WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Family Watersport Frankrijk

Montalivet - FR

None
€ 787,50

Deze reis is beschikbaar vanaf 3 deelnemers.

Selecteer aub een beschikbare periode

Samen met je kinderen heerlijk genieten aan de kust van Zuid-Frankrijk. De leukste activiteiten ondernemen en aan het eind van de dag aanschuiven voor een lekker diner. Dankzij de andere Nederlandse gezinnen die meegaan maken de kids binnen no time vrienden. En jij? Jij kunt eindelijk even écht tot rust komen, want Vinea neemt alle zorg uit handen.

De Franse kustplaats Montalivet is een ideale plek om te onthaasten. De sfeer is er relaxed, en dat straalt in alles van deze vakantie door. Jullie slapen in een compleet ingerichte tent op loopafstand van het strand. Ontbijt en avondeten worden dagelijks voor jullie verzorgd. Zelfs over wat jullie gaan doen hoef je je niet druk te maken, want er is een actief programma met activiteiten voor het hele gezin.

De ene dag leren jullie golfsurfen, de volgende dag bewegen jullie je tussen de boomtoppen in het klimpark. Bij het nabijgelegen meer van Hourtin-Carcans krijgen jullie de kans om in zeilboten en op sup-boards het water op te gaan. De kids kunnen zich uitleven in het drijvende waterpark. Op het strand organiseren we toffe activiteiten als powerkiten en de Vinea Family Beach Battle.

Deze vakantie kun je als ouder ook genieten van een rustig moment voor jezelf, want onze reisleiding staat klaar om de kinderen te vermaken. Wat dacht je van een heerlijke wijnproeverij bij een lokaal chateau, terwijl de jeugd zich uitleeft met paintball? Uiteraard is het helemaal aan jullie of je meedoet met de activiteiten. Niets is verplicht, het is immers jullie vakantie!    

Verblijf op loopafstand van het strand
Actieve strandvakantie in Zuid-Frankrijk
Golfsurfen, zeilen, wijnproeverij & meer