WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Family Zeilvakantie Waddenzee

Waddenzee

None None

Selecteer aub een beschikbare periode

Maak een keuze

Deze reis is helaas niet meer beschikbaar.

 

Verken samen het Waddengebied op een onvergetelijke manier: aan boord van een negentiende-eeuwse klipper. Een week lang zeilen jullie over de Waddenzee en vormen jullie samen met andere gezinnen de bemanning van dit schip. Ondertussen geniet je van prachtige landschappen en ontdek je de dynamiek van dit unieke natuurgebied. Welkom aan boord!

Tijdens deze familievakantie gaan jullie met elkaar een bijzonder avontuur aan. Met een klipper uit 1895 bevaren jullie de Waddenzee, volgens velen het mooiste stukje van Nederland. Dat doen jullie samen met andere gezinnen en onder leiding van een ervaren schipper. Jullie zijn niet zomaar passagiers aan boord maar helpen zelf actief mee met het zeilen. De route? Die wordt bepaald door de wind en het getijde. We weten dus van tevoren nog niet precies waar we heen varen, maar zullen in ieder geval proberen één of meer Waddeneilanden te bezoeken. Onderweg kun je zeehonden spotten en krijgen jullie de kans om over de zeebodem te lopen wanneer het schip droogvalt.

Naast het zeilen is er ook ruimte om je eigen ding te doen. Wanneer het schip in de haven ligt kun je bijvoorbeeld naar het strand of een dorpje bezoeken, net waar jullie zin in hebben. Daarnaast is ook onze Vinea-reisleiding van de partij, met de leukste ideeën voor spellen en meer. Zo hoeft niemand zich een moment te vervelen.

Met een klipper zeilen op de Waddenzee
Begeleiding door ervaren schipper
Bezoek Waddeneiland, droogvallen & meer

Vakanties die je bekeken hebt