KAMPSTAF ZEILSCHOLEN WORDEN

Bij Vinea Vakanties hebben we verschillende vrijwilligersfuncties, de functie van kampstaf is er één van. Als kampstaf beleef je de leukste weken om nooit te vergeten op onze zeilscholen in Friesland. Je primaire taken zijn cursistenzorg buiten het zeilen om, food & beverage, hygiëne van de locatie, sport & spel en het bedenken van creatieve avondprogramma’s. Als kampstaf ben je er voornamelijk voor de kinderen die bij ons op vakantie zijn, de ervaring leert dat je hier vrienden voor het leven op doet. Op een zeilschool sta je er niet alleen voor, onder begeleiding van een schipper (locatiecoördinator) zorg je voor de leukste week van het jaar! Uiteraard werk je ook nauw samen met onze instructeurs. Kortom, samen met een groep leeftijdsgenoten geef je de kinderen de week van het jaar maar wil je zelf ook nooit meer anders!


Vinea Vakanties hecht veel waarde aan goed opgeleide vrijwilligers. Ouders geven immers het meest dierbare mee aan Vinea, daarnaast moet elk kind de leukste week van het jaar krijgen. Daarom organiseren de Vinea Zeilscholen twee kampstaf opleidingen per jaar. Een week lang combineren we theorie met de praktijk. De opleiding bestaat uit een aantal workshops. Deze workshops gaan in op allerlei facetten van het kampstaffen. Zo zijn er onder andere workshops over food & beverage, hygiëne en cursistenzorg. Daarnaast proberen we je wegwijs te maken in het verloop van een week en de beste manieren om een activiteit te organiseren. Nieuw dit jaar bij de kampstafopleiding is een stukje lesgeven en mediamannen. Hiermee kun jij tijdens de zomer alle mooie momenten vast leggen en als je het leuk vind les geven bij het watersportkamp.


Vinea zeilscholen zoekt sociale, assertieve en creatieve jongeren die in de zomer van 2019 17 zijn, en die primair voor de cursisten naar Friesland willen afreizen om hen de vetste week van het jaar te geven.


Waar wacht je nog op? Meld je aan als kampstaf voor onze zeilscholen.