HET VINEA TEAM

De jeugd- en jongerenvakanties van Vinea worden gedurende het hele jaar zorgvuldig voorbereid. Dit gebeurt allemaal vanuit onze kantoor in Utrecht, waar een vast team van ongeveer 13 mensen hard werkt om alle vakanties te kunnen organiseren. Vinea bestaat al sinds 1951, wat dit jaar al 65 jaar is! Dit wil niet zeggen dat het een ouderwets bedrijf is. In tegendeel zelfs. Al sinds jaar en dag staat Vinea bekend als een jong bedrijf, waarbij veiligheid en plezier hoog in het vaandel staan. Het Vinea team is een hecht en jong team. In de zomer, de drukste periode van het jaar, wordt het team uitgebreid met verschillende flexibele krachten. Daarnaast melden zich vele vrijwilligers aan om als staflid de kinderen en jongeren een supertoffe vakantie te bezorgen. Hieronder kan je lezen wie allemaal bij het Vinea team horen.

Denk je dat je dat jij een versterking bent voor ons team? Kijk dan bij de vacatures.


Hugo is directeur
In de jaren 1995 t/m 2001 ben ik met ongelofelijk veel plezier windsurf- en catamaraninstructeur geweest op verschillende Vinea zeilscholen en heb ik de Snowcamps begeleid. Na flink wat jaartjes ervaring met organisaties in de toerismebranche heb ik in 2015 mijn passie voor Vinea opgepakt, omdat ik het geweldig vind om bezig te zijn met dit merk en alles wat er bij komt kijken. Buiten het werk probeer ik zoveel mogelijk tijd te besteden met mijn vrouw en dochter (die over een paar jaar vast en zeker ook mee gaat).

 

Suzanne is verantwoordelijk voor de groepen en marketing
Jaren geleden maakte ik kennis met Vinea, toen ik vanuit het Dolfinarium de groepen van het Dolphins kamp begeleidde. In 2015 ben ik bij Vinea terecht gekomen als fotograaf, om op verschillende locaties foto’s te maken. De leukste reis was naar Zweden, dit was een super mooie week! Nu zorg ik op kantoor voor groepsaanvragen, de website, het ontwerp van flyers en posters en in de zomer kan je mij dus met mijn fotocamera tegenkomen! In mijn vrije tijd hou ik van duiken, specifieke vragen over de duikopleiding van 1 van onze duikkampen gaan dus gelijk naar mij!


Nicky is coördinator reisleiding
Zeventien jaar was ik, toen ik bij Vinea begon als reisleider. Zes zomers en ruim 25 kampen later kon ik deze zomerbesteding verder uitbreiden naar een baan op kantoor. Momenteel ben ik coördinator reisleiding en mag ik nieuwe reisleiders zoeken, opleiden en begeleiden tijdens de vakantiekampen. Het leukste aan mijn werk? Samen met de reisleiders een mooie vakantieweek neerzetten en daarmee heel veel kinderen de vakantie van hun leven bezorgen! In mijn vrije tijd ga ik sporten, kook ik voor vrienden en familie of kruip ik op de bank met een goed boek. En als ik dan nog tijd over hou? Dan reis ik het liefst de wereld rond!

 

Karel is travel marketeer
Ik kom al vanaf mijn 7e bij Vinea. Na wat uitstapjes naar outdoor en surfkampen ben ik uiteindelijk zeilinstructeur geworden bij Vinea. In mijn vrije tijd ben ik een actieve catamaran zeiler en heb het zelfs zover geschopt dat ik bij de laatste twee teams zat voor de selectie naar de Olympische Spelen in Rio. Daarnaast heb ik de studie Sport Management & Ondernemen in Amsterdam gedaan en ben ik de weekenden actief als coach van het jeugd-olympisch catamaranteam van Nederland. Met mijn echte Vinea achtergrond wil ik het merk verder ontwikkelen en nog groter maken dan het ooit geweest is!


Marije is verantwoordelijk voor de sales en de groepen
Sinds 2008 ben ik werkzaam binnen dit leuke bedrijf en manage ik de reservering afdeling. Alle boekingen, klantvragen, telefoontjes en chatgesprekken handel ik af. Bel je met kantoor dan is de kans groot dat je mij aan de lijn krijgt. Voorafgaand aan de vakantie zorg ik ook voor alle vertrekinformatie zodat jij weet hoe laat je bus gaat en wat je allemaal mee moet nemen. Naast de particuliere boekingen ben ik ook heel druk met alle boekingen voor onze schoolkampen. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig op het toneel, maar ook in de keuken en achter mijn naaimachine. Krijg ik jou binnenkort een keer aan de telefoon?

 

Bianca is commercieel manager groepen
Van sales, naar productmanagement, naar marketing en communicatie... ik ken vele gebieden door en door! Uit gereisd raak ik nooit want er valt altijd meer te ontdekken! Zo begeef ik mij graag op andere markten, bewandel ik nieuwe paden en vertel ik honderduit over Vinea! Wist je dat je tegenwoordig ook met school met ons op reis kunt? Wanneer ik nieuwe routes uitstippel neem ik je graag mee. Benen omhoog, standje relaxed en gaan met die Vinea touringcar! Hoe ik zelf het liefste reis? Met de fiets! Vliegen doe ik steeds vaker… als mama! De deur uit, op weg naar nog meer kind-avontuur! 

 


Casper is hoofd Watersport
Als 11 jarig jongetje ben ik door mijn pa op een windsurfboard gezet, en ben ik er nooit meer af gekomen. Vanaf mijn 15e ben ik instructeur geworden. Dit was zo ontzettend gaaf en gezellig dat ik er niet meer weg wilde. Acht jaar later ben ik binnen veel verschillende locaties van de Vinea zeilscholen actief geweest. Als instructeur, coach, schipper en trainer heb ik veel fantastische kampen mogen meemaken. En nu ben ik als hoofd watersport bezig om voor iedereen op het wat een zo mooi mogelijk jaar neer te zetten. 

 

Michel is Logistiek Manager
Sinds september 2017 ben ik werkzaam bij Vinea. Nadat ik 10 jaar in de logistiek elders heb gewerkt, werd het tijd voor wat anders en ben ik bij Vinea terecht gekomen. Mijn taak is om er voor te zorgen dat alle tenten en materialen in top conditie zjin en op tijd op de locaties aanwezig zijn. Dus als alles goed gaat, komen jullie mij niet zo snel tegen. In mijn vrije tijd mag ik graag de racefiets opstappen en dat bij voorkeur in de Ardennen of de Franse Alpen.


Myrne is contentmarketeer en mediamanager
Ik ben sinds 2015 met veel plezier reisleider en locatiecoördinator bij Vinea. Op dit moment ben ik aan het afstuderen bij de opleiding Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam. Naast het afstuderen en reisleiden werk ik bij Vinea op kantoor. Ik houd mij voornamelijk bezig met de videoproductie binnen Vinea. Afgelopen zomer ben ik met een filmteam door Europa wezen touren om de leukste aftermovies van onze kampen te maken. Ook nu voor de komende wintersport ben ik bezig met toffe filmplannen! Naast de video's richt ik mij op de social media van Vinea. 

 

Mirte is medewerker reserveringen
Ik ben sinds 2013 reisleider en locatiecoördinator en vind het heerlijk om mijn zomer vol Vinea te stoppen! Ik heb vorig jaar mijn bachelor psychologie gehaald in Leiden en ik volg nu de master Kind- en Jeugd Psychologie. Van december tot en met april heb ik stage gelopen op de afdeling product. Hier was ik onder andere bezig met het bedenken en uitwerken van programma's voor schoolkampen en ondersteunde ik de product managers. Momenteel werk ik op de afdeling reserveringen, dit betekent dat ik veel vragen via de telefoon, chat en mail beantwoord.


Floortje is stagiaire Marketing
Als fanatiek zeilster ben ik vaak op het water te vinden en reis ik heel Nederland door voor wedstrijden. Naast mijn sport studeer ik Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Via mijn studie ben ik terecht gekomen bij Vinea. Ik houd me bezig met het optimaliseren van de groei bij de kampen van Vinea. Naast het zeilen zelf ben ik ook vaak in de rubberboot te vinden als trainster. Daarnaast kan ik erg genieten van de gezelligheid na de wedstrijden. 

 

Iris doet de sales en groepsreserveringen
Tien jaar geleden werd ik reisleider bij Vinea en sinds dat moment heb ik waanzinnige reizen mogen begeleiden. Wat te denken van backpacken door Italië en volledig back to basic kanoën door Zweden? Sinds deze zomer ben ik werkzaam op de afdeling reserveringen en beantwoord ik graag al jouw vragen telefonisch, per chat of per e-mail. Daarnaast ben ik druk bezig met de aanvragen van scholen voor onze schoolkampen. In mijn vrije tijd houd ik van tennissen, koken en skiën. 


Telma is stagiaire Product
Sinds september 2017 loop ik stage bij Vinea bij de afdeling product. Dit is mijn afstudeerstage voor de opleiding Leisure Management. Inmiddels is mijn stage uitgebreid naar de afdeling marketing. Daarvoor doe ik de marketing van de wintersportvakanties van Vinea. Dit vind ik erg leuk, aangezien ik zelf een wintersporter ben. Ik hou van de bergen en een winter zonder snowboarden overleef ik niet. Daarnaast doe ik aan triatlon. Ik ben opgegroeid op Ameland en om daar te sporten vind ik heerlijk! 

 

Daniël is stagiaire Marketing
Naast mijn opleiding Marketing in Arnhem ben ik windsurf instructeur bij Vinea en Telstar. Zodra de wind waait zoek ik de eerste beste mogelijkheid om te gaan surfen, hiervoor reis ik bijna ieder weekend het hele land door! Als fanatiek surfer houd ik dan ook erg van reizen en ga ik het liefst naar de droomplaatsen Bonaire en Fuerteventura. Bij Vinea houd ik mij tijdens de stage bezig met het optimaliseren van de website, de beeldmaterialen van de vakanties en de marketing van de watersport.


Janieke is stagiaire Marketing
Via de studie Sport, Management en Ondernemen ben ik terecht gekomen bij Vinea, waar ik het komende half jaar stage zal lopen. In mijn vrije tijd ben ik het liefst altijd actief bezig en op zoek naar nieuwe dingen die ik kan uitproberen. Zelf ben ik een fanatiek tennisster. Het is super gaaf om bij Vinea te werken omdat dit totaal wat anders is. Tijdens mijn stageperiode houd ik mij vooral bezig met de social media en doe ik onderzoek naar de klanttevredenheid. 

 

Tessa is stagiaire Reserveringen
1,5 jaar geleden ben ik gestart met de opleiding 'leidinggevende travel & hospitality', waar ik nu nog steeds met veel plezier mee bezig ben. Via deze studie ben ik terecht gekomen bij Vinea, waar ik werkzaam ben op de afdeling reserveringen. Ik houd me bezig met de groepsreserveringen, het maken van offertes en het optimaliseren van het activiteitenprogramma. In mijn vakanties ben ik vaak actief bezig met outdoor sporten als raften, canyoningen, klimmen en kanoën.

 


Golfsurfen in Camperduin

 

Expeditie Robinson 


Expeditie Robinson

 

Zeilen 


Portretten schilderen in de loods

 

Varen in Amsterdam


Meer informatie