WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

HET VINEA TEAM

Het Vinea team

Al onze zomerkampen moeten natuurlijk georganiseerd en begeleid worden. Tijdens de zomerkampen leunen we op zo'n 350 vrijwilligers die elke week weer tot een feestje maken. De organisatie gedurende het hele jaar wordt geleid door het zogenaamde kantoorteam wat deels in Utrecht en deels in Friesland bivakkeert. Stuk voor stuk een beetje gekke mensen, veelal ooit zelf begonnen als deelnemer of als reisleider en nu met een groot Vinea-hart samen bezig om dit enorm leuke bedrijf te laten groeien.

Ook bij het Vinea-team horen?

Ben jij ook een beetje gek? Flexibel in mind? Houd je van zelfstandig werken? En ben je niet gebonden aan de zomervakantie? Wij zijn dol op open sollicitaties, ook van stagiaires! Of kijk bij de vacatures. Let wel...we willen dan ook jouw leukste kinderfoto zien!


Meer informatie

Marije

Later als ik groot ben, word ik: Kapper, stewardess, bakker of nee...grimeur!

En bij Vinea ben ik: Het geheugen! Ik werk hier al zo lang dat ik op alle vragen een antwoord weet. Handig voor als je mij aan de telefoon krijgt en handig voor al mijn collega's.

Hugo

Later als ik groot ben, word ik: Wedstrijdschaatser of wielrenner

En bij Vinea ben ik: Directeur, samen met Hein. ​Ik heb vroeger als watersportinstructeur bij Vinea fantastische tijden beleefd en veel geleerd. Zulke ervaringen wil ik onze staf en deelnemers nu ook bieden.


Iris

Later als ik groot ben, word ik: Juf!

En bij Vinea ben ik: Eerst was ik reisleider, nu Oud-Vineast. Héél soms laat ik mij nog verleiden tot een weekendje Vinea Family-camp. Maar voornamelijk ben ik diegene die je aan de telefoon krijgt voor al je vragen en boekingen.

Babette

Later als ik groot ben, word ik: De baas van het journaal

En bij Vinea ben ik: Verantwoordelijk voor de look & feel van Vinea. Samen met Hein & Hugo zet ik de koers uit voor de toekomst. En ik ben ook oud-Vineast. 


August

Later als ik groot ben, word ik: Architect

En bij Vinea ben ik: Verantwoordelijk voor alles met betrekking tot de watersportvakanties. Ik ben stiekem 'overgelopen' van een andere zeilschool en inmiddels kan ik zeggen: Super!!

Bas

Later als ik groot ben, word ik: Professioneel schaatser

En bij Vinea ben ik: Diegene die er voor zorgt dat alle bootjes er picobello bij liggen, de enige echte geboren Fries en ook ik ben Oud-Vineast.


Bo

Later als ik groot ben, word ik: Drummer!

En bij Vinea ben ik: De creatieve persoon. Ik maak alles voor Instagram, doe mooie dingen met foto's en je hebt mij ook vaak aan de telefoon. Als ik lief ben geweest, mag ik mee als Snowcamp crew ;).