WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Inpak checklist

Wat meenemen op kamp?

Hey daar, beachlovers en waterratten! Vind jij een strand zomerkamp één van de leukste soorten jeugdkampen? Snappen we helemaal! Zon, zee, zand en eindeloos plezier wachten op je. Maar wat moet je meenemen op kamp? Daarvoor krijg je van ons een handige paklijst toegestuurd met de spullen die je nodig hebt. Kun je niet wachten? In deze blog vertellen we je vast de belangrijkste dingen en extra tips!


Zwemkleding

Dit is absoluut de belangrijkste! Dat had je waarschijnlijk zelf ook al bedacht, maar we vonden het toch goed om hier te noemen. Als je slim bent, neem je niet één maar twee zwembroeken, bikini’s of badpakken mee – wat jij dan ook graag draagt. Dan heb je altijd eentje extra op het moment dat je zwemkleding van gisteren nog nat is, bijvoorbeeld. Want één ding is zeker: je zult op strand zomerkamp veel tijd doorbrengen in en bij het water!

Bodyboarden op strand zomerkamp

Strandhanddoek

Wat moet je nog meer meenemen naar het strand? Een strandlaken of grote handdoek is natuurlijk ook essentieel. Niet alleen om je af te drogen na de wateractiviteiten, maar ook om lekker op te liggen op het strand. Of om als cape te dragen als je je innerlijke superheld wilt laten zien. Op een Vinea strand zomerkamp kan alles! Tip: net als bij zwemkleding kan het handig zijn er eentje extra mee te nemen, zodat je geen natte handdoek hoeft mee te nemen naar het strand.

Zonnebrandcrème

De zon kan heet zijn, vooral op het strand waar niet altijd schaduw is. Daarnaast loop je op en in het water extra risico om te verbranden, doordat het water de zon ook nog eens reflecteert. Daarom is bij een strandkamp en zeilkamp een goede zonnebrand extra belangrijk om mee te nemen. Bescherm je huid met een watervaste zonnebrandcrème met een hoge factor. Vergeet niet om jezelf regelmatig opnieuw in te smeren, vooral na het zwemmen. Het laatste wat je wilt, is met een roodverbrande neus rondlopen! Lees ook onze blog met nog meer handige zonnebrandtips.

Powerkiten op strand zomerkamp

Hoed en zonnebril

Voeg een beetje stijl toe aan je strandoutfit met een coole hoed of pet en een trendy zonnebril. Zo zie je er niet alleen super fashionable uit, maar zijn je gezicht en ogen ook gelijk beschermd tegen de felle zon. Een hoedje of pet is trouwens ook heel handig om te voorkomen dat je hoofdhuid verbrandt, want die is lastig in te smeren...

Slippers

Nog een onmisbaar item op een strandvakantie: slippers! Ideaal voor bij het zwemmen, want zand in je schoenen is niet zo chill. Ook bij het douchen tijdens je kamp zijn slippers trouwens handig. Zorg daarnaast ook voor dichte schoenen waarop je goed kunt lopen. Die zul je mogelijk bij andere activiteiten weer nodig hebben waarbij je voeten beter beschermd moeten zijn.

Strandspelletjes

Een potje volleyballen op het strand, vliegeren of een beetje tennissen. Dat maakt een dagje strand helemaal compleet, niet waar? Natuurlijk zorgt Vinea ook al voor het nodige strandspeelgoed en mag je daar gewoon gebruik van maken. Maar heb je zelf ook nog iets leuks liggen thuis, neem het dan vooral mee! Denk bijvoorbeeld ook aan een luchtbed, band of ander gezellig opblaasitem voor op het water!

Skaten op strand zomerkamp

Snorkelset

Benieuwd wat er onder water allemaal gebeurt? Dan kun je een duikbril of snorkelset meenemen. Wie weet kom je wel vissen of een vriendelijke zeester tegen!

Waterfles

Met zon, zout zeewater en activiteiten waarbij je veel in beweging bent, is het heel belangrijk om te zorgen dat je niet uitgedroogd raakt. Neem dus altijd een herbruikbare fles mee die je steeds weer kunt vullen met water (of limo). Zo kun je altijd genoeg blijven drinken. Op die manier blijf je vol energie en helemaal ready voor alle toffe activiteiten die je te wachten staan.

Strandtas

Tot slot: hoe ga je al die spulletjes meenemen naar het strand? In een handige strandtas natuurlijk. Zorg voor een stevige, ruime tas die tegen een stootje kan. Stop alles erin, van je zonnebrandcrème tot je snacks en een goed boek. Zo heb je alles binnen handbereik wanneer je naar het strand gaat.

Zo, dat was ‘m! Als final check pak je gewoon nog even de paklijst van Vinea erbij, lees je onze inpaktips en je bent helemaal klaar voor jouw strand zomerkamp. Laat de zomerse avonturen beginnen!