HET VINEA TEAM

De jeugd- en jongerenvakanties van Vinea worden gedurende het hele jaar zorgvuldig voorbereid. Dit gebeurt allemaal vanuit onze kantoor in Utrecht, waar een vast team van ongeveer 13 mensen hard werkt om alle vakanties te kunnen organiseren. Vinea bestaat al sinds 1951, wat dit jaar al 65 jaar is! Dit wil niet zeggen dat het een ouderwets bedrijf is. In tegendeel zelfs. Al sinds jaar en dag staat Vinea bekend als een jong bedrijf, waarbij veiligheid en plezier hoog in het vaandel staan. Het Vinea team is een hecht en jong team. In de zomer, de drukste periode van het jaar, wordt het team uitgebreid met verschillende flexibele krachten. Daarnaast melden zich vele vrijwilligers aan om als staflid de kinderen en jongeren een supertoffe vakantie te bezorgen. Hieronder kan je lezen wie allemaal bij het Vinea team horen.

Denk je dat je dat jij een versterking bent voor ons team? Kijk dan bij de vacatures.


Hugo is directeur
In de jaren 1995 t/m 2001 ben ik met ongelofelijk veel plezier windsurf- en catamaraninstructeur geweest op verschillende Vinea zeilscholen en heb ik de Snowcamps begeleid. Na flink wat jaartjes ervaring met organisaties in de toerismebranche heb ik in 2015 mijn passie voor Vinea opgepakt, omdat ik het geweldig vind om bezig te zijn met dit merk en alles wat er bij komt kijken. Buiten het werk probeer ik zoveel mogelijk tijd te besteden met mijn vrouw en kinderen (die over een paar jaar vast en zeker ook mee gaan).

 

Suzanne is verantwoordelijk voor de groepen en marketing
Jaren geleden maakte ik kennis met Vinea, toen ik vanuit het Dolfinarium de groepen van het Dolphins kamp begeleidde. In 2015 ben ik bij Vinea terecht gekomen als fotograaf, om op verschillende locaties foto’s te maken. De leukste reis was naar Zweden, dit was een super mooie week! Nu zorg ik op kantoor voor groepsaanvragen, de website, het ontwerp van flyers en posters en in de zomer kan je mij dus met mijn fotocamera tegenkomen! In mijn vrije tijd hou ik van duiken, specifieke vragen over de duikopleiding van 1 van onze duikkampen gaan dus gelijk naar mij!


Nicky is coördinator reisleiding
Zeventien jaar was ik, toen ik bij Vinea begon als reisleider. Zes zomers en ruim 25 kampen later kon ik deze zomerbesteding verder uitbreiden naar een baan op kantoor. Momenteel ben ik coördinator reisleiding en mag ik nieuwe reisleiders zoeken, opleiden en begeleiden tijdens de vakantiekampen. Het leukste aan mijn werk? Samen met de reisleiders een mooie vakantieweek neerzetten en daarmee heel veel kinderen de vakantie van hun leven bezorgen! In mijn vrije tijd ga ik sporten, kook ik voor vrienden en familie of kruip ik op de bank met een goed boek. En als ik dan nog tijd over hou? Dan reis ik het liefst de wereld rond!

 

Karel is travel marketeer
Ik kom al vanaf mijn 7e bij Vinea. Na wat uitstapjes naar outdoor en surfkampen ben ik uiteindelijk zeilinstructeur geworden bij Vinea. In mijn vrije tijd ben ik een actieve catamaran zeiler en heb het zelfs zover geschopt dat ik bij de laatste twee teams zat voor de selectie naar de Olympische Spelen in Rio. Daarnaast heb ik de studie Sport Management & Ondernemen in Amsterdam gedaan en ben ik de weekenden actief als coach van het jeugd-olympisch catamaranteam van Nederland. Met mijn echte Vinea achtergrond wil ik het merk verder ontwikkelen en nog groter maken dan het ooit geweest is!


Marije is verantwoordelijk voor de sales en de groepen
Sinds 2008 ben ik werkzaam binnen dit leuke bedrijf en manage ik de reservering afdeling. Alle boekingen, klantvragen, telefoontjes en chatgesprekken handel ik af. Bel je met kantoor dan is de kans groot dat je mij aan de lijn krijgt. Voorafgaand aan de vakantie zorg ik ook voor alle vertrekinformatie zodat jij weet hoe laat je bus gaat en wat je allemaal mee moet nemen. Naast de particuliere boekingen ben ik ook heel druk met alle boekingen voor onze schoolkampen. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig op het toneel, maar ook in de keuken en achter mijn naaimachine. Krijg ik jou binnenkort een keer aan de telefoon?

 

Bianca is commercieel manager groepen
Van sales, naar productmanagement, naar marketing en communicatie... ik ken vele gebieden door en door! Uit gereisd raak ik nooit want er valt altijd meer te ontdekken! Zo begeef ik mij graag op andere markten, bewandel ik nieuwe paden en vertel ik honderduit over Vinea! Wist je dat je tegenwoordig ook met school met ons op reis kunt? Wanneer ik nieuwe routes uitstippel neem ik je graag mee. Benen omhoog, standje relaxed en gaan met die Vinea touringcar! Hoe ik zelf het liefste reis? Met de fiets! Vliegen doe ik steeds vaker… als mama! De deur uit, op weg naar nog meer kind-avontuur! 

 


  

Iris doet de sales en groepsreserveringen
Tien jaar geleden werd ik reisleider bij Vinea en sinds dat moment heb ik waanzinnige reizen mogen begeleiden. Wat te denken van backpacken door Italië en volledig back to basic kanoën door Zweden? Sinds deze zomer ben ik werkzaam op de afdeling reserveringen en beantwoord ik graag al jouw vragen telefonisch, per chat of per e-mail. Daarnaast ben ik druk bezig met de aanvragen van scholen voor onze schoolkampen. In mijn vrije tijd houd ik van tennissen, koken en skiën. 

 

Michel is Logistiek Manager
Sinds september 2017 ben ik werkzaam bij Vinea. Nadat ik 10 jaar in de logistiek elders heb gewerkt, werd het tijd voor wat anders en ben ik bij Vinea terecht gekomen. Mijn taak is om er voor te zorgen dat alle tenten en materialen in top conditie zjin en op tijd op de locaties aanwezig zijn. Dus als alles goed gaat, komen jullie mij niet zo snel tegen. In mijn vrije tijd mag ik graag de racefiets opstappen en dat bij voorkeur in de Ardennen of de Franse Alpen.


Golfsurfen in Camperduin

 

Expeditie Robinson 


Expeditie Robinson

 

Zeilen 


Portretten schilderen in de loods

 

Varen in Amsterdam


Meer informatie