ViNEA Family!

Samen mét je kinderen erop uit, aan niets hoeven denken en gaaaaaan. Inspannen en ontspannen, onvergetelijke activiteiten samen en heel veel plezierNiets moet, maar het kan allemaal. Dát is wat wij noemen ViNEA Family

Voor kids én ouder(s)
Actief en héél veel fun
Veel buiten en in de natuur
Onvergetelijk samen 
Én ViNEA-reisleiding voor nog meer te gekke (kids)activiteiten
 


Een herfstvakantie vol stoere activiteiten in de Ardennen of een Family wintersportvakantie in Sankt Anton... De komende weken wordt het Family aanbod voor de wintersport, meivakantie én de zomer van 2020 verder uitgebreid. 

KROKUSVAKANTIE '20
ZA 15 februari t/m ZA 22 februari: Family Snowcamp St Anton BOEK NU
ZA 22 februari t/m ZA 29 februari: Family Snowcamp St Anton BOEK NU

MEIVAKANTIE '20
MA 27 april t/m VR 01 mei: Ardennen Outdoor midweek

ZOMERVAKANTIE '20
Coming soon!

Schrijf je op deze pagina in voor de Family nieuwsbrief en blijf op de hoogte! Een 100% ViNEA Family-proof Snowcamp, waar kinderen én ouders hun hart op kunnen halen! Je verblijft in ons geheel eigen en compleet gerenoveerd Family chalet*** met bar, eetzaal, speel- en recreatieruimte én skibus voor de deur. Gelegen naast Sankt Anton, in Pettneu am Arlberg, aan de voet van de beroemde Hoher Riffler met gunstige entree tot het Arlberggebied. Hier komt elke wintersportfanaat aan zijn trekken! De ViNEA-reisleiding én Nederlandstalige wintersportinstructeurs staan tot onze beschikking voor deze onvergetelijke Family wintersportvakantie

 


Gegarandeerd stroomt de adrenaline door je lijf tijdens deze stoere outdoor meivakantie in de Ardennen. Avontuurlijke activiteiten als klimmen, speleologie en kajakken staan op het programma, geschikt voor het hele gezin, voor waaghalzen én beginners. Je overnacht samen in onze eigen sfeervolle Sporthouse**, vlakbij het mooie stadje Durbuy én daar waar alle actie te vinden is.

 

 

 ​Je samen onvergetelijke avonturen gaat beleven 
Je er echt even tussenuit bent en tijd hebt voor elkaar
Het actiefontzettend leuk én ontspannend is voor iedereen
Je eigenlijk nergens aan hoeft te denken omdat ViNEA dat al heeft gedaan
Er ook andere kids én ouders zijn en er dus nóg meer gezelligheid is
Je weet dat onze vertrouwde ViNEA-reisleiders aanwezig zijn voor nog meer te gekke (kids)activiteiten (met of zonder ouders ;)