ViNEA 100% Family proof

Zoek je de ideale trip met je hele gezin? Tjokvol fun, spektakel,actie en natuur, maar ook ruimte voor een drankje in de zonterwijl de kids zich vermaken? Inspannen en ontspannen met de hele familie, wij organiseren een vakantie zoals vakantie bedoeld is. ​

Voor kids én ouder(s)
Actief en héél veel fun
Veel buiten en in de natuur
Onvergetelijk samen 
Én Vinea-reisleiding voor nog meer te gekke (kids)activiteitenElke dag staat er een nieuw programma klaar. Dagen vol spannende, nieuwe en avontuurlijke activiteiten samen met je gezin. De kids maken snel vrienden, dus ze vervelen zich geen seconde. En willen ze eens een middag zonder ouders op pad? De ervaren en vertrouwde Vinea begeleiding heeft een geweldig activiteitenprogramma voor kids van alle leeftijden. Aan het eind van de dag zijn ze zo blij en uitgeput, daar heb je ‘s avonds geen omkijken meer naar.  

Je bent met je eigen gezin, hoe dit er ook uitziet, maar ook met anderen. Wil je op pad met de groep of liever met je eigen clubje? Jij en je kidsontdekken samen nieuwe dingen en je hebt ongestoord tijdvoor elkaar, maar er is ook voldoende tijd voor jezelf. Met eengoed boek of een goed glas, alleen of met oudere ouders.  

Wil je op de hoogte blijven van onze vakanties? Schrijf je dan op deze pagina in voor onze nieuwsbrief. 

Bekijk ons hele Vinea Family vakantieaanbod!


De echte outdoor fanaten kunnen hun hart ophalen tijdens deze familievakantie in Frankrijk. Van hiken tot canyoning, raften en mountainbiken, de dagen zijn gevuld met de meest uiteenlopende sportieve uitdagingen. Als je wil, uiteraard. Niets moet en alles mag. 

Op de natuurlijke camping Huttopia slaap je in een volledig ingerichte glampingtent met sanitair, of kies je voor een van de ruime kampeerplekken en zet je je eigen tent op. Je kids rennen van het zwembad naar de Vinea recreatietent, terwijl jij in alle rust geniet van het prachtige uitzicht.  


Een spectaculaire familievakantie in de Oostenrijkse Alpen. In de zomer ontpopt het skiparadijs Saalbach-Hinterglemm zich tot een walhalla voor echte outdoor fanaten. Samen met andere gezinnen stort je je in het avontuur en ‘s avonds kom je samen bij op de natuurlijke camping Huttopia. 

Al hikend of mountainbikend ontdek je de ruwe natuur en indrukwekkende uitzichten. Ongekende hoogtes trotseer je bij high rope park en als je nog energie over hebt, ga je mee met de spectaculaire canyoning tocht. Wil je een keer niet? Mag! Ook voor jezelf is er voldoende tijd. De enthousiaste Vinea begeleiders komen met een geweldig activiteitenprogramma voor kids en jij geniet van de rust en gezelligheid in het prachtige Oostenrijk. 


Een actieve vakantie vol fun, watersport en actie. Met je hele gezin volg je golfsurfles van enthousiaste locale instructeurs, zeil je in een catamaran naar Fort Boyard, raap je oesters bij springtij en sup je door ongerepte moerassen. Bijna alles wordt voor je geregeld, het is dus echt vakantie!  

Op camping Huttopia staat natuur en rust centraal. Je verblijft in een van de luxe glampingtenten of neemt je tent mee en boekt een van de ruime kampeerplaatsen. De Vinea reisleiding is niks te gek en zorgt dat je kinderen de tijd van hun leven hebben. Geniet van de gezelligheid van andere families met kinderen, maar ook de tijd voor jezelf. Dit is echt vakantie voor het hele gezin. 


Een 100% Vinea Family-proof wintersport voor kinderen én ouders! Veel kilometers skiën of snowboarden, NLse reisbegeleiding voor de kids, ontspanning, après-ski en gezelligheid met andere gezinnen... Dat betekent gegarandeerd wintersportplezier voor iedereen! Kies voor Sankt Anton of Kaprun. Het skigebied van Kaprun is een sneeuwzeker gebied en biedt een scala aan pistes die geschikt zijn voor zowel beginnende als voor gevordende wintersporters. St Anton is  een ideale uitvalslocatie aan de voet van de bekende Hoher Riffler met entree tot het beroemde Arlberggebied met 320 km aan piste. Hier komen elke wintersportfanaat, jong én oud, aan haar trekken! ​Je samen onvergetelijke avonturen gaat beleven 
Je er echt even tussenuit bent en tijd hebt voor elkaar
Het actiefontzettend leuk én ontspannend is voor iedereen
Je eigenlijk nergens aan hoeft te denken omdat ViNEA dat al heeft gedaan
Er ook andere kids én ouders zijn en er dus nóg meer gezelligheid is
Je weet dat onze vertrouwde ViNEA-reisleiders aanwezig zijn voor nog meer te gekke (kids)activiteiten (met of zonder ouders ;)