WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Creatief Dagkamp Utrecht 7-10

Utrecht - NL

None
€ 349,00

Selecteer aub een beschikbare periode

Creatief Dagkamp Utrecht 7-10

Ben jij het liefst altijd aan het knutselen en vind je het leuk om nieuwe dingen te proberen? Dan zit je bij dit dagkamp op de goede plek! Jij gaat deze week de mooiste dingen maken. Van een cool T-shirt tot bijzondere kunstwerken. Elke dag doen we weer iets heel anders. Zo heb je aan het eind allerlei toffe creaties om thuis te showen! 

 

Dit dagkamp zit vol met leuke knutsel- en DIY-activiteiten. Elke dag ga je met twee verschillende projecten aan de slag. Zo kun je dus veel verschillende dingen maken en maak je kennis met nieuwe technieken. Heb je bijvooreeld wel eens van string art of foam clay gehoord? En wist je dat je zelf badzout kunt maken? Je gaat ook aan de slag met mozaïek, gaat een supercool T-shirt verven en nog veel meer! Op de laatste dag gaan we op de foto en maak je daarbij een mooi fotolijstje als aandenken aan dit leuke kamp.

Met een dagkamp doe je overdag leuke dingen samen met leeftijdsgenootjes en eet en slaap je ’s avonds lekker thuis. De volgende dag kom je weer voor nieuwe creatieve workshops. Tussendoor gaan we ook af en toe even buiten een frisse neus halen. De Vinea-begeleiders kennen allerlei leuke spellen om te doen. Zo kan iedereen ook lekker zijn energie kwijt!

Elke dag andere creatieve activiteiten
T-shirt verven, mozaïeken en veel meer
Lekker thuis slapen