WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Kies jij voor Spanje of voor Engeland?

Waarom je tenminste één keer in je leven op taalreis moet gaan

Altijd al gedroomd van een taalcursus naar het buitenland? Engels leren in een pittoresk dorp of een cursus Spaans in een hippe stad? Als je op taalcursus naar het buitenland gaat leer je niet alleen een taal, je dompelt jezelf ook nog eens helemaal onder in de stad waar je verblijft (je voelt je na deze week echt als een local!) én doe je toffe activiteiten met je klasgenoten, die ook nog eens allemaal van jouw leeftijd zijn. Deze superleerzame én vetgezellige jongerenvakantie vergeet je nooit meer!

taalcursus spaans, spanje, taalreis

Op taalreis naar het buitenland? Waarom?

Er zijn heel veel redenen waarom iemand besluit een taal te leren in het buitenland. Sommigen willen hun bijvoorbeeld hun Spaans verbeteren om zich beter te kunnen redden als ze op vakantie of stage gaan in Spanje, terwijl anderen op taalreis naar het buitenland gaan voor de ervaring en de toffe activiteiten die vaak worden georganiseerd na de lessen. Een taal leren in een ander land is ook nog eens een geweldige manier zijn om nieuwe mensen te ontmoeten en een stad écht goed te leren kennen.

Wat voor taalreizen zijn er?

Er bestaan verschillende soorten taalreizen voor jongeren, zoals taalscholen, gastgezinnen en (zomer)kampen. Bij een taalschool krijg je les van professionele leraren in een school, bij een verblijf bij een gastgezin leer je de taal doordat je elke dag contact hebt met jouw gastgezin. Taalkampen zijn dan weer een superleuke manier om een taal te leren terwijl je meedoet aan activiteiten en spellen. Maar voor alle taalreizen naar het buitenland geldt dat je vriendschappen voor het leven zal sluiten, want je brengt deze hele week gezellig samen door.

taalcursus in het buitenland spaans

Taalreis Spaans

Wil jij graag beginnen met Spaans leren, of je Spaans een flinke boost geven? En ondertussen lekker vakantie vieren in een superleuke stad? Dan is een taalreis Spaans een hele goede oplossing, zo kun je bijvoorbeeld op taalreis naar Valencia. Met deze taalcursus naar het buitenland ontdek je het strand, een mooi gezellig centrum en natuurlijk een goede taalschool. Daarom is dit de perfecte stad voor een taalreis Spaans. Naast Spaanse lessen doe je leuke activiteiten met je vakantiegenoten die ook een taalreis naar het buitenland maken.

Als je op onze taalreis Spaans 15-18 naar Valencia gaat, krijg je niet alleen les op een geaccrediteerde talenschool van gekwalificeerde docenten. Het betekent ook dat je een leuke vakantie beleeft waar je dankzij de goede groepssfeer makkelijk nieuwe vrienden maakt. We zorgen naast de talencursus ook voor een écht vakantieprogramma met de leukste activiteiten. Alles in één tijdens deze taalcursus naar het buitenland, dus!

taalreis, spanje, taalcursus buitenland

Of toch liever Engels studeren in het buitenland?

Een taalreis is toch echt de leukste manier om Engels te leren. Kies voor een taalreis Engels als je beter wil worden in Engels én wil genieten van een topvakantie. Een supertoffe plek om je taalcursus in het buitenland te doen is de studentenstad Canterbury. Tijdens deze taalreis Engels 12-16 volg je Engelse lessen op een geaccrediteerde taalschool en organiseert onze Nederlandse reisleiding de leukste activiteiten in en rond de stad.

Canterbury ligt op zo’n 20 minuten rijden van de kust, dus hoppen we nog even de bus in om leuke kustplaatsjes als Herne Bay en Whitstable te bezoeken. De perfecte plek om je tegoed te doen aan ‘fish & chips’ en even te chillen na jouw Engelse lessen. Zo dompel je je helemaal onder in de Engelse taal en cultuur en gaat jouw Engels met sprongen vooruit. En ja, als je in Engeland bent, mag een citytrip naar de hoofdstad niet ontbreken. Dus stappen we tijdens deze taalcursus naar het buitenland ook nog even in de trein naar Londen! London, baby!

taalcursus buitenland engels

Een taalcursus volgen in het buitenland saai? Dacht het niet!

Leren in het buitenland is dus echt totaal niet boring! Want naast de lessen, onderneem je op een taalcursus naar het buitenland veel toffe dingen met je klasgenoten en een feestje mag natuurlijk ook niet ontbreken. Veel talenscholen organiseren een feestje om jouw week van leren en gezelligheid perfect af te sluiten. Onze talenschool in Canterbury organiseert bijvoorbeeld een toffe party waar jongeren met allerlei verschillende nationaliteiten heenkomen. Echt geen betere plek om in het Engels te socializen dan hier. Partyyyy!

Nog meer redenen nodig om toch echt een keer die taalcursus naar het buitenland te boeken? Check dan ons aanbod, laat je inspireren en kies voor de tofste taalreis!

taalcursus in het buitenland engels