WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

HOGER ONDERWIJS

Een introductiekamp, werkweek, of stedentrip is iets waar studenten echt naar kunnen uitkijken. Samen met medestudenten in een nieuwe omgeving zijn, activiteiten ondernemen en een nieuwe onvergetelijke ervaring opdoen. Wij organiseren reizen voor studenten van MBO, HBO en universitaire opleidingen, op maat en naar wens. Ook voor studenten- en studieverenigingen kijken wij graag wat we kunnen betekenen.


In een studiejaar heeft u het al druk genoeg. Bij het organiseren van de reis komt heel wat kijken. Voor u als organisator ligt er een grote verantwoordelijkheid voor zowel de school als de studenten. Het ontbreekt vaak niet aan uw enthousiasme maar wel aan tijd en middelen. De verwachtingen van studenten liggen hoog.

U bent op zoek naar een leerzaam, uitdagend en leuk reisprogramma binnen een bepaald budget. Daarnaast wilt u dat de reis goed geregeld is en studenten in een veilige omgeving zijn. Vinea kan u ondersteunen in de organisatie van de reizen.

Vinea kan voor u organiseren:

  • Verblijf: in een mooie groepsaccommodatie of een volledig ingericht tentenkampement. Vinea heeft vele mogelijkheden en contacten om voor u het juiste verblijf te vinden, in een regio naar u keuze.
  • Activiteitenprogramma: Wij bieden verschillende activiteitenprogramma’s in de thema’s strand & actie, outdoor & avontuur, zeilen & surfen, taal & cultuur en buitenlandreizen. Uiteraard is er de mogelijkheid om de activiteiten naar wens aan te passen.
  • Begeleiding: Een team van onze reisleiders is aanwezig om de docenten te ontlasten in alle organisatorische werkzaamheden. Onder leiding van een ervaren locatiecoördinator zorgt het team dat de activiteiten worden uitgevoerd, de maaltijden zijn verzorgd en iedereen weet wat er verwacht wordt. Onze reisleiding is intern opgeleid en is in bezit van een VOG.
  • Vervoer: Indien gewenst verzorgen wij voor u het vervoer via onze vaste samenwerkingspartners. Wij werken uitsluitend met busmaatschappijen die in het bezit zijn van het Keurmerk Touringcarbedrijf óf het ISO 9001 keurmerk.
  • Maaltijden: Wij verzorgen de maaltijden op basis van self-catering, ontbijt, half pension óf volledig verzorgd, inclusief tussendoortjes en vers fruit.

Wij hebben een aantal programma’s uitgewerkt in verschillende thema’s. Bekijk hier ons aanbod.


 


Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder!

Vinea Schoolcamps
Email: groepen@vinea.nl
Telefoon: 030-2270680
Contactpersoon: Suzanne, Jan of Iris