HERFSTVAKANTIE

Ga mee op zeilen, surfen, klimmen, vloggen, of maak je eigen VR-game!

Ga jij wat leuks doen in de herfstvakantie? Eigen plannen, of ga je naar de BSO? Je kunt ook met Vinea mee op herfstkamp! Voor jongeren tussen de 7 en 19 jaar oud organiseren wij ook in de herfst de leukste kampen. Of je die nou in de bossen, op het water, of met een groep Tina-meiden door wilt brengen, samen met leeftijdsgenoten beleef je een fantastische week! Nieuwe vrienden maken gaat echt supersnel en de reisleiding bedenkt de spannendste en grappigste activiteiten. Waar wacht je nog op? Vraag je ouders of je mee mag! 


Zeilen op de Steven

Zeilen in de herfst is misschien nog wel mooier dan in de zomer. Er staat namelijk vaak net wat meer wind! Heb je deze zomer je vorderingsstaat gehaald? Dan is dit het perfecte moment om je laatste punten af te vinken en CWO-diploma te halen. En of je nu een fanatieke zeiler bent of een relaxte zeiler, op zeilschool de Steven zit je helemaal goed. Ben je nog niet eerder met ons mee geweest, geen probleem! Je kan hier mooi de eerste stappen van het zeilen onder de knie krijgen. 

 

Actiekamp Herfst

Een superactieve vakantie: Crossen door de bossen op je mountainbike met vering en versnellingen, een GPS speurtocht met je nieuwe vakantievrienden, boogschieten met een échte pijl en boog en nog veel meer. Hoe cool is dat? Het is dan herfst, maar met al deze activiteiten krijg je het zeker niet koud.


Tina Herfstkamp

Samen met meiden van jouw leeftijd een vlogworkshop krijgen van Mylenè en Rosanne, je eigen kleding pimpen, cupcakes maken, een beautymiddag en nog veel meer superleuke activiteiten. Dat is het Meiden Herfstkamp by Tina! Je verblijft in een gezellig vakantiehuis vlak bij het bos waar we alle ruimte hebben om lekker te kletsen, bakken, chillen, dansen en nog veel meer!

 

Zeilen op Us Hiem

Zeilschool Us Hiem is dé 15+ locatie van Friesland, ook in de herfst! In de herfstvakantie staat er vaak meer wind, waardoor je harder kunt zeilen. Doe jij niks liever dan zeilen en heb je al een aantal jaar zeilervaring? Meld je dan aan voor het Zeilkamp Herfst 15+ om een hoog zeilniveau te bereiken. 

Ben jij een 'Vineast' in hart en nieren en lijkt het je leuk om zelf les te geven aan kinderen? Meld je dan aan voor de opleiding om de stap te maken naar instructeur. 


 


  • Je samen met (nieuwe) vrienden de tofste kampweek gaat beleven
  • Er altijd een fijne sfeer met een hechte groep is
  • Je plezier maakt en ondertussen iets nieuws leert
  • Je op vakantie gaat met leeftijdsgenoten
  • Instructeurs gecertificeerd zijn, alles weten en veilig te werk gaan 
  • Onze reisleiders professioneel opgeleid en in het bezit van een VOG zijn 
  • Vinea al 65 jaar ervaring heeft (en dus superleuke vakanties maakt!)
  • Alle vakanties all inclusive zijn, voor een eerlijke prijs
  • Je de garanties hebt van het ANVR en de SGR