WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Golfsurfen in Nederland of Frankrijk

Golfsurfen

Wil jij deze zomer leren surfen? Heb je zin in die heerlijke surfers lifestyle vol chille vibes én wil je zoveel mogelijk golven pakken? Ga mee op surfkamp met Vinea! Dé vakantie om zo goed mogelijk te leren golfsurfen. Met of zonder ervaring. Wij hebben de beste spots gevonden in Nederland en Frankrijk!

  1. ​ Leren golfsurfen op de beste surfspots
  2. Voor 10-18 jaar
  3. Geschikt voor beginners en gevorderden
  4. Chille, laid back surfvibes
  5. Extra activiteiten als powerkiten en skaten
None

Surfvakanties voor jongeren

Als je al eens hebt gesurft dan ken je het gevoel: die eerste keer dat het lukt om te blijven staan terwijl je board over de golven glijdt... Zo magisch! Helemaal niet gek dus dat golfsurfen steeds populairder wordt. Je moet er alleen wel wat voor over hebben, want het is niet de makkelijkste watersport om te leren. En precies daarom is een surfvakantie een hele goede manier om te beginnen met óf nog beter te worden in surfen! Want op de surfkampen ga je elke dag het water in en krijg je golfsurfles van topsurfers. Daarnaast doe je andere toffe activiteiten die passen in de surfer lifestyle, zoals longboarden, een yogasessie en natuurlijk de gezelligste feestjes!

Golfsurfen in Nederland voor 10-16 jaar

Golfsurfen in Nederland, kan dat wel? Ja zeker dat dat kan! Aan de Nederlandse kust kun je zelfs heel goed leren surfen, want megahoge golven zijn voor beginners toch iets te hoog gegrepen. Een van de beste surfspots hier is ‘s-Gravenzande, met superlange golven en zacht zand op de zeebodem.

Op ons surfkamp ga jij leren golfsurfen van professionele topsurfers. Je krijgt 5 dagen golfsurfles. Daarnaast zijn er activiteiten als bubblevoetbal, powerkiten en een vette beachparty. Tussendoor kun je lekker chillen op het strand. Dat ligt namelijk op loopafstand van de camping! De surfkampen in 's-Gravenzande zijn er voor de leeftijdsgroepen van 10-13 en 13-16 jaar.


Meer info & prijzen
None

Golfsurfen in Frankrijk voor 15-18 jaar

Dit surfkamp in het surfersdorp Le Pin Sec is de ideale combi van actief leren golfsurfen en een heerlijk relaxte vakantie. Je krijgt 5 surflessen van gediplomeerde instructeurs. Met hun tips & tricks glij jij voor je het weet als een echte surfpro over de golven. Zo’n heerlijk gevoel! Op het droge kun je je balans trainen met slacklinen en skaten. Ook wordt er een yogasessie georganiseerd zodat je lekker zen kunt worden, helemaal passend bij de laidback lifestyle.

Verder gaan we ook de omgeving verkennen, met een dagje Bordeaux en een fietstocht naar een mooi meer waar je heerlijk kunt zwemmen en chillen. We verblijven op een camping vlak achter de duinen, super dichtbij de zee dus. Chill!

Meer info & prijzen
None

Dit zeggen anderen over onze surfkampen

9,1
"Het was supergezellig en we hebben heel veel plezier gehad, maar natuurlijk ook veel geleerd. Ik kan nu best wel goed surfen en heb veel vrienden gemaakt."

Isabelle
Leeftijd: 12

8,6
"Ik heb heel erg van mijn vakantie genoten en het was goed geregeld!"

Valéry
Leeftijd: 16

9,8
"De vakantie was super gezellig en goed georganiseerd met te gekke reisleiding!"

Annelotte
Leeftijd: 16