WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Geen stress

Wat te doen na jou examen?

Examens achter de rug?

Ben je dit jaar klaar met school en heb je jouw examens (bijna) achter de rug, maar weet je nog niet hoe je deze zomer gaat invullen? Wij geven jou een paar tips om optimaal te genieten van jouw extra lange zomervakantie! Zo kom jij erachter wat de beste examenreis bestemmingen zijn.

zomerkamp , rondreis, jongerenreis

Op examenreis!

Wat examenleerlingen vaak doen is op examenreis gaan. Waar wat is dat nou precies? Een examenreis is een hele mooie manier om je middelbare schooltijd af te sluiten. Examenleerlingen gaan vaak net nadat ze hun examens hebben afgerond met hun vrienden op vakantie. Als je terugkomt van vakantie hoor je vaak pas of je geslaagd bent. Inspiratie nodig voor jouw examenreis of weten wat de beste examenreis bestemming zijn? Wij helpen jou graag een handje met het kiezen welke actieve jongeren vakantie bij jou past. Zo kan je bijvoorbeeld mee met een jongerenreis. Je kan hier met een groep of in je eentje op reis.

Hoe zit het met de leeftijden?

Waarschijnlijk ben jij tussen de 16 en 25 jaar. Je mag en kan dus ook gewoon op examenreis als je jonger bent dan 18 jaar. Maar waar wil je dan heen? Bedenk wat je graag zou willen doen en op welke plek? Voor jongeren tussen de 16 en 18 jaar bieden we verschillende vakanties aan in zowel binnen- als buitenland. Denk hierbij aan zeilkampen, surfkampen,actie en outdoorkampen, rondreizen, taalreizen en ponykampen. Voor de leeftijd 18-25 jaar hebben we hele vette rondreizen. Volgens ons de perfecte examenreis!

zomerkamp, jongerenreis, jongerenkamp,

Wat voor een reis kies jij?

Vind je het lastig om te kiezen? Wat voor soort vakantie ligt er nou precies in je straatje? Ben jij super actief en zeil of surf jij al of heb je dat altijd al willen leren? Dan zijn de zeilkampen of surfkampen zeker wat voor jou. Ben jij echt een paardenfan, kijk dan eens naar ponykampen. Ook kan je kiezen voor een actie- en outdoor kamp, de perfecte vakantie voor buitenliefhebbers. Zo kun je in Spanje naar de Pyreneeën waar je gaat rivercrossen, gaat canyoningen en naar een waterpark gaat? Misschien zou je graag een taal willen leren of beter onder de knie willen krijgen? Kijk dan eens naar een taalreis. Echt de allerleukste manier om een taal te leren. Lekker luieren op het strand kan ook met een superrelaxte strandvakantie.

De leukste rondreizen

Onze ultieme tip: ga op rondreis! Vinea organiseert rondreizen voor iedereen tussen de 15 en 25 jaar. Maar wat houden onze rondreizen voor jongeren in? Het zijn groepsrondreizen waarbij je meerdere plaatsen bezoekt in één of meer landen. Je reist samen met een groep van zo’n 10 tot 15 leeftijdsgenoten en ervaren reisleiding. De reizen zijn compleet georganiseerd, maar met veel vrijheid voor jou als deelnemer. Kortom: je hoeft niks te regelen, maar kunt wel zelf bepalen hoe je op bestemming je tijd invult. Ideaal, toch? Inpakken maar, die backpack! Tijdens een rondreis ontdekt je prachtige plekken en ziet de mooiste dingen. Je komt langs de beste examenreis bestemmingen. Ook ga je dingen doen die je waarschijnlijk zonder Vinea nooit zou doen. Onvergetelijk dus!

zomerkamp, jongerenreis, jongerenkamp,

Toch niet op vakantie? Word reisleider bij Vinea!

Beslis je toch om niet op vakantie te gaan, omdat je toch niet zo een zin hebt, de stap toch even te groot vind of er gewoonweg het budget er niet voor hebt? No worries, er zijn genoeg andere dingen die je kunt doen tijdens jouw vakantie. Zoek een baantje en ga lekker geld verdienen. Een ander idee is om reisbegeleider te worden bij Vinea. Zo verdien je iets bij, ga je toch een beetje op vakantie en kom je alsnog op de beste examenreis bestemmingen! Hier lees je alles over hoe je reisleider word bij Vinea en in deze blog waarom dat nou zo leuk is! Check snel onze vacature voor reisleider bij Vinea (en andere toffe jobs).

zomerkamp, jongerenreis, jongerenkamp, rondreis