ViNEA Family!

Samen mét je kinderen erop uit, aan niets hoeven denken en gaaaaaan. Inspannen en ontspannen, onvergetelijke activiteiten samen en heel veel plezierNiets moet, maar het kan allemaal. Dát is wat wij noemen ViNEA Family

Voor kids én ouder(s)
Actief en héél veel fun
Veel buiten en in de natuur
Onvergetelijk samen 
Én ViNEA-reisleiding voor nog meer te gekke (kids)activiteiten
 Een lang weekend outdoor in de Ardennen of een Family Camp aan de westkust van Frankrijk...  Wie neem je mee? Dat is aan jou! Dit (en meer!) kun je allemaal bij ViNEA doen:

SEPTEMBER

VR 13 sept t/m ZO 15 sept: Zeilweekend Friesland 

COMING SOON...
Family herfst- en winter- en zomervakanties '19 - '20


Gegarandeerd stroomt de adrenaline door je lijf tijdens dit stoere outdoor weekend in de Ardennen. Avontuurlijke activiteiten als klimmen, speleologie en kajakken staan op het programma, geschikt voor het hele gezin, voor waaghalzen én beginners. Je overnacht samen in een eigen sfeervolle glampingtent, vlakbij het mooie stadje Durbuy én daar waar alle actie te vinden is.


Veel zeilenpicknicken op eilandjes, BBQ-en, gezellige after sails. Je kunt zelf zeilen of kiezen voor een eigen Vinea zeilinstructeur aan boord die jou of je kinderen leert zeilen of nog meer ervaren maakt. Het samen overnachten op je eigen boot maakt dit weekend stoer en onvergetelijk!


Family camp vol watersportplezier op het één na grootste eiland voor de Franse kust, hoe klinkt dat?! Samen golfsurfles, catamaran zeilen naar Fort Boyard, voetvissen op zoek naar oesters en suppen door de ongerepte natuur. Op fietseiland Ile d'Oléron beleef je deze actieve gezinsvakantie waar (bijna) alles voor iedereen geregeld is, je het echte buitenleven ervaart, en tot rust komt op glamping Huttopia


​Je samen onvergetelijke avonturen gaat beleven 
Je er echt even tussenuit bent en tijd hebt voor elkaar
Het actiefontzettend leuk én ontspannend is voor iedereen
Je eigenlijk nergens aan hoeft te denken omdat ViNEA dat al heeft gedaan
Er ook andere kids én ouders zijn en er dus nóg meer gezelligheid is
Je weet dat onze vertrouwde ViNEA-reisleiders aanwezig zijn voor nog meer te gekke (kids)activiteiten (met of zonder ouders ;) 


De perfecte plek om er even een weekend tussenuit te gaan, je hoofd leeg te maken en ondergedompeld te worden in de surf lifestyle… Alles komt samen tijdens dit windsurfweekend bij Telstar Surfclub op Strand Horst, dé surfspot centraal in Nederland gelegen. Hoe gaaf is het om deze populaire watersport samen met je kind(eren) te leren!