WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Family Watersport Ameland

Ameland - NL

None
€ 499,00

Deze reis is beschikbaar vanaf 2 deelnemers.

Selecteer aub een beschikbare periode

Family Watersport Ameland

Een vakantie waarbij de balans tussen leuke dingen doen en relaxen precies goed is. Niet hoeven nadenken over het eten, en toch iedere dag een lekkere maaltijd op tafel. Gezelligheid met andere families maar ook genoeg quality-time met je eigen gezin. En dat allemaal terwijl je verblijft op loopafstand van het strand. Dat is de Vinea familievakantie op Ameland!

Geniet van een onbezorgde vakantie op Ameland samen met je gezin. Of dat nou een groot gezelschap is of dat jullie met z’n tweetjes komen, doordat je op vakantie bent samen met andere families wordt het hoe dan ook gezellig! Jullie verblijven op ons knusse camp vlakbij zee in een ingerichte familietent. Je kan lekker achterover leunen, want ontbijt, avondeten én een leuk activiteitenprogramma worden allemaal geregeld.

Elke dag doen jullie met elkaar iets anders leuks. Peddel over zee op je supboard, leer surfen over de golven tijdens een golfsurfles en voel de kracht van de wind met powerkiten. Ook gaan jullie op de culinaire toer: een fietstocht voert jullie langs plekken waar je heerlijke lokale specialiteiten kunt proeven. Om de vakantie op de Wadden compleet te maken neemt een ervaren gids de ouders mee op wadlooptocht. Ondertussen organiseert de Vinea-reisleiding leuke activiteiten voor de kinderen. Sowieso staat onze reisleiding de hele vakantie voor jullie klaar met ideeën voor kidsactiviteiten. Zo kunnen zij zich goed vermaken terwijl jij eindelijk eens rustig dat ene boek kunt lezen. Zo wordt het voor iedereen optimaal genieten!

Er is deze week ook voldoende tijd om je eigen plan te trekken. Geniet van het zonnetje op het strand of spring op de fiets om het eiland te verkennen. Jullie hebben de hele vakantie fietsen tot je beschikking.

Sportieve activiteiten voor het hele gezin
Golfsurfen, suppen, wadlopen en meer
Verblijf in ingerichte tent dichtbij zee