste instructeurs, daarna worden er allerlei toffe activiteiten georganiseerd door onze reisleiding. Allemaal samen met leeftijdsgenoten. Ga je mee?!