HOGER ONDERWIJS

Op reis met Vinea is Serious Fun!
Een introductiekamp, werkweek, of stedentrip is iets waar studenten echt naar kunnen uitkijken. Samen met medestudenten in een andere omgeving zijn, activiteiten ondernemen en een nieuwe ervaring opdoen. Dat noemen we bij Vinea 'Serious Fun'! Wij organiseren reizen voor studenten van MBO, HBO en universitaire opleidingen, op maat en naar wens. Ook voor studentenverenigingen kijken wij graag wat we kunnen betekenen.


​Laat Vinea uw reis (mee)organiseren
Voorafgaand aan de reis komt er een gezonde spanning op. Studenten zijn bezig met vragen als 'wat neem ik mee', 'met wie deel ik een kamer' of 'hoe zal het gaan'? Voor u als organisator ligt er ondertussen een grote verantwoordelijkheid. Bij het organiseren van de reis komt heel wat kijken. Het ontbreekt vaak niet aan uw enthousiasme maar wel aan tijd en middelen. De verwachtingen van studenten liggen hoog.

U bent op zoek naar een leerzaam, uitdagend en leuk reisprogramma binnen een bepaald budget. Daarnaast wilt u dat de reis goed geregeld is en studenten in een veilige omgeving zijn. Vinea kan u ondersteunen in de organisatie van de reizen.

Vinea kan voor u organiseren:

  • Verblijf op een Vinea-locatie of een bestemming in binnen- en buitenland;
  • Verblijf in (groeps)accommodatie of volledig ingericht tentenkampement, van basis tot luxe;
  • Eigen kamers of tenten (met echte bedden) voor docenten;
  • Activiteitenprogramma op maat en naar wens, voor ieder budget;
  • 24/7 (aanvullende) begeleiding van onze eigen goed opgeleide en ervaren reisleiders;
  • Vervoer van en naar de locatie;
  • Spelmaterialen (binnen-en buiten) op locatie;
  • Verzorging op basis van self-catering, ontbijt, half pension of volledig verzorgd, inclusief tussendoortjes

Ons aanbod

              


Activiteitenprogramma op maat en naar wens
Wij hebben een aantal standaardprogramma’s uitgewerkt in de thema's outdoor & avontuur, strand & actie, taal & cultuur en zeilen & surfen. Deze programma's geven u een idee van wat wij onder anderen kunnen aanbieden. Maar laat u niet beperken: Vinea is de grootste jeugdreisorganisatie met locaties in Nederland en Europa. Thema's als taal, watersport, stad of natuur...  wij hebben een scala aan mogelijkheden en verzorgen graag een programma op maat.

Begeleiding
Wij kunnen zorgen voor een Vinea-coördinator op locatie. Deze zorgt ervoor dat alles ter plekke goed verloopt en dat de juiste materialen en boodschappen aanwezig zijn. Tevens is hij/zij uw aanspreekpunt bij vragen of opmerkingen. Ook weet de coördinator vaak leuke ideëen aan te reiken op het moment dat u plots een extra tijdvak in te vullen heeft.  
Wilt u meer begeleiding, zodat ook alle activiteiten en spellen volledig door ons begeleid worden? Geen probleem! We hebben een groot team met enthousiaste, goed opgeleide en ervaren begeleiders die er graag voor zorgen dat uw schoolkamp of werkweek een groot succes wordt. U kunt zich richten op het welzijn van de deelnemers en neemt zelf deel aan het programma, onze begeleiders regelen de rest. 

Veilig en zeker op reis
Wij werken uitsluitend met busmaatschappijen die in het bezit zijn van het Keurmerk Touringcarbedrijf óf het ISO 9001 keurmerk. Ook regelen wij vluchten met betrouwbare airlines. Vinea is aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Uw leerlingen gaan met ons veilig op reis en uw schoolreis is goed geregeld.


Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken of vraag hier vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder!