WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

Word reisleider of instructeur

& kom bij de hechte Vinea-familie

Join the Vinea crew

Vinea organiseert al 70 jaar de leukste vakanties voor kinderen en jongeren van 7 t/m 18 jaar. We hebben vakanties in verschillende thema's: Zeilensurfen, StrandActie en outdoorTaalDieren, Dagkampen, Snowcamps15+ jongerenreizen en familievakanties

De kracht van Vinea zit in onze geweldige staf. Zij staan bekend om hun enthousiasme, dat ze dag en nacht voor iedereen klaarstaan en zorgen ervoor dat geen enkel kamp hetzelfde is. Daarom investeren wij in de opleidingen om te zorgen dat onze staf alles uit zichzelf kan halen om de beste kampen neer te zetten. Vinea heeft drie uitgangspunten die elke week worden nageleefd:

  • Feel free
  • Connect
  • Live the moment

​En dat geldt ook voor de staf! Als staf voel jij je vrij in je doen en haal je alles uit de kast om de kids een onvergetelijke week te bezorgen. Maak vrienden voor het leven en geniet van jouw vakantie!

Wie zijn wij

Als crew zal je voornamelijk te maken hebben met ons: Sanne (27) en Sjouke (25). Sanne is aanspreekpunt en coördinator van alle reisleiders, Sjouke van de kampstaf en zeil- en windsurfinstructeurs. Wij proberen jullie allemaal persoonlijk te leren kennen, zodat we jullie goed kunnen begeleiden en ondersteunen. We hebben zelf ervaring als reisleider/instructeur en weten dus precies waar jij op solliciteert (en hoe leuk het is 😉).

None

#ikkannietkiezen

Er zijn verschillende functies waar je uit kunt kiezen. Hieronder zie je waar je met welke leeftijd op kunt solliciteren. Klik door op de verschillende functies voor meer informatie. Kom je er niet uit of wil je meerdere, mail (staf@vinea.nl) of bel (030-2270679) ons dan gewoon even. 

None

Naam: Joris
Leeftijd: 24
Opleiding/werk: Lucht- en ruimtevaarttechniek
Hoe lang werk je al voor Vinea? Sinds de zomer van 2011
Wat vind je het leukst aan reisleider zijn? Elke week is anders, met nieuwe kinderen die altijd onverwachte en grappige dingen doen. Daarnaast kan je je binnen Vinea ontzettend goed ontwikkelen: als staflid wordt je continu begeleid en ontwikkel je je van beginnend instructeur tot weekverantwoordelijke, instructeursopleider en misschien zelfs tot CWO examinator. Daardoor is er altijd een nieuwe uitdaging. Maar het belangrijkste is toch wel de hechte stafgroep. Je werkt samen ontzettend hard en hebt de grootste lol, en dat schept zo’n sterke band dat de zeilschool voelt als thuiskomen.

Naam: Freek
Leeftijd: 20
Opleiding/werk: SPECO Sportcommunicatie ​
Hoe lang werk je al voor Vinea? Sinds de zomer van 2016
Wat vind je het leukst aan reisleider zijn? Ik vind het heerlijk om op te gaan in de sfeer en er keer op keer een fantastische week van te maken. Weken vol gekkigheid en toffe dingen doen. Een week lang trek je met een groep op en leer je allemaal nieuwe mensen kennen. Wat ook leuk is om te zien hoe alle deelnemers loskomen gedurende week en dan soms nog gekker worden dan de reisleiders. Hierdoor ontstaan de meest prachtige verhalen en herinneringen!

Naam: Inge
Leeftijd: 20
Opleiding/werk: Media en Entertainment Management
Hoe lang werk je al voor Vinea? Sinds de zomer van 2016
Wat vind je het leukst aan reisleider zijn? Je bent altijd met een groep die grotendeels dezelfde interesses deelt. Door de enorm enthousiaste reisleiders ontstaat er altijd een leuke sfeer. Aan het einde van de week merk je dan ook echt dat de groep naar elkaar toe gegroeid is en ze het lastig vinden om weer afscheid van elkaar te nemen. Deze groepsband vind ik erg mooi om te zien en ik vind dat dan ook het leukste aan reisleider zijn; jij hebt zelf een beetje voor deze band gezorgd.

None

Naam: Marijke
Leeftijd: 26
Opleiding/werk: Afgestudeerd aan de Academische PABO en als onderwijskundige.
Hoe lang werk je al voor Vinea? Sinds de zomer van 2016
Wat vind je het leukst aan reisleider zijn? Ik vind het heerlijk om een week lang weer kind te kunnen zijn. Het liefst dans ik de hele week door het kamp en verzin ik met de andere reisleiders de gekste spellen. Ik vind het heel fijn om te zien dat zelfs de kinderen die het aan het begin allemaal nog spannend vonden, helemaal los komen en genieten van een heerlijke vakantieweek!