WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

LAST MINUTES

Herfstvakantie Kampen

None

Herfstvakantie kamp 2021: de laatste plekjes!

Yes, herfstvakantie! Geen zin om saai thuis te zitten? Er is nog plek op onze zeilkampen in de herfstvakantie! We hebben zeilkampen voor de leeftijden van 7 t/m 16 jaar in Friesland en Zeeland. Daarnaast zijn er ook opleidingen om watersportinstructeur of kampstaf te worden.

  • ​  Leren zeilen in de herfstvakantie 2021
  •   Op kamp met leeftijdsgenoten
  •   Nieuwe vrienden & vriendinnen maken
  •   CWO-gecertificeerde zeilscholen in Zeeland en Friesland
  •   Leuke spellen & avondactiviteiten


Herfstvakantie kamp 2021: zeilen in Friesland of Zeeland

De eerste vakantie van het schooljaar komt er weer aan! Tijd om leuke dingen te doen. Met een herfstvakantie kamp weet je zeker dat je de hele week alleen maar leuke dingen beleeft, samen met andere jongens en meiden van jouw leeftijd! Actiekamp en Tinakamp zijn al helemaal vol, maar wat dacht je van lekker het water op en (nog beter) leren zeilen? Na een dag werken aan je zeilvaardigheden warm je lekker binnen op met een kop warme choco en een tof avondspel. De herfstvakantie zeilkampen zijn er voor 7-16 jaar.

Ben jij een ervaren watersporter en wil je graag windsurfinstructeur of zeilinstructeur worden? Kom dan naar onze opleidingsweek om je eigen skills te verbeteren én jezelf voor te bereiden om straks zelf zeilkampen te begeleiden!


Herfst Zeilkamp in Friesland (7-16 jaar)

Kom in de herfstvakantie 2021 zeilen in Friesland! Zeilschool de Steven is dé jeugdzeilschool van Friesland, een hele geschikte plek om (nog beter) te leren zeilen. We hebben hier een gaaf zeilkamp voor de leeftijdsgroep van 7 t/m 16 jaar.

Onze instructeurs staan te springen om samen met jou het water op te gaan! Op De Steven kun je kiezen uit verschillende bootsoorten en je kunt ook leren windsurfen. Na een dag hard varen warmen we lekker binnen op en staat er een te gek avondspel op het programma.

Dit zeilkamp in Friesland is van 17 t/m 22 oktober.


Herfst Zeilkamp in Zeeland (7-16 jaar)

In de herfstvakantie 2021 op zeilkamp bij Zeilschool De Viking betekent een week vol zeilen en fun! Je vaart op het zoute Veerse Meer en krijgt zeilles van de leukste instructeurs. We hebben hier een zeilkamp voor de leeftijdsgroep van 7-16 jaar.

Het maakt niet uit of jij al vaker gezeild hebt of niet. Onze enthousiaste instructeurs passen de lessen aan aan jouw niveau. Voor je het weet vaar jij het meer over in een optimist, O’pen Bic of Laser Pico. Naast het zeilen organiseert de staf leuke spellen, gekke thema-avonden en meer om er een topweek van te maken!

Dit zeilkamp in Zeeland is van 24 t/m 29 oktober.


Windsurf- of zeilinstructeur worden

Hou jij van zeilen of windsurfen en krijg je er maar geen genoeg van? Met onze instructeursopleiding in de herfstvakantie 2021 (of een ander moment in het jaar) kun jij zelf windsurfinstructeur of zeilinstructeur worden. Je krijgt een uitgebreide opleiding begeleid door ervaren trainers. De opleiding begint met een intensieve training om je CWO 4 te halen. Daarna leer je hoe je lesgeeft aan anderen, zodat je in de zomer als CWO-gecertificeerde instructeur onze zeilkampen kunt gaan begeleiden. Een geweldige ervaring voor de rest van je leven!

Je kunt de opleiding doen bij Zeilschool De Viking (22 t/m 31 okt) of Us Hiem (vol in de herfstvakantie). De minimale leeftijd is 17 jaar.


Dit vonden anderen van hun kamp

"Ik vond het best spannend, maar toen ik er was wilde ik nog een week blijven. Alle activiteiten en de begeiding waren zo leuk!"

Freek, 10 jaar

"Het was een super leuke vakantie met heel veel leuke mensen en begeleiders."

Sophia, 11 jaar

"Super leuk zeilkamp, met leuke staf! De staf zorgt goed voor de kinderen en dat elk kind het naar zijn zin heeft."

Karlijn, 14 jaar


Een leuk herfstvakantie kamp gezien?


Veelgestelde vragen