KAMPSTAF ZEILSCHOLEN WORDEN

Bij Vinea Vakanties hebben we verschillende vrijwilligersfuncties, de functie van kampstaf is er één van. Als kampstaf beleef je de leukste weken om nooit te vergeten op onze zeilscholen in Friesland. Je primaire taken zijn cursistenzorg buiten het zeilen om, food & beverage, hygiëne van de locatie, sport & spel en het bedenken van creatieve avondprogramma’s. Als kampstaf ben je er voornamelijk voor de kinderen die bij ons op vakantie zijn, de ervaring leert dat je hier vrienden voor het leven op doet. Op een zeilschool sta je er niet alleen voor, onder begeleiding van een schipper (locatiecoördinator) zorg je voor de leukste week van het jaar! Uiteraard werk je ook nauw samen met onze instructeurs. Kortom, samen met een groep leeftijdsgenoten geef je de kinderen de week van het jaar maar wil je zelf ook nooit meer anders!


Vinea Vakanties hecht veel waarde aan goed opgeleide vrijwilligers. Ouders geven immers het meest dierbare mee aan Vinea, daarnaast moet elk kind de leukste week van het jaar krijgen. Daarom organiseren de Vinea Zeilscholen twee kampstaf opleidingen per jaar. Een weekend lang combineren we theorie met de praktijk. Lokale Friese kinderen komen gezellig een weekend zeilen, een blauwdruk van een zomerweek dus! Aan het einde van het weekend beheers je de basisskills van een kampstaf, om jezelf verder te ontwikkelen scholen we je jaarlijks bij en word je tijdens de zomerweken begeleid door onze experts.


Vinea zeilscholen zoekt sociale, assertieve en creatieve jongeren die in de zomer van 2018 17 zijn, en die primair voor de cursisten naar Friesland willen afreizen om hen de vetste week van het jaar te geven.


Waar wacht je nog op? Meld je aan als kampstaf voor onze zeilscholen.