WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

Familievakantie met veel actie

Zoek je een kindvriendelijke vakantie die leuk is voor het hele gezin? Waar iedereen het naar z'n zin heeft, zonder dat je een heel programma in elkaar hoeft te draaien? De familievakanties van Vinea Family zitten tjokvol fun, spektakel, actie en natuur. Maar er is ook ruimte voor een drankje in de zon terwijl de kids zich vermaken. Wij organiseren een vakantie zoals vakantie bedoeld is. ​

Groen vinkje​  Voor kids én ouder(s)

Groen vinkje  Familievakantie met veel actie en héél veel fun

  Veel buiten en in de natuur

  Tijd met elkaar én voor jezelf 

  Vinea-reisleiding voor nog meer te gekke (kids)activiteiten

Button bekijk alle familie vakanties


Kindvriendelijke vakantie, familie vakantieMet Vinea Family beleeft het hele gezin een topvakantie. Met elke dag nieuwe, avontuurlijke activiteiten en de gezelligheid van andere families. Geniet van qualitytime met je kind(eren) en tijd voor jezelf of met andere ouders. De kids maken snel vrienden, dus ze vervelen zich geen seconde.

Willen ze eens een middag zonder ouders op pad? De ervaren en vertrouwde Vineabegeleiding heeft een geweldig activiteitenprogramma voor kids van alle leeftijden. Aan het eind van de dag zijn ze zo blij en uitgeput, daar heb je ‘s avonds geen omkijken meer naar.


Gezelligheid met zonsondergang op Ameland

Ervaar het eilandgevoel dichtbij huis tijdens deze familie vakantie op Ameland. Op loopafstand van het strand verblijven jullie in een compleet ingerichte glampingtent. Leun lekker achterover, want ontbijt, avondeten én dagelijks een gave activiteit worden geregeld voor jullie. De andere gezinnen die je ontmoet zorgen voor nog meer plezier en gezelligheid.

Naast activiteiten als golfsurfen en een wadexcursie is er alle ruimte om je eigen ding te doen. Gebruik van fietsen is inbegrepen, dus ga op verkenning of geniet van de zon op het strand. Behoefte aan een moment voor jezelf? De Vinea-reisleiding zorgt dat je kind zich nooit hoeft te vervelen.
 
Meer info familie vakantie Ameland watersport

Gezinsvakantie eilandhoppen op de Waddeneilanden

Ontdek een bijzonder stukje Nederland tijdens deze avontuurlijke familievakantie op de Waddeneilanden. Varend met verschillende boten ontdek je de hele 'TVTAS'. Knal over de golven in een snelle rib en waan je terug in de tijd aan boord van een historisch zeilschip. Iedere overtocht is een ervaring op zich. 

Jullie slapen op campings in kant-en-klare tenten en hebben vrije tijd om zelf de eilanden te ontdekken. Geniet van de omgeving, elkaar en de gezelligheid van andere gezinnen. De kids maken snel vrienden en vermaken zich uitstekend dankzij de leuke activiteiten die onze reisleiding organiseert.


Button meer info over familievakantie Eilandhoppen


familievakantie kindvriendelijke vakantie AmelandEen familievakantie speciaal voor ouders met nog niet-schoolgaande kinderen die een zorgeloze, relaxte vakantie willen. Deze geheel kindvriendelijke vakantie op Ameland is namelijk inclusief ontbijt, avondeten, gebruik van fietsen én dagelijkse oppasservice. Terwijl je kindje volop plezier heeft hoef jij even helemaal niks, behalve maximaal ontspannen. In de avonden kun je gezellig samen met andere ouders meedoen aan activiteiten georganiseerd door de reisleiding.

Je verblijft met je gezin in een glampingtent vlakbij het strand. Ook hier maken we het jullie zo makkelijk mogelijk. Van kinderbedje tot verschoningskussen, wij regelen het allemaal voor je.

Meer over Family Ameland MINI


Met het gezin op wintersport vakantieGa in de voorjaarsvakantie (2022) met Vinea op wintersport in Oostenrijk voor een wintersportvakantie waar ouders én kinderen maximaal genieten. Vele kilometers skiën of snowboarden, op les of zorgeloos achter de reisleiding aan de bergen af. Of trek je eigen plan en we zien je weer bij de après-ski voor  gezelligheid met de andere gezinnen!

Zell am Zee en Kaprun is een ideaal skigebied voor een wintersportvakantie met het gezin: sneeuwzeker, geschikt voor beginners om te leren skiën of boarden, en tegelijkertijd ook uitdagend genoeg voor gevorderden. We verblijven in Kaprun, waar je kunt kiezen voor een appartement of verblijf in een hotel.

Meer info over familie vakantie wintersport


 

"Heerlijk dat het programma al geregeld was. Ik hoefde niet meer na te denken wat ik moest gaan doen met mijn kinderen. We hadden een ontzettend leuke klik met de andere gezinnen en een reünie gaat er hopelijk snel komen." 

Mariëtte, gezin met 2 kinderen

 

"Het Vinea Family Camp was in één woord super! De kinderen werden bezig gehouden, het programma was afwisselend en uitdagend genoeg voor pubers. De activiteiten en vrije tijd waren goed in verhouding."

Willemijn, gezin met 3 kinderen

 

"De kinderen vonden het de leukste skivakantie ooit!" 

Nienke, gezin met 2 kinderen


Button ik wil boeken 

Of wil je op de hoogte blijven van ons aanbod familievakanties? Schrijf je dan via de button hieronder in voor onze Family-nieuwsbrief!

Button hou me op de hoogte


Veelgestelde vragen