WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Family Wintersport Voorjaar Noord-Midden Ski Amadé

Altenmarkt im Pongau - AT

None
€ 949,00

Deze reis is beschikbaar vanaf 2 deelnemers.

Selecteer aub een beschikbare periode

Maak een keuze

Dé wintersportreis voor jonge gezinnen

Op wintersport met het gezin, én heel veel gezelligheid met andere Nederlandse gezinnen. Dat is Vinea Family Wintersport! Tijdens deze reis gaan jullie skiën en snowboarden in skigebied Ski Amadé. De kindvriendelijkheid van dit gebied in combinatie met een uitgebreid aanbod aan meer uitdagende pistes, maakt dit een perfecte bestemming voor een familie wintersportvakantie. De Vinea-reisleiding organiseert voor de kinderen ook nog leuke extra activiteiten. Voor de echte jonkies is er kinderopvang op locatie zodat ouders optimaal kunnen genieten van het skiën en boarden. 

Deze wintersportreis is het leukst voor gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar. Voor gezinnen met iets oudere kinderen raden wij Family Wintersport Kaprun aan!

! Wegens een storing kun je in het boekingsformulier enkel kiezen voor een 2-persoonskamer. De 3- en 4-persoons kamers zijn echter wel gewoon beschikbaar. Geef het aan in de opmerkingen als je hier gebruik van wil maken of maak je reservering telefonisch via 030-2270680.

Wintersport groepsreis voor gezinnen
Nederlandse instructeurs en reisleiding
Zeer kindvriendelijk skigebied en hotel
Kinderopvang voor kinderen tot 4 jaar

Vakanties die je bekeken hebt