WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

€35 korting p.p. op familievakanties

FAMILY JAM KORTING

Zo werkt de Family Jam kortingsactie

Op zoek naar een leuke familievakantie voor de zomer? Vinea Family vakanties zijn de perfecte combi van fun, natuur en actie met je kids, én heerlijk ontspannen en tijd voor jezelf. Met de kortingscode FJZOMER2022 ontvang je 35 euro korting per persoon per boeking. Vul de code in bij het maken van je boeking.

De spelregels:

  • De korting is geldig op Vinea Family vakanties met vertrekdatum tussen 9 juli en 31 augustus.
  • Het is niet mogelijk deze kortingsactie te combineren met andere kortingen.
Bekijk alle familievakanties


Familievakantie met Vinea: leuk voor het hele gezin

Een familievakantie met Vinea staat gelijk aan een vakantie vol plezier. Met Vinea Family beleeft het hele gezin een topvakantie. Met elke dag nieuwe, avontuurlijke activiteiten en de gezelligheid van andere families. Geniet van qualitytime met je kind(eren) en tijd voor jezelf of met andere ouders. De kids maken snel vrienden, dus ze vervelen zich geen seconde.

Willen ze eens een middag zonder ouders op pad? De ervaren en vertrouwde Vineabegeleiding heeft een geweldig activiteitenprogramma voor kids van alle leeftijden. Aan het eind van de dag zijn ze zo blij en uitgeput, daar heb je ‘s avonds geen omkijken meer naar.


Familievakantie Watersport Ameland

Geniet van een onbezorgde familievakantie op Ameland. Jullie verblijven op ons knusse camp vlakbij zee in een ingerichte familietent. Je kan lekker achterover leunen, want ontbijt, avondeten én een leuk activiteitenprogramma worden allemaal geregeld. De andere gezinnen die je ontmoet zorgen voor nog meer plezier en gezelligheid.

Naast activiteiten als golfsurfen en een wadlopen is er alle ruimte om je eigen ding te doen. Gebruik van fietsen is inbegrepen, dus ga op verkenning of geniet van de zon op het strand. Behoefte aan een moment voor jezelf? De Vinea-reisleiding zorgt voor leuke extra kidsactiviteiten zodat niemand zich hoeft te vervelen.

Meer info & prijzen


Familievakantie Watersport Frankrijk

De sfeer in de Franse kustplaats Montalivet is relaxed, en dat straalt in alles van deze familievakantie door. Jullie slapen in een compleet ingerichte tent op loopafstand van het strand. Ontbijt en avondeten worden verzorgd. Zelfs over wat jullie gaan doen hoef je je niet druk te maken, want er is een actief programma leuk voor het hele gezin. Met activiteiten als golfsurfen, suppen, zeilen, naar een klimpark en meer.

Ouders kunnen ook genieten van een moment voor zichzelf, bijvoorbeeld tijdens de wijnproeverij bij een lokaal chateau. Ondertussen leeft de jeugd zich uit met paintball. Het is helemaal aan jullie of je meedoet met de activiteiten, alles mag, niets moet!

Meer info & prijzen


Wat anderen zeggen over Vinea Family

"Heerlijk dat het programma al geregeld was. Ik hoefde niet meer na te denken wat ik moest gaan doen met mijn kinderen. We hadden een ontzettend leuke klik met de andere gezinnen en een reünie gaat er hopelijk snel komen." 

Mariëtte, gezin met 2 kinderen

"Het Vinea Family Camp was in één woord super! De kinderen werden bezig gehouden, het programma was afwisselend en uitdagend genoeg voor pubers. De activiteiten en vrije tijd waren goed in verhouding."

Willemijn, gezin met 3 kinderen

"De kinderen vonden het de leukste skivakantie ooit!" 

Nienke, gezin met 2 kinderen


Ook een onvergetelijke familievakantie beleven?

Ja, ik wil boeken!

Veelgestelde vragen