HET VINEA TEAM

De jeugd- en jongerenvakanties van Vinea worden gedurende het hele jaar zorgvuldig voorbereid. Dit gebeurt allemaal vanuit onze kantoor in Utrecht, waar een vast team van ongeveer 13 mensen hard werkt om alle vakanties te kunnen organiseren. Vinea bestaat al sinds 1951, wat dit jaar al 65 jaar is! Dit wil niet zeggen dat het een ouderwets bedrijf is. In tegendeel zelfs. Al sinds jaar en dag staat Vinea bekend als een jong bedrijf, waarbij veiligheid en plezier hoog in het vaandel staan. Het Vinea team is een hecht en jong team. In de zomer, de drukste periode van het jaar, wordt het team uitgebreid met verschillende flexibele krachten. Daarnaast melden zich vele vrijwilligers aan om als staflid de kinderen en jongeren een supertoffe vakantie te bezorgen. Hieronder kan je lezen wie allemaal bij het Vinea team horen.

Denk je dat je dat jij een versterking bent voor ons team? Kijk dan bij de vacatures.


Hannah is productmanager
Ooit in 2005 begonnen als reisleider bij Vinea, daarna in 2011 mijn favoriete zomerbaan omgezet naar een vaste baan op kantoor. Momenteel ben ik productmanager en de vormgever bij Vinea. Daarmee heb ik een ultieme combinatie van mijn 3 passies te pakken;  mooie dingen maken, nieuwe dingen (reizen)  bedenken en mensen (reisleiders) begeleiden en beter maken.  In mijn vrije tijd pak ik graag een piste, kruip ik in een hoekje van de bank met een goed boek, reis ik naar een uithoek van de wereld of leef ik me uit in de keuken. 

 

 

Marc is productmanager
In 1995 begon mijn Vinea avontuur als 7-jarige met een actiekamp. Jaren later, met ervaring als reisleider en een diploma in toerisme op zak, ben ik in 2014 begonnen als productmanager. Als productmanager bedenk ik nieuwe vakanties en zorg ik dat alles (accommodaties, activiteiten, reisleiders en materiaal) voor jouw vakantie is geregeld. Een megaleuke baan! Wie weet kom je mij wel een keertje tegen tijdens je vakantie als ik even kom kijken. Als het werk erop zit dan sport ik het liefst en probeer ik het vliegtuig te pakken naar een nieuwe bestemming. Heb ik jouw ultieme vakantie nog niet bedacht? Laat het me weten!

 


Edine is online marketeer en productmanager
Mijn eerste kennismaking met Vinea was als 13-jarige deelnemer toen ik mee ging op survivalkamp. Daarna ben ik vanaf mijn 20e gaan reisleiden, wat ik met onwijs veel plezier heb gedaan. Vanuit mijn rol als reisleider ben ik doorgegroeid naar een rol op het Vinea-kantoor. Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor de vakanties binnen de basisschoolleeftijd en voor de algehele online marketing. In mijn vrije tijd ga ik graag schaatsen, skiën en wandelen en ontwikkel ik mezelf graag door een studie commerciële economie te volgen en mijn Italiaanse taalvaardigheid te verbeteren. Kom ik jou deze zomer tegen op één van onze locaties? 

 

Karel is travel marketeer
Ik kom al vanaf mijn 7e bij Vinea. Na wat uitstapjes naar outdoor en surfkampen ben ik uiteindelijk zeilinstructeur geworden bij Vinea. In mijn vrije tijd ben ik een actieve catamaran zeiler en heb het zelfs zover geschopt dat ik bij de laatste twee teams zat voor de selectie naar de Olympische Spelen in Rio. Daarnaast heb ik de studie Sport Management & Ondernemen in Amsterdam gedaan en ben ik de weekenden actief als coach van het jeugd-olympisch catamaranteam van Nederland. Met mijn echte Vinea achtergrond wil ik het merk verder ontwikkelen en nog groter maken dan het ooit geweest is!

 


Jeroen is verantwoordeljk voor de watersport
3 jaar was ik toen ik voor het eerst aan het roer gezet werd door mijn vader. Het zeilvirus is binnengekomen en dat heb ik nooit meer losgelaten. Vanaf dat ik 7 jaar was ben ik op zeilkamp gegaan, elk jaar was dat een heel groot feest! Op mijn 17e ben ik begonnen met lesgeven. Vanaf 1 mei 2016 ben ik begonnen als hoofd opleidingen en coördinator van alle Vinea zeilscholen. Daarbij zorg ik er samen met de instructeurs voor dat wij zelf goed trainen en zorgen dat ons niveau hoog blijft. Na ons lange voorseizoen komt dan het leukste gedeelte, wij gaan met z’n allen 8 weken knallen in de zomer om voor alle cursisten de mooiste week van het jaar te maken!

 

Suzanne is verantwoordelijk voor de groepsreserveringen
Jaren geleden maakte ik kennis met Vinea, toen ik vanuit het Dolfinarium de groepen van het Dolphins kamp begeleiden. In 2015 ben ik bij Vinea terecht gekomen als fotograaf, om op verschillende locaties foto’s te maken. De leukste reis was naar Zweden, dit was een super mooie week, dus veel foto’s vind je terug op de website! Nu zorg ik op kantoor voor alle reserveringen, groepsaanvragen, de website en in de zomer kan je mij dus met mijn fotocamera tegenkomen! In mijn vrije tijd hou ik van duiken, specifieke vragen over de duikopleiding van 1 van onze duikkampen gaan dus gelijk naar mij!


