HERFSTVAKANTIE

Ga mee op zeil-, science of actiekamp!

Ga jij wat leuks doen in de herfstvakantie? Eigen plannen, of ga je naar de BSO? Je kunt ook met Vinea mee op herfstkamp! Voor jongeren tussen de 7 en 15 jaar oud organiseren wij ook kampen in de week waarin de blaadjes van de bomen vallen. Of je die nou in de bossen, op het water of bij de universiteit door wilt brengen, samen met leeftijdsgenoten beleef je een fantastische week! Nieuwe vrienden maken gaat echt supersnel en de reisleiding bedenkt de spannendste en grappigste activiteiten. Waar wacht je nog op? Vraag je ouders of je mee mag! 


Zeilen op Us Hiem

Zeilen in de herfst is extra leuk. Vaak staat er net even meer wind dan in de zomer. En of je nu een fanatieke zeiler bent of een relaxte zeiler, op zeilschool Us Hiem zit je helemaal goed. Je kunt hier je volgende CWO-diploma halen, maar je kan hier de eerste stappen van het zeilen onder de knie krijgen. 

 

 

Actiekamp Bennekom

Een superactieve vakantie: Crossen door de bossen op je stoere mountainbike, kanowedstrijdjes met je nieuwe vakantievrienden, boogschieten met een échte pijl en boog en nog veel meer. Hoe cool is dat? Het is dan herfst, maar met al deze activiteiten krijg je het zeker niet koud.

 


NIEUW: Science Camp - UvA

Ben jij een wandelende encyclopedie? Wil jij graag over alles, alles weten? Dan is het science kamp dat Vinea organiseert in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam (UvA) echt iets voor jou!

 

 

Instructeursopleiding

Doe jij niks liever dan zeilen en heb je al een aantal jaar zeilervaring? Ben jij een 'Vineast' in hart en nieren en lijkt het je leuk om zelf les te geven aan kinderen? Bij ons kun je de stap maken tot instructeur! 

 


  • Je samen met (nieuwe) vrienden de tofste kampweek gaat beleven
  • Er altijd een fijne sfeer met een hechte groep is
  • Je plezier maakt en ondertussen iets nieuws leert
  • Je op vakantie gaat met leeftijdsgenoten
  • Instructeurs gecertificeerd zijn, alles weten en veilig te werk gaan 
  • Onze reisleiders professioneel opgeleid en in het bezit van een VOG zijn 
  • Vinea al 65 jaar ervaring heeft (en dus superleuke vakanties maakt!)
  • Alle vakanties all inclusive zijn, voor een eerlijke prijs
  • Je de garanties hebt van het ANVR en SGR

Wintersportvakanties 

‚ÄčBen jij al een 'Vineast' in hart en nieren en kan je geen genoeg krijgen van onze vakanties? Ga mee op wintersport! Ook als je ons nog niet kent, ben je zeer welkom! Maar wees gewaarschuwd, als je eenmaal met ons mee op vakantie bent geweest, wil je vaker!

 

 

Mei- en zomervakantie 2017

Nieuwe vakanties zijn in de maak! We gaan natuurlijk terug naar oude vertrouwde locaties als Playa d'Aro, Ardennen, Zweden en Torbole, maar we kijken ook naar andere locaties. In Nederland en misschien zelfs de pyreneeen! Wat je ook kiest, onze enthousiaste reisleiders staan te popelen om je de mooiste week van de meiweek of zomervakantie te bezorgen!