WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Creatief dagkamp Haarlem 10-13

Haarlem - NL

None
€ 349,00

Selecteer aub een beschikbare periode

Creatief Dagkamp Haarlem 10-13

Vind jij het leuk om creatief bezig te zijn en wil je graag nieuwe dingen proberen? Samen met leeftijdsgenootjes die daar ook van houden? Dan zit je bij dit dagkamp op de goede plek! Je gaat allerlei toffe dingen maken, van een cool T-shirt tot bijzondere kunstwerken. Zo heb je aan het eind allerlei toffe creaties om thuis te showen! 

Dit dagkamp zit vol met coole knutsel- en DIY-activiteiten. Elke dag ga je met twee projecten aan de slag. Zo kun je dus veel verschillende dingen maken en maak je kennis met nieuwe technieken. Heb je bijvoorbeeld wel eens van string art of foam clay gehoord? En wist je dat je zelf badzout kunt maken? Je gaat ook aan de slag met mozaïek, verft een supercool T-shirt met tie-dye en nog veel meer! Op de laatste dag gaan we op de foto en maak je hiervoor een mooi fotolijstje als aandenken aan dit leuke kamp.

Met een dagkamp doe je overdag activiteiten samen met leeftijdsgenootjes die dezelfde dingen leuk vinden als jij. Aan het eind van de dag ga je naar huis om te eten en slapen. De volgende dag kom je weer voor nieuwe creatieve workshops. Tussendoor gaan we ook af en toe even naar buiten om een leuk spel te doen. Daarvan kennen de Vinea-begeleiders er genoeg! Zo kan iedereen ook lekker zijn energie kwijt.

Elke dag andere creatieve activiteiten
T-shirt verven, mozaïeken en veel meer
's Avonds thuis eten en slapen