Myrne is stagiaire Marketing
Al twee zomers lang ben ik met veel plezier reisleider en locatiecoördinator bij Vinea. Buiten deze zomers om studeer ik Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik zit nu in het derde jaar en dit semester loop ik stage bij Vinea. In deze vijf maanden ga ik een heel leuk filmproject oprichten voor aankomende zomer. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de social media van Vinea.

 

Mirte is medewerker reserveringen
Ik ben sinds 2013 reisleider en locatiecoördinator en vind het heerlijk om mijn zomer vol Vinea te stoppen! Ik heb vorig jaar mijn bachelor psychologie gehaald in Leiden en in september begin ik aan de master Kind- en Jeugd Psychologie. Om niet stil te zitten, reis ik vijf dagen in de week naar Utrecht. Van december tot en met april heb ik stage gelopen op de afdeling product. Hier was ik onder andere bezig met het bedenken en uitwerken van programma's voor schoolkampen en ondersteunde ik de product managers. Momenteel werk ik op de afdeling reserveringen, dit betekent dat ik veel vragen via de telefoon, chat en mail beantwoord.

 


Marije is verantwoordelijk voor de sales en de groepen
Sinds 2008 ben ik werkzaam binnen dit leuke bedrijf en manage ik de reservering afdeling. Alle boekingen, klantvragen, telefoontjes en chatgesprekken handel ik af. Bel je met kantoor dan is de kans groot dat je mij aan de lijn krijgt. Voorafgaand aan de vakantie zorg ik ook voor alle vertrekinformatie zodat jij weet hoe laat je bus gaat en wat je allemaal mee moet nemen. Naast de particuliere boekingen ben ik ook heel druk met alle boekingen voor onze schoolkampen. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig op het toneel, maar ook in de keuken en achter mijn naaimachine. Ook wandel ik graag en ben ik het weekend vaak op het water te vinden. Krijg ik jou binnenkort een keer aan de telefoon?

 

Bianca is commercieel manager groepen
Van sales, naar productmanagement, naar marketing en communicatie... ik ken vele gebieden door en door! Uit gereisd raak ik nooit want er valt altijd meer te ontdekken! Zo begeef ik mij graag op andere markten, bewandel ik nieuwe paden en vertel ik honderduit over Vinea! Wist je dat je tegenwoordig ook met school met ons op reis kunt? Wanneer ik nieuwe routes uitstippel neem ik je graag mee. Benen omhoog, standje relaxed en gaan met die Vinea touringcar! Hoe ik zelf het liefste reis? Met de fiets! Vliegen doe ik steeds vaker… als mama! De deur uit, op weg naar nog meer kind-avontuur! 

 


Hugo is directeur
In de jaren 1995 t/m 2001 ben ik met ongelofelijk veel plezier windsurf- en catamaraninstructeur geweest op verschillende Vinea zeilscholen en heb ik de Snowcamps begeleid. Na flink wat jaartjes ervaring met organisaties in de toerismebranche heb ik in 2015 mijn passie voor Vinea opgepakt, omdat ik het geweldig vind om bezig te zijn met dit merk en alles wat er bij komt kijken. Buiten het werk probeer ik zoveel mogelijk tijd te besteden met mijn vrouw en dochter (die over een paar jaar vast en zeker ook mee gaat).

 

Nicky is coördinator reisleiding
Zeventien jaar was ik, toen ik bij Vinea begon als reisleider. Zes zomers en ruim 25 kampen later kon ik deze zomerbesteding verder uitbreiden naar een baan op kantoor. Momenteel ben ik coördinator reisleiding en mag ik nieuwe reisleiders zoeken, opleiden en begeleiden tijdens de vakantiekampen. Het leukste aan mijn werk? Samen met de reisleiders een mooie vakantieweek neerzetten en daarmee heel veel kinderen de vakantie van hun leven bezorgen! In mijn vrije tijd ga ik sporten, kook ik voor vrienden en familie of kruip ik op de bank met een goed boek. En als ik dan nog tijd over hou? Dan reis ik het liefst de wereld rond, om nieuwe plekken te ontdekken!  

 


Maud is stagiaire Marketing

In de zomer ben ik elke dag te vinden op de golven in Frankrijk. In de winter verwissel ik mijn teenslippers voor mijn snowboardschoenen en mijn surfplank voor mijn snowboard. Buiten de vakanties om studeer ik Sport Management en Ondernemen aan de Hogeschool Van Amsterdam. Via deze studie ben ik terecht gekomen bij Vinea. Ik focus me op de promotie evenementen en houd de social media bij. In mijn vrije tijd ga ik het liefst surfen of pak ik het vliegtuig om de mooiste plekken te ontdekken. 

 

Daniël is stagiaire Marketing

Naast mijn opleiding Marketing in Arnhem ben ik windsurf instructeur bij Vinea en Telstar. Zodra de wind waait zoek ik de eerste beste mogelijkheid om te gaan surfen, hiervoor reis ik bijna ieder weekend het hele land door! Als fanatiek surfer houd ik dan ook erg van reizen en ga ik het liefst naar de droomplaatsen Bonaire en Fuerteventura. Bij Vinea houd ik mij tijdens de stage bezig met het optimaliseren van de website, de beeldmaterialen van de vakanties en de marketing van de watersport.


Golfsturfen in Camperduin

 

Expeditie Robinson 


Expeditie Robinson

 

Boogschieten in Camperduin


Portretten schilderen in de loods

 

Varen in Amsterdam


Meer informatie