WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

2024

Herfstvakantie kamp

Op kamp in de herfstvakantie

Yes, herfstvakantie! Geen zin om saai thuis te zitten? Maak er een avontuurlijke herfstvakantie van en ga mee met een van onze herfstkampen. Je kunt kiezen uit creatief, actie of zeilen. Daarnaast zijn er ook opleidingen om watersportinstructeur of kampstaf te worden.

Boek nu en maak gebruik van onze last minute korting voor de herfstvakantie kampen. De instructeurs- en kampstaf opleidingen zijn uitgesloten van de kortingsactie. Er zijn niet alleen in de herfstvakantie kampen, maar je kunt ook mee op avontuur tijdens een van de meivakantie kampen.

  1. Beleef de leukste herfstvakantie ooit
  2. Keus uit diverse soorten kampen voor 7-16 jaar
  3. Op kamp met leeftijdsgenoten
  4. Nieuwe vrienden & vriendinnen maken
None

Zeilkamp Herfstvakantie in Zeeland 10-16 jaar

In de herfstvakantie op zeilkamp bij Zeilschool De Viking betekent een week vol zeilen en fun! Je vaart op het zoute Veerse Meer en krijgt zeilles van de leukste instructeurs. We hebben hier een zeilkamp voor de leeftijdsgroep van 10-16 jaar.

Het maakt niet uit of jij al vaker gezeild hebt of niet. Onze enthousiaste instructeurs passen de lessen aan aan jouw niveau. Voor je het weet vaar jij het meer over in een optimist, O’pen Bic of Laser Pico. Naast het zeilen organiseert de staf leuke spellen, gekke thema-avonden en meer om er een top herfstvakantie kamp van te maken!

Meer info & prijzen
None

Op herfstvakantie kamp met Vinea

De eerste vakantie van het schooljaar komt er weer aan! Tijd om leuke dingen te doen. Met een herfstvakantie kamp weet je zeker dat je de hele week alleen maar leuke dingen beleeft, samen met andere jongens en meiden van jouw leeftijd! Outdoor, creatief bezig zijn of (nog beter) leren zeilen; wat vind jij leuk om te doen? Hieronder zie je de verschillende herfstvakantie kampen die we in 2024 aanbieden.

Ben jij een ervaren watersporter en wil je graag windsurfinstructeur of zeilinstructeur worden? Kom dan naar onze opleidingsweek om je eigen skills te verbeteren én jezelf voor te bereiden om straks zelf zeilkampen te begeleiden!

Creatief kamp Herfstvakantie

Bij dit creatieve kamp doe je verschillende avontuurlijke activiteiten in de herfstvakantie. Een graffiti kunstwerk maken en spelen in een grote speeltuin. Een eigen shirt maken met Tie Dye, Squishies versieren en oja, ook nog lekker zwemmen! Dit en nóg meer leuks ga je allemaal meemaken tijdens dit meiden herfstvakantie kamp! Crea, Graffiti, spelen, het komt allemaal voorbij. Maar vooral: veel gezelligheid en lol met elkaar!

Je verblijft in een gezellige groepsaccommodatie op de Utrechtse Heuvelrug.

Meer info & prijzen
None

Actief Herfstvakantie kamp 7-12 jaar

Lijkt het jou gaaf om te schieten met een echte pijl en boog? Of wat dacht je van crossen op een mountainbike en lasergamen in het bos? Dit en nog veel meer actie ga je beleven tijdens dit stoere sportkamp in de herfstvakantie voor kinderen. En niet te vergeten: we gaan ook nog eens lekker zwemmen!

Je verblijft in de mooie natuur van de Utrechtse Heuvelrug in een gezellig groepshuis.

Meer info & prijzen
None

Dagkamp Herfstvakantie Utrecht 7-12 jaar

Tijdens dit herfstvakantie kamp doe je 4 dagen achter elkaar allerlei leuke dingen, maar eet en slaap je 's avonds lekker thuis. Elke dag is er een ander thema, van creatief tot sport & spel. Zo ga je bijvoorbeeld de ene dag je eigen T-shirt tie-dyen en een gave pet versieren. De andere dag gaan we lekker buiten de leukste en gekste groepsspellen doen. En wat dacht je van een 'science' dag vol grappige proefjes? Zo doe je een week lang de leukste kinderactiviteiten in de herfstvakantie. Zijn 4 dagen nog even wat te veel? Je kunt zelf je dag(en) uitkiezen van dit herfstvakantie kamp!

Meer info & prijzen
None

Windsurf- of zeilinstructeur worden

Hou jij van zeilen of windsurfen en krijg je er maar geen genoeg van? Met onze instructeursopleiding in de herfstvakantie (of een ander moment in het jaar) kun jij zelf windsurfinstructeur of zeilinstructeur worden. Je krijgt een uitgebreide opleiding van ervaren trainers. De opleiding begint met een intensieve training om je CWO 4 te halen. Daarna leer je hoe je lesgeeft aan anderen, zodat je in de zomer als CWO-gecertificeerde instructeur onze zeilkampen kunt gaan begeleiden. Een geweldige ervaring voor de rest van je leven!

Je kunt de opleiding doen bij Zeilschool De Viking of Us Hiem. De minimale leeftijd is 17 jaar.

Meer info & prijzen

Outdoor Herfstvakantie kamp 12-15 jaar

Wil jij deze herfstvakantie echt wat vets meemaken? Met dit outdoor herfstvakantie kamp komt dat helemaal goed! Van mountainbiken door de natuur tot een spannende Archery Tag battle met nieuwe vrienden. En lukt het jou om de top van de klimtoren te bereiken? Dit en nog veel meer ga je beleven tijdens dit stoere outdoorkamp in de herfst!

Deze vakantie is helaas niet meer beschikbaar.

None

Zeilkamp Herfstvakantie in Friesland 10-16 jaar

Kom in de herfstvakantie zeilen in Friesland! Zeilschool de Steven is dé jeugdzeilschool van Friesland, een hele geschikte plek om (nog beter) te leren zeilen. We hebben hier een gaaf zeilkamp voor de leeftijdsgroep van 10 t/m 16 jaar.

Onze instructeurs staan te springen om samen met jou het water op te gaan! Op De Steven kun je kiezen uit verschillende bootsoorten en je kunt ook leren windsurfen. Na een dag hard varen warmen we lekker binnen op en staat er een te gek avondspel op het programma.

Meer info & prijzen
None

Blogs

Veelgestelde vragen

Dit vonden anderen van hun kamp

8,4
Ik vond het best spannend, maar toen ik er was wilde ik nog een week blijven. Alle activiteiten en de begeleiding waren zo leuk!

Freek
Leeftijd: 10 jaar

7,8
Het was een super leuke vakantie met heel veel leuke mensen en begeleiders.

Sophia
Leeftijd: 11 jaar

8,7
Super leuk zeilkamp, met leuke staf! De staf zorgt goed voor de kinderen en dat elk kind het naar zijn zin heeft.

Karlijn
Leeftijd: 14 jaar