Ga jij wat leuks doen in de herfstvakantie? Eigen plannen, of ga je naar de BSO? Je kunt ook met Vinea mee op herfstkamp! Voor kinderen en jongeren tussen de 7 en 15 jaar oud organiseren wij ook in de herfst de leukste vakantiekampen. Of je die nou in de bossen, op het water, of met een groep Tina-meiden door wilt brengen, samen met leeftijdsgenoten beleef je een fantastische week! Nieuwe vrienden maken gaat echt supersnel en de reisleiding bedenkt de spannendste en leukste activiteiten. Waar wacht je nog op? Kies snel jouw favoriete vakantiekamp in de herfstvakantie. Ben je 15+ en wil je graag kampstaf of instructeur worden op een zeil/surfkamp, kom dan naar de opleidingsweek.


   

In samenwerking met de Tina organiseren we een supertoffe meiden herfstvakantie voor jou! Deze vakantie is de ideale combi van relaxen, creatief bezig zijn, lekker tutten met de andere meiden van je kamp en een beetje actie! Daar wil je toch bij zijn? Versier je nagels tijdens de nailartworkshop, maak de mooiste bloemenkransen en kook samen de lekkerste gerechten met jouw nieuwe vriendinnen. Dat is het Tina Herfstkamp! Natuurlijk mag een beetje actie ook niet ontbreken. Ga los op de leukste muziek tijdens de dansles, neem een plons in het subtropisch zwemparadijs en speel de leukste spellen in het bos bij de accommodatie.  Ben jij klaar voor dit ultieme meidenavontuur? Je verblijft in een gezellig vakantiehuis aan de rand van het bos, waar we alle ruimte hebben. En is het een dagje wat minder mooi weer, dan heeft onze accommodatie een sporthal én een verwarmd binnenzwembad waar we naar toe kunnen.

Details van dit Tinakamp

Vertrekdatum: 21 en 23 oktober 2019
Reisduur: 3 of 5 dagen
Prijs: vanaf € 279,-


   

Wil jij ook een herfstvakantie met superveel actie en massa’s nieuwe vakantievrienden? Ga dan met ons mee op actiekamp op de Veluwe! In het bos gaan we naar een superleuk en uitdagend klimbos. Hier vind je wel 6 verschillende parcours, elk met hun eigen moeilijkheidsgraad. Tijdens de VineaAchtkamp strijd je met jouw team tegen andere kampgenoten. En in het subtropisch zwemparadijs glij je als snelste van de waterglijbaan. Dat is nog niet alles: in Putten liggen verschillende Geocaches verstopt. Uitgerust met onze GPS gaan we op zoek naar deze caches. En mocht het weer een dagje wat minder mooi zijn dan heeft onze accommodatie een sporthal én een verwarmd binnenzwembad waar we naar toe kunnen. Moe geworden? Aan het eind van de dag zitten we met warme chocolademelk en marshmallows rond het kampvuur en klets je gezellig met je vakantievrienden over de geweldige dag.

Details van dit Actiekamp

Vertrekdatum: 21 en 23 oktober 2019
Reisduur: 3 of 5 dagen
Prijs: vanaf € 249,-


   

Word instructeur bij Vinea Zeilscholen!  De opleiding tot instructeur bestaat uit een potentieel instructeursweekend (PI-weekend), een CWO 4 opleidingsweek en een lesgeefweekend. Als je deze drie momenten hebt doorlopen, ben je klaar om les te geven. De opleiding zal er een stuk serieuzer aan toe gaan dan dat je gewend bent van tijdens de zomerweken. Dit alles is om jou op een zo hoog mogelijk eigen vaardigheidsniveau te krijgen; een voorwaarde die je nodig gaat hebben om samen de mooiste en leerzaamste zomerweken te kunnen creëren!

Om de kwaliteit van de combinatie leren en plezier maken te waarborgen, zal er een selectie plaatsvinden tijdens het PI-weekend. Tijdens dit weekend zal er (naast het huidige zeilniveau voor de potentiële instructeurs) gekeken worden naar je sociale capaciteiten, inzicht en leercurve. Op basis van deze drie punten wordt er been selectie gemaakt waarvan de uitslag op zondagmiddag bekend gemaakt wordt. 

Details van de Instructeursopleiding

Vertrekdatum: 18 oktober 2019
Reisduur: 7 dagen
Prijs: vanaf € 450,-


   

Sluit samen met ons het zeilseizoen af op Zeilschool de Viking! Deze week krijg jij nog een keer de kans om het water op de te gaan. Krijg les op jouw niveau, verbeter je eigen zeil-skills en vergeet de velen spellen daaromheen niet. Een week vol met zeilen en fun!

Leren zeilen is niet het enige belangrijke deze week. Bij de Viking is plezier minstens zo belangrijk en daarom zorgt de stafgroep naast het zeilen voor onvergetelijke spellen tijdens de lunch- en avondprogramma’s.  Dit jaar zie jij de huidige Viking stafgroep gewoon terug bij de zeilschool en verzorgen zij de leukste programma’s. Een kampvuur bouwen, verkleedpartijen, creatieve spellen en thema-avonden maken dat jij misschien wel nooit meer naar huis wilt.

Details van dit Zeilkamp in Zeeland

Vertrekdatum: 13 oktober 2019
Reisduur: 6 dagen
Prijs: vanaf € 355,-


   

Tijdens het zeil-herstkamp krijg jij de kans om nog eens lekker het water op te gaan. Het zeilseizoen is (natuurlijk) nog niet afgelopen en de instructeurs staan voor jou klaar om jou nog beter te leren varen. Na een dag hard varen is het tijd om op te warmen en staat er een te gek avondspel op het programma. Deze herstvakantie kan je weer zo’n gave week meemaken als afgelopen zomer!  

Zeilschool de Steven ligt midden in het watersportdorpje Langweer. Het is een gezellige en overzichtelijke zeilschool waardoor je je snel thuis voelt. De Steven is heel geschikt als je voor het eerst gaat zeilen en daarmee is het dé jeugdzeilschool van Friesland. Je krijgt les van instructeurs die je leren optuigen, sturen en aanleggen. Ook leer je over de verkeersregels op het water en hoe alle verschillende onderdelen van een boot precies heten. Waarschijnlijk haal je zelfs een CWO-vorderingstaat of -diploma! Ook de iets gevorderde zeilers zijn bij de Steven helemaal op hun plek, onze instructeurs delen de deelnemers namelijk in op CWO-niveau.

Details van dit Zeilkamp in Friesland

Vertrekdatum: 20 oktober 2019
Reisduur: 6 dagen
Prijs: vanaf € 355,-


Jij wilt met ViNEA mee op een techniekkamp omdat:

Je de tijd van je leven hebt met nieuwe vrienden en vriendinnen
Je iets nieuws leert en dat veel leuker is dan thuiszitten voor de TV
De reisleiders professioneel én lekker gek zijn
Je alleen maar je koffer hoeft mee te nemen, het is all inclusive
Je tegen je ouders kan zeggen dat we lid zijn van de ANVR, SGR en Steunpunt Kindervakanties en dat het gewoon goed geregeld is!