HERFSTVAKANTIE

Ga mee op zeil-, actiekamp of meiden herfstkamp by Tina!

Ga jij wat leuks doen in de herfstvakantie? Eigen plannen, of ga je naar de BSO? Je kunt ook met Vinea mee op herfstkamp! Voor jongeren tussen de 7 en 19 jaar oud organiseren wij ook in de herfst de leukste kampen. Of je die nou in de bossen, op het water, of met een groep Tina meiden door wilt brengen, samen met leeftijdsgenoten beleef je een fantastische week! Nieuwe vrienden maken gaat echt supersnel en de reisleiding bedenkt de spannendste en grappigste activiteiten. Waar wacht je nog op? Vraag je ouders of je mee mag! 


Zeilen op de Steven

Zeilen in de herfst is misschien nog wel mooier dan in de zomer. Er staat namelijk vaak net wat meer wind! Heb je deze zomer je vorderingsstaat gehaald? Dan is dit het perfecte moment om je laatste punten af te vinken en CWO-diploma te halen. En of je nu een fanatieke zeiler bent of een relaxte zeiler, op zeilschool de Steven zit je helemaal goed. Ben je deze zomer niet met ons mee geweest, geen probleem! Je kan hier mooi de eerste stappen van het zeilen onder de knie krijgen. 

 

Actiekamp Herfst

Een superactieve vakantie: Crossen door de bossen op je mountainbike met vering en versnellingen, kanowedstrijdjes met je nieuwe vakantievrienden, boogschieten met een échte pijl en boog en nog veel meer. Hoe cool is dat? Het is dan herfst, maar met al deze activiteiten krijg je het zeker niet koud.


Vinea Telstar Herfstvakantie

Het beste moment van het jaar voor wind- en kitesurfers! Na de windstille dagen van de zomer trekt de wind weer aan en kunnen we eindelijk vol in plane. Op Telstar varen we met het nieuwste materiaal en onze beste instructeurs leren jou écht surfen, of je nou beginner bent of gevorderd. Je ben op Telstar zeker op je plek!

 

Zeilen op Us Hiem

Zeilschool Us Hiem is dé 15+ locatie van Friesland, ook in de herfst! In de herfstvakantie staat er vaak meer wind, waardoor je harder kunt zeilen. Doe jij niks liever dan zeilen en heb je al een aantal jaar zeilervaring? Ben jij een 'Vineast' in hart en nieren en lijkt het je leuk om zelf les te geven aan kinderen? Meld je dan aan voor de opleiding om de stap te maken naar instructeur. 


Tina Herfstkamp 

Samen met meiden van jouw leeftijd een dansworkshop doen, Expeditie Robinson, bonbons maken, een beautymiddag en nog veel meer superleuke activiteiten. Dat is het Meiden Herfstkamp by Tina! Je verblijft in een gezellig vakantiehuis vlak bij het bos waar we alle ruimte hebben om lekker te kletsen, bakken, chillen, dansen en nog veel meer!

 

Virtual Reality Herfstkamp

‚ÄčHeb jij wel eens een Virtual Reality (VR)-bril opgehad? Gaaf toch?! Wist je dat je ook zelf een VR-wereld kunt maken? Tijdens deze herfstweek ontwerp en programmeer je je eigen 3D-game, natuurlijk met de hulp van professionele VR-instructeurs. En daarnaast kun je jouw spel spelen met je VR-Bril!


Wintersportvakanties 2018

Zomer, herfst en... wintersport! Wil jij komende winter in de sneeuw doorbrengen? Ga dan met Vinea mee op Snowcamp. Zowel voor de ervaren als beginnende wintersporter is het een onvergetelijke week. Kijk voor meer info bij onze wintersportvakanties.

 

Vinea Family weekend

Op Vinea-avontuur met je vader of moeder? Huh? Ja, je leest het goed! Je hebt nu de unieke kans om je moeder, vader, broertje of zus mee te nemen op mini-kamp! Want hoe leuk is het om al die te gekke Vinea-avonturen eens samen te gaan beleven! Zeilen, een sup-wedstrijdje, lekker bbq-en, een family game en heel veel lol. Dat beleef je tijdens het enige echte Vinea Family weekend!

 


  • Je samen met (nieuwe) vrienden de tofste kampweek gaat beleven
  • Er altijd een fijne sfeer met een hechte groep is
  • Je plezier maakt en ondertussen iets nieuws leert
  • Je op vakantie gaat met leeftijdsgenoten
  • Instructeurs gecertificeerd zijn, alles weten en veilig te werk gaan 
  • Onze reisleiders professioneel opgeleid en in het bezit van een VOG zijn 
  • Vinea al 65 jaar ervaring heeft (en dus superleuke vakanties maakt!)
  • Alle vakanties all inclusive zijn, voor een eerlijke prijs
  • Je de garanties hebt van het ANVR en de SGR