WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

Dagkampen

de leukste kampen zonder overnachting

Overdag leuke dingen doen met leeftijdsgenootjes, maar 's avonds lekker thuis slapen in je eigen bed. Dat zijn de Vinea Dagkampen! Er zijn dagkampen in allerlei verschillende thema's, voor kinderen van 6 en tot en met 15 jaar. In de ochtend ga je aan de slag met workshops en activiteiten in het thema van jouw keuze, bijvoorbeeld Robotica of Creatief. In de middag gaan we naar buiten en doen we leuke spellen met elkaar.

Groen vinkje​  5 dagen kamp zonder overnachting

Groen vinkje  Elke dag iets nieuws leren 

Groen vinkje  Maak nieuwe vrienden met dezelfde interesses als jij

Groen vinkje  Workshops en clinics van professionele instructeurs

Groen vinkje  Keus uit 12 verschillende thema's

Button bekijk alle Dagkampen


Groepsfoto dagkamp Vinea, zomerkamp Nederland

Bij een dagkamp kom je elke ochtend zelf naar de kamplocatie en ga je aan het eind van de middag weer naar huis. Wel zo handig als je dan geen uren hoeft te reizen. Daarom zijn er dagkampen op verschillende plekken in het land.

Dagkamp Amersfoort
Dagkamp Bussum
Dagkamp Delft
Dagkamp Den Haag
Dagkamp Haarlem
 Dagkamp Utrecht
Zeilcursussen Friesland, Zeeland, Scheveningen


Creatiever worden tijdens een creatief dagkamp

Wil jij graag creatiever worden? Nieuwe technieken leren en thuiskomen met de coolste zelfgemaakte creaties? Op het Creatieve dagkamp (6-12 jaar) maak je elke dag iets anders. Van sieraden tot een megaschilderij en van je eigen beautyproducten tot een superhip geverfd T-shirt. Dit dagkamp is er in Amersfoort, Bussum, Den Haag, Eindhoven, Haarlem en Utrecht.

Voor de echte fashionista's (10-15 jaar) is er het Fashion design kamp in Delft. Je gaat werken aan je eigen unieke kledingstuk plus bijpassende accessoires. Ontdek wat jouw stijl is en ga met een outfit naar huis die helemaal JIJ is!

Button meer info over creatieve dagkampen

Dagkamp sportkamp Delft

Is stilzitten in de vakantie niks voor jou? Ben je liever lekker in beweging? Goed zo! Je kunt bij ons ook kiezen voor een dagkamp waarbij je de elke dag leuke sportieve activiteiten doet. Zo ga je op het Sportkamp in Delft (10-15 jaar) allerlei gave sporten proberen die je waarschijnlijk nog niet kent, zoals freerunning en lacrosse.

Het Sport-en-Spel dagkamp (6-12 jaar) is ook superleuk, want daar ben je sportief bezig én doe je allerlei leuke spelactiviteiten. Denk aan Expeditie Robinson, Vinea's Olympische Spelen en lasergamen in een zelfgebouwde arena. Lekker veel bewegen, maar net effe anders dus dan gewoon sporten! Dit kamp is er in Haarlem, Eindhoven en Leiden.

Meer over sportieve dagkampen


Leren programmeren en zelf een app maken op dagkampProgrammeren is de toekomst, je kunt er echt van ALLES mee! Op dagkamp kun je zelf leren programmeren van echte experts. Op het Robotica dagkamp (10-15 jaar) ga je aan de slag met een echte robot. Daarnaast ga je zelf een app maken. Kan je die straks op je telefoon aan iedereen laten zien! Dit kamp is er in Utrecht, Den Haag, Haarlem en Amersfoort.

Vind jij gamen en Virtual Reality gaaf? Dan is het VR-World dagkamp (10-15 jaar) wat voor jou! Op dit kamp ga je een virtuele wereld ontwerpen en programmeren. Vervolgens kan je rondlopen en gamen in jouw zelfbedachte gamewereld. Vet toch?! Dit dagkamp is er in Den Haag, Eindhoven, Amersfoort en Bussum.

meer info over dagkampen programmeren


Dagkampen wetenschap en techniek

Wetenschap en techniek zijn te gek! Op het Science dagkamp (6-12 jaar) leer je van een lekker gekke professor over allerlei onderwerpen. Van ruimtereizen tot chemische reacties. Dat betekent dus raketlanceringen, coole experimenten en meer! Dit kamp is er in Utrecht, Amersfoort, Bussum en Den Haag.

Is techniek meer jouw ding? Kom dan naar het TU Delft kamp (10-15 jaar) voor gave workshops van technische experts. Je gaat aan de slag met lasersnijden, 3D printen, Virtual Reality en meer. Leer over nieuwe technieken en machines en ga met je eigen designs naar huis!

Meer over dagkampen wetenschap en techniek


kookworkshop voor kinderen, dagkamp koken

Is het jouw droom om later chef-kok te worden? Of vind je het gewoon leuk om lekkere dingen te koken en bakken? Ga mee op kookkamp en verbaas straks het thuisfront (en jezelf) met heerlijke gerechten.

Tijdens dit kamp krijg je een uitgebreide kookworkshop van ervaren koks. Je leert alles over de ingrediënten en verschillende kooktechnieken. Zo word jij in een week een heuse keukenprins of -prinses. Je gaat verschillende lekkere gerechten maken, elke dag iets anders. Natuurlijk mag je het ook zelf opeten, mjam! 

Het Kook Dagkamp is er in Utrecht, Haarlem en Bussum.

Kies jouw kook dagkamp


Leren zeilen tijdens een zeilcursus dagkamp, zeilcursus zonder overnachtingWil jij graag leren zeilen, maar durf of kan je (nog) niet naar een zeilkamp waar je ook blijft slapen? Kies dan een zeilcursus dagkamp! Onze enthousiaste zeilinstructeurs staan te springen om jou alles te leren zodat je voor je het weet je eerste meters zeilt. Een zeilcursus betekent een week vol fun op het water!

We hebben zeilcursussen op 3 zeilscholen: je kunt leren zeilen in Friesland, Zeeland of Scheveningen. Tijdens de Zeilcursus optimist in Friesland of Zeeland heb je halve dagen les, in de ochtend of middag. De rest van de dag ben je vrij. Als je kiest voor de zeilcursus in Scheveningen dan ga je de hele dag lekker het water op. In een optimist óf een Laser pico, die je met zijn tweeën vaart.

Meer over dagkamp zeilen, zeilcursussen

DJ Dagkamp muziek produceren voor beginners

Wil jij de nieuwe Martin Garrix worden? Of droom je van een eigen podcast? Op het DJ-kamp (10-15 jaar) waan jij je in de wereld van podcast- en muziekproducers. Je leert alles over het opnemen en mixen van geluid en meer. 

Als een heuse DJ mix je je eigen dancetrack. Ook ga je muziek en geluidseffecten creëren voor bij een gametrailer of filmfragment. Om het nog vetter te maken, ga je ook met een groepje een podcast maken. Waarover? Dat bepalen jullie helemaal zelf!

Je kunt naar het DJ Dagkamp in Utrecht of Bussum.

Meer over DJ dagkamp


Danskamp, dagkamp dans, dagkamp Delft

De hele vakantie lekker dansen, dat kan met het danskamp in Delft! Op dit kamp krijg je elke dag dansles in een andere stijl, van hiphop tot Zumba. Dat betekent dus ook dat je op allerlei soorten muziek danst en dat het niet uitmaakt als je nog geen ervaring hebt. 

Met een leuke groep leeftijdsgenootjes (10-15 jaar) en een ervaren dansdocent ga je leren dansen, de coolste pasjes en vetste choreografieën. Laat die moves maar zien! Het danskamp is superleuk als je nog op zoek bent naar welke stijl jij leuk vindt, of als je juist eens iets anders wil proberen. 

Button meer info over danskamp


Reisgraag beoordeling Vinea Vakanties, reviews Vinea


Button ik wil boeken


Veelgestelde vragen