WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

Herfstvakantie kampen 2021

Beleef de leukste avonturen deze herfstvakantie!

Yes, herfstvakantie! Geen zin om saai thuis te zitten? Ga dan mee met een van de herfstvakantie 2021 kampen van Vinea! We hebben kampen voor de leeftijden van 7 t/m 18 jaar in verschillende thema's: outdoor, zeilen, Tina kamp, en Actiekamp. Daarnaast zijn er ook opleidingen om watersportinstructeur te worden.

​  Leuke dingen doen in de herfstvakantie 2021

  Op kamp met leeftijdsgenootjes

  Nieuwe vrienden & vriendinnen maken

  Onvergetelijke ervaringen

  Véél leuker dan thuis zitten!

Bekijk alle herfstvakantie kampen


De eerste vakantie van het schooljaar komt er weer aan! Tijd om leuke dingen te doen. Met een van onze herfstvakantie kampen weet je zeker dat je de hele week alleen maar leuke dingen beleeft, samen met andere jongens en meiden van jouw leeftijd! Voor kids van 7-12 hebben we bijvoorbeeld een stoer Actiekamp en het megagezellige Tina kamp. Of wat dacht je van lekker zeilen in Friesland of Zeeland? De herfstvakantie zeilkampen zijn er voor 7-16 jaar. 

Ben jij 15+? Dan kun je mee naar de Ardennen voor de Masterclass Outdoor. Of wil jij graag windsurfinstructeur of zeilinstructeur worden? Kom dan naar onze opleidingsweek om je eigen skills te verbeteren én jezelf voor te bereiden om straks zelf zeilkampen te begeleiden!


Herfstvakantie Actiekamp

Wil jij een herfstvakantie met superveel actie én nieuwe vakantievrienden? Ga dan mee met het Actiekamp! Je gaat door de bossen crossen op een mountainbike, een toren beklimmen en naar beneden abseilen. Tijdens een spannende Archery Tag battle strijd je tegen je nieuwe vrienden met pijl en boog. Verloren? Dan doet jouw team het hopelijk beter met bubble voetbal! Verder ga je ook een dag naar het Dolfinarium.

Aan het eind van de dag zitten we gezellig met warme choco en marshmallows rond het kampvuur.

Het Actiekamp is in Zeewolde van 18 t/m 22 oktober. Een halve week kamp is ook mogelijk.

Meer over Actiekamp herfstvakantie


Tina kamp herfstvakantie 2021, Tinakamp, herfstvakantie kamp 2021Samen met tijdschrift Tina organiseren we in de herfstvakantie 2021 een supertof meidenkamp. De ideale combi van creatief bezig zijn, lekker tutten, relaxen en samen lachen. We verblijven tijdens dit Tinakamp in een gezellig vakantiehuis op een mooie plek in de natuur.

Wat we gaan doen? Nou, bijvoorbeeld zelf parfum maken, een pizza party, beautymiddag, naar het Dolfinarium... En tijdens de TikTok-workshop leer je dansjes om de tofste filmpjes te kunnen maken! Verder doen we hilarische kampspellen en houden we natuurlijk knusse meidenavondjes.

Het Tina herfstkamp is in Zeewolde van 18 t/m 22 oktober. Je kunt er ook voor kiezen om 3 dagen te komen. Tina-abonnees ontvangen €25 korting!

Meer over Tina kamp herfstvakantie


Herfstvakantie zeilkamp leren zeilen in Friesland

Kom deze herfstvakantie zeilen in Friesland! Zeilschool de Steven is dé jeugdzeilschool van Friesland, een hele geschikte plek om (nog beter) te leren zeilen. We hebben hier een gaaf zeilkamp voor de leeftijdsgroep van 7 t/m 16 jaar.

Onze instructeurs staan te springen om samen met jou het water op te gaan! Op De Steven kun je kiezen uit verschillende bootsoorten en je kunt ook leren windsurfen. Na een dag hard varen warmen we lekker binnen op en staat er een te gek avondspel op het programma.

Dit zeilkamp in Friesland is van 17 t/m 22 oktober.

Meer over herfstvakantie kamp zeilen in Friesland


Veel gezelligheid en leren zeilen in de herfstvakantie bij Zeilschool de VikingIn de herfstvakantie 2021 op zeilkamp bij Zeilschool De Viking betekent een week vol zeilen en fun! Je vaart op het zoute Veerse Meer en krijgt zeilles van de leukste instructeurs. We hebben hier een zeilkamp voor de leeftijdsgroep van 7-16 jaar.

Het maakt niet uit of jij al vaker gezeild hebt of niet. Onze enthousiaste instructeurs passen de lessen aan aan jouw niveau. Voor je het weet vaar jij het meer over in een optimist, O’pen Bic of Laser Pico. Naast het zeilen organiseert de staf leuke spellen, gekke thema-avonden en meer om er een topweek van te maken!

Dit zeilkamp in Zeeland is van 24 t/m 29 oktober.

Meer over herfstvakantie kamp zeilen in Zeeland


Mountainbiken en meer in de Ardennen in de herfstvakantie 2021​Een outdoorvakantie 2.0, dat is deze Masterclass in de Ardennen. Je gaat namelijk vette dingen doen zoals klimmen, abseilen en raften. Daarbij krijg je extra tips en tricks en leer je álles over de activiteiten. Zo zet jij je eerste stappen om misschien zelf wel instructeur te worden. Je leert bijvoorbeeld hoe je iemand redt op het highrope parcours, vet!

We verblijven in luxe huisjes midden in de natuur. De perfecte plek voor outdoor activiteiten als mountainbiken, een rotswand beklimmen, boogschieten en bivak. Natuurlijk is er ook tijd voor heel veel gezelligheid! De Masterclass Outdoor is van 17 t/m 22 oktober.

Meer over herfstvakantie outdoorkamp Masterclass Ardennen


Hou jij van zeilen of windsurfen en krijg je er maar geen genoeg van? Met onze instructeursopleiding in de herfstvakantie 2021 (of een ander moment in het jaar) kun jij zelf windsurfinstructeur of zeilinstructeur worden. Je krijgt een uitgebreide opleiding begeleid door ervaren trainers. De opleiding begint met een intensieve training om je CWO 4 te halen. Daarna leer je hoe je lesgeeft aan anderen, zodat je in de zomer als CWO-gecertificeerde instructeur onze zeilkampen kunt gaan begeleiden. Een geweldige ervaring voor de rest van je leven!

Je kunt de opleiding doen bij Zeilschool Us Hiem (15 t/m 24 okt) of De Viking (22 t/m 31 okt). De minimale leeftijd is 17 jaar. 

Meer over de instructeursopleiding zeilen en surfen


  

"Ik vond het best spannend, maar toen ik er was wilde ik nog een week blijven. Alle activiteiten en de begeiding waren zo leuk!"

Freek, 10 jaar

 

"Het was een super leuke vakantie met heel veel leuke mensen en begeleiders."

Sophia, 11 jaar

 

"Mijn dochter zou het liefst weer alleen op Tinakamp gaan. Zo kun je lekker nieuwe vriendinnen maken. Ook fijn dat er, als er plek is, verlengd kan worden. Zo kun je eerst even proberen of het echt iets voor je is."

Moeder van Rubiya

Vinea Vakanties Reisgraag beoordeling, reviews


Button ik wil boeken


Veelgestelde vragen