WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

De Vinea paklijst voor een dagkamp!

Wat neem je mee naar een dagkamp?

Een dag weg om lekker te knutselen, sporten, zeilen of met science bezig te zijn, hoe leuk! Een hele dag met alleen maar leeftijd genoten en de leukste Vinea staf de vetste dingen doen. Wie wilt dat nou niet? Maar wat neem je mee naar een dagkamp? Het is natuurlijk wel belangrijk om de juiste spullen mee te nemen. Daarom hebben wij voor jou een kamp paklijst met de belangrijkste dingen, die je echt niet mag vergeten.

Eten en drinken op een kamp

Een rugzak

Een goede en stevige rugzak is het halve werk. Hierin kun je alle spullen meenemen die je nodig hebt. Kies er wel een die stevig is en makkelijk over je schouders te tillen is. Verder is net natuurlijk ook erg belangrijk dat er veel spullen in kunnen, zodat je alles van deze paklijst kamp erin kan opbergen.

Drinkfles

Omdat je zo druk bezig ben de hele dag, vergeet je snel water te drinken. Het is ook heel erg belangrijk dat je voldoende water drinkt zodat je niet uitgeput raakt. Daarom is het handig om zelf een drinkfles mee te nemen. Natuurlijk hebben wij ook drinken op de accommodatie maar voor een snelle dorst is een eigen drinkfles ideaal.

Snacks

Naast de lunch (die je van ons krijgt) is het ook verstandig om een gezonde snack mee te nemen, zoals fruit, noten of crackers. Zo heb je iets te eten bij een trek tussendoor. Ook krijg je van ons wat chips of snoep om te eten. Maar het kan zo zijn dat dat niet genoeg is. Met zelf meenemen heb je altijd genoeg en wie weet gebruik je het niet en neem je het mee terug naar huis.

Sport en spel op een kamp

Zonnebrand

Vanaf de meivakantie is het natuurlik al heel mooi weer. En bij onze dagkampen ben je natuurlijk heel veel buiten. Hierdoor is het belangrijk om je goed te beschermen tegen de zon want, niemand vind het leuk om verbrandt te worden. Neem daarom een zonnebrand met hoge factor mee en smeer je regelmatig goed in.

Een pet of hoed

Eenpet of een hoed kan je helpen om je gezicht en hoofd te beschermen tegen de zon. Zodat je hier geen last van hebt of traanogen krijgt en de hele dag lekker kan spelen. Zorg er wel voor dat je een pet of hoed meeneemt die goed past maar ook erg comfortabel zit. Dan hou je hem de hele dag op!

Dagkamp koken

Een regenjas

Vooral als je in de meivakantie op dagkamp gaat kan het weer erg onvoorspelbaar zijn. De ene dag regent het en de andere dag is het droog. Wees hier goed op voorbereidt en neem een regenjas mee. Zodat je die aan kan trekken als het gaat regenen en je de volgende dag niet een beetje ziek bent geworden door het weer.

Extra kleding

Het kan zo zijn dat je tijdens de dagkampen creatief, zeilen en sporten nat of vies kan worden. Daarom is het handig om wat extra kleding mee te nemen. Voor als je nat of vies wordt je nog iets droogs en comfortabels kan aantrekken. En je de hele dag nog fanatiek mee kunt sporten en bewegen.

Meiden dagkamp

Medicijnen

Als je medicijnen gebruikt is het wel zo verstandig en handig om die mee te nemen. Zorg er ook voor dat je voldoende bij je hebt voor de hele dag. Neem ook noodmedicijnen mee, het kan zo zijn dat er iets gebeurt. Dan ben je er op voorbereidt en kan de Vinea kampbegeleider je gelijk helpen.

Schoenen

Ja wij weten ook wel dat je niet zonder schoenen aan komt bij ons dagkamp. Maar het is handig om schoenen aan te trekken die vies mogen worden en lekker zitten. Zodat je aan het eind van de dag geen pijn aan je voeten hebt. En alle En alle avonturen/ activiteiten mee kan beleven.

Zonnebril

Het allerlaatste item om echt niet te vergeten is een zonnebril. De hele dag in de felle zon staan en geen zonnebril op te hebben kan best zwaar zijn. Je krijgt snel last van prikkende en tranende ogen. Vergeet daarom je zonnebril ook echt niet.

Outdoor kamp

Met deze paklijst kamp voor in je rugzak weet je zeker dat je niks kan missen. Zorg er wel voor dat je zelf ook een paklijstje hebt gemaakt van alle spullen die je denkt nodig te hebben. Zodat je echt niks belangrijks kan vergeten. Trek je meest comfortabele outfit aan en neem een paar extra snacks mee voor onderweg. Dan heb je genoeg energie voor een hele dag gekkigheid, plezier en bom vol met verschillende leuke activiteiten.

Heb je nog geen plannen voor de kind in de meivakantie of weet je niet wat een dagkamp is? Kijk op onze website naar de blogs en meivakanties. Hier wordt alles uitgelegd, wat de bedoeling is en wat ze gaan doen. Meer informatie nodig? Bel of mail naar ons, wij beantwoorde graag al uw vragen